Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 630K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
γιατί μου το σβήνεις στο τέλος ,διαφωνείς? επιμένω ότι βρίσκεις τα πάντα αλλά πληρώνεις .Αναφέρω παράδειγμα ,ρίσκαρα από τα λεγόμενα του φιλαράκο για Νταϊάνα και τις άλλες θεραπεύτριες ,έκλεισα δωμάτιο με την εν λόγω φίρμα και όταν ήλθε της είπα να φωνάξει και όποια άλλη ήθελε ,εμφανίστηκε τεμάχιο Μαρία και έγινε παιχνίδι, η παλιά προετοίμασε το έδαφος και η νέα το τελείωμα. Έσκασα 180 ευρώπουλα και έφυγα ανάλαφρος από όλες τις απόψεις........ Άρα  η διαφορά είναι ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο το άθλημα στοιχίζει ,αλλά παίζεται παιχνίδι.
Το αντιθετο...

Επισκέπτης
ερώτημα  ???  έχω πάρει δύο φορές τηλέφωνο και ζήτησα συνεδρία με Νταϊάνα και η κυρία στο τηλέφωνο προσπαθούσε να μου πλασάρει άλλο τεμάχιο με διάφορες δικαιολογίες ??? την δεύτερη φορά αφού ξεκαθάρισα δεν θέλω την δική της επιλογή,τότε δια μαγείας βρέθηκε κενό και μου το έκλεισε ?? σας έχει τύχει ??? τι παίζει ??

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ποιά Νταϊάνα είναι αυτή; δούλευε Φ4 και Κηφισίας;

Επισκέπτης
ερώτημα  ???  έχω πάρει δύο φορές τηλέφωνο και ζήτησα συνεδρία με Νταϊάνα και η κυρία στο τηλέφωνο προσπαθούσε να μου πλασάρει άλλο τεμάχιο με διάφορες δικαιολογίες ??? την δεύτερη φορά αφού ξεκαθάρισα δεν θέλω την δική της επιλογή,τότε δια μαγείας βρέθηκε κενό και μου το έκλεισε ?? σας έχει τύχει ??? τι παίζει ??

Μάλλον έχει πολύ ζήτηση και προσπαθούν να πλασσάρουν και στις άλλες θεραπεύτριες που είναι νέες στο χώρο ,μια και η λεγάμενη είναι παλιοσειρά και γνωστή στους λάτρεις του αθλήματος

Mitsompithas

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
2 επισκέψεις και απο εμένα τον τελευταίο μήνα, όχι με κουπόνι, αλά με κανονικό πρόγραμμα και μάλιστα ενισχυμένο σε διάρκεια... Μασάζ καταπληκτικό, ειδικά την 2η φορά, με διαφορετικές κοπέλες και τις 2 φορές, αλλά μέχρι εκεί.... Θα ξαναπάω πάντως, μιας και ο χώρος και το μασάζ είναι άριστα... Αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει και κάτι άλλο στα ίδια επίπεδα χώρου όμως, είμαι όλος αυτιά.....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
2 επισκέψεις και απο εμένα τον τελευταίο μήνα, όχι με κουπόνι, αλά με κανονικό πρόγραμμα και μάλιστα ενισχυμένο σε διάρκεια... Μασάζ καταπληκτικό, ειδικά την 2η φορά, με διαφορετικές κοπέλες και τις 2 φορές, αλλά μέχρι εκεί.... Θα ξαναπάω πάντως, μιας και ο χώρος και το μασάζ είναι άριστα... Αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει και κάτι άλλο στα ίδια επίπεδα χώρου όμως, είμαι όλος αυτιά.....
στουρναρη 29,συγγρου 45...

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...δύσκολο να βρεις...ο πιο καλός χώρος είναι αυτός της Έλενας...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Αν της εκοβε και λιγο να εχει ωραια κοριτσια σε φιλικες τιμες 80+ και λεω 80
γιατι αναγνωριζω οτι εχει χωσει χρημα για υποδομες, αλλα οταν ο αλλος
παει να μπριζολιασει και Μυρσινη, Μαντω και Ιφιγενεια δεν κανουν ουτε φραπε
στο 80αρι ενω Κλειω, Ντιανα κλπ σου τα πρηζουν για μπριζολα....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!
Βαλτε μυαλο, νομιζετε πως ειναι business as usual αλλα η "αγορα" εχει αλλαξει
και θα συνεχισει να αλλαζει προς το χειροτερο, πριν καλυτερεψει...
Γιαυτο συμαζεψου Ελενη που δεν σε λενε Ελενη...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

:thumbsup:

σε όλα!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τελικά αυτή η Νταιάνα μπριζολιάζεται ναι ή όχι??

Mitsompithas

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
spunky13 - Θα δοκιμάσω Στουρνάρη αν και λόγω κόσμου έχω διαβάσει οτι έχει πολλή φασαρία κλπ...συνεπώς δεν νομίζω να το ευχαριστηθώ τόσο, στο Λυκαβητού μου αρέσει η ησυχία και το μασάζ... αλήθεια ποιά κάνει το καλύτερο μασάζ (σε αυτό δίνω βάση) στη Στουρνάρη ???? Υπάρχει περίπτωση να κάνω μεγαλύτερο πρόγραμμα, πχ μιάμιση ώρα μασάζ ή είναι φίξ μισή ή μια ώρα ??

merovigios - Κι΄εμένα μου αρέσει πολύ, όπως και το μασάζ, δεν χάνω ευκαιρία και σε όλα μου τα ταξίδια εξωτερικό λιώνω κάθε μέρα....Και αυτό ψάχνω, απλά με happy end στο τέλος, όποιο κι' αν είναι αυτό, δεν με απασχολεί τόσο, ωραίος χώρος και μασάζ είναι οι προτεραιότητες μου....

ggary1000 - Συμφωνώ, αν σε κάθε επίσκεψη φεύγουν 150-200 ευρά τότε γ@μ@τ@.... Με καλύτερες τιμές, προσωπικά τουλάχιστον θα πήγαινα αρκετά πιο συχνά.... Απλά δεν έχω βρει κάποια εναλλακτική προς το παρών...

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...ωραίος χώρος και μασαζ καλό με happy end  είναι ότι καλύτερο...όντως στο εξωτερικό αυτές οι υπηρεσίες είναι μακράν ανώτερες...αυτό για την ησυχία και γω την θέλω...για την Στουρνάρη δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι δεν έχω πάει καν...

Επισκέπτης
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!

Εγώ βλέπω ότι υπάρχει πολύ χαρτούρα γιατί μέσα στην κρίση έστησε και δεύτερο καινούργιο μαγαζί ,μετά το Λ10. Άρα εφόσον το πόπολο προσέρχεται και καταθέτει οι τιμές δεν πέφτουν

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
Εγώ βλέπω ότι υπάρχει πολύ χαρτούρα γιατί μέσα στην κρίση έστησε και δεύτερο καινούργιο μαγαζί ,μετά το Λ10. Άρα εφόσον το πόπολο προσέρχεται και καταθέτει οι τιμές δεν πέφτουν

...ετσι  :rockon:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Αφου ομως εκλεισε το Ομηρου 35 και πριν απο αυτο το 44...
Στην κριση παρουσιαζοντε οι ευκαιριες για επενδυσεις, ο χωρος των κατασκευων τραβαει
τα μεγαλυτερα ζορια των τελευταιων 30 τουλαχιστον χρονων, οποτε φαντασου τι ζορι τρελο
τραβαει ο χωρος του καλοπισμου, ομορφιας και των "περιττων" γενικοτερα...
Οταν το χρημα ειναι μαυρο, ποιος πηρε αλλωστε αποδειξη για τα 80-90-100++ που εσκασε
εκει αλλα και σε ολα τα μασατζιδικα κατα καιρους, γινοντε πολλα, ας μην ανοιξουμε αυτο το θεμα...
Αλλωστε μπορει να διαφωνω καθετα με την τιμολογιακη της πολιτικη -οπου πιασει τον πελατη δηλ-
και να εχει ανθυπομετριες να παιζουν "μπαλα" και οι ωραιες να το παιζουν κυριες, αλλα και τα
δυο της μαγαζια σαν χωροι ειναι οι κορυφαιοι της κατηγοριας.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
αλλα και τα
δυο της μαγαζια σαν χωροι ειναι οι κορυφαιοι της κατηγοριας.
  :thumbsup: Κακα τα ψεματα, οποιαδηποτε συγκριση με αλλον χωρο, θα ηταν σα να συγκρινουμε το mall με το περιπτερο στη γωνια. Η γυναικα εχει κανει τεραστια επενδυση, για τα δεδομενα του χωρου. Τωρα το πως το δουλευει, οπως και καθε μαγαζι εχει την πολιτικη του, οποιος συμφωνει με αυτη το επισκεπτεται, οποιος διαφωνει οχι. Ετσι απλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom