- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
ευχαριστώ φίλε,
σημερινή ενημέρωση επανήλθε στο ρόστερ
ξέρει κανείς ένα νέο τεμάχιο Χαρά τι παίζει??
τι λέει από εμφάνιση η Χαρά;
την είδες;
ευχαριστώ φίλε,
σημερινή ενημέρωση επανήλθε στο ρόστερ
ξέρει κανείς ένα νέο τεμάχιο Χαρά τι παίζει??
στα κλεφτα μου την σύστησε η μαντάμ φεύγοντας ,είχα πάει κουπονάτος να κάψω κίνηση .Αδύνατο ,φάτσα ντεμί .μου φάνηκε λίγο κρυόκωλη ,άλλα όλα αυτά σε δευτερόλεπτα και ίσως πέφτω έξωτι λέει από εμφάνιση η Χαρά;
την είδες;
ζήτησα τηλεφωνικά ραντεβού για την Νταιαννα ,αλλά δεν ήταν και μου τα μασάγανε
ξέρει κανείς αν σταμάτησε ή πήγε σε άλλο ίδρυμα ?
την ελενα ρε παιδια θελω τον ''αρχηγο'' δεν μου καθεται ομως..πολυ καβλιαρα.ειδικα αυτο το βλεμμα της σκοτωνει κυριολεκτικατι λέει από εμφάνιση η Χαρά;
την είδες;
την ελενα ρε παιδια θελω τον ''αρχηγο'' δεν μου καθεται ομως..πολυ καβλιαρα.ειδικα αυτο το βλεμμα της σκοτωνει κυριολεκτικα
Ωραίος Χώρος. Προτείνεται ανεπιφύλακτα! Εγώ χρησιμοποίησα και την προσφορά από εδω: www.dealprice.gr/deal/738/25e-gia-na-apolausete-ena-v-i-p--paketo-pou-perilambanei-ena?direct=true]http://www.dealprice.gr/deal/738/25e-gia-na-apolausete-ena-v-i-p--paketo-pou-perilambanei-ena?direct=true[/url].
Ωραίος Χώρος. Προτείνεται ανεπιφύλακτα! Εγώ χρησιμοποίησα και την προσφορά από εδω: www.dealprice.gr/deal/738/25e-gia-na-apolausete-ena-v-i-p--paketo-pou-perilambanei-ena?direct=true]http://www.dealprice.gr/deal/738/25e-gia-na-apolausete-ena-v-i-p--paketo-pou-perilambanei-ena?direct=true[/url].
Επίσκεψη στο χλιδάτο σπά κουπονατος.. Ρε φίλε το μαγαζί δεν παίζεται..όαση..τι να το κανεις ομως αν δεν φύγεις ξελαφρομενος;;;στην υποδοχή μια χοντρή νταρντανα μαλλον η Ελένη; Δεν είδα πασαρέλα δεν διάλεξα κοπέλα μου πασαρανε την ιφιγενεια η οποία ειναι επαγγελματίας μασεζ η κοπέλα κάνει επαγγελματικό μασάζ και μονο κ οποίος πει οτι του έπιασε το πουλάκι ειναι ψεύτης..ήταν ξέρω αν θα ξαναπάω θελω αλλα οχι μονο για μασάζ κ χαμαμ... Νταξ πήγα κουπονατος αλλα θα μπορούσε να μου πει τα προγράμματα για να ξέρω αλλα αυτή δε με ρώτησε ούτε που έμαθα το μαγαζί δε ξέρω περίεργο μαγαζί οποίος θέλει κατι παραπάνω απο μασάζ αλλού καλυτερα
Γαμάς.. αρκεί να υπάρχει το οκ της Κυρά Λένης δηλαδή να σε ξέρει από την καλή και την ανάποδη..