Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 637K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
Ελπίζω τουλάχιστον να κάνουν καλό μασάζ γιατί βρήκα προσφορά!  :)

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
Και καλά νάναι ένας απλός μαντράχαλος... Μην είναι κανας Αράπης με "προσόντα"
...κάνε ότι είναι να κάνεις μέσα σε 15 μέρες ώστε να μπορείς να εξαργυρώσεις πίσω τα χρήματα του κουπονιού...

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
εντάξει δεν μου βγήκε κανενας αράπης! :) δεν ξερω κάν αν εχει άνδρες αλλά σίγουρα θα υπαρχει για να "εξυπηρετεί" τις κυριες του Κολωνακίου  ;)
η κοπελίτσα καλή στο μασαζ αλλά δεν έλεγε τιποτα σαν γκομενα. Δεν καταλαβα πως γίνεται το deal με αλλες γκομενες μιας και μοιαζει  "κυριλέ" η κατασταση. πως διαλέγεις κοπέλλα; σίγουρα θελει πολλες επισκέψεις για να τις γνωρίσεις όλες...
παντως για μασαζ θα ξαναπάω μιας και εχει προσφορες και το περιβαλλον ειναι καλό.

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...παρομοίως συνάδελφε,εντάξει λέμε και καμιά μακακία...σίγουρα θέλει πολλές επισκέψεις και πολλά γκαφρά,εκτός αν πας συστημένος...πάντως το να διαλέξεις θέλει και αυτό τον τροπο του- δεν είναι πασαρέλα...μια φορά που επιχείρησα να πάω με διαθέσεις για κάτι παραπάνω μου κόπηκε η φόρα στην είσοδο της πολυκατοικίας όταν έπεσα σε τρεις κουπονάτες κυρίες που έμπαιναν εκείνη την ώρα για μασάζ...έκανα και καλά ότι έψαχνα γραφείο δικηγόρου και έστριψα με ελαφρά...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Συνεδρια με Χαρα, νοστιμο πιτσρικι 22-23 καστανο, αδυνατουλι, οχι ομως και κατι το τρομερο...
Μετριοτατο μασαζ, στανταρ φραπεδακι στα 80 με υπονοουμενα για καλαμακι αοριστα στο μελλον...
Για να βγαλει το οτιδηποτε, ηταν συνεχεια στο "τι θα μου δωσεις? τι θα κερδισω?"
20 για τα επανω λεει, 20 και βαλε για τα κατω και σιγα-σιγα μη βιαζεσαι...
Οπως ευκολα καταλαβαινει κανεις, να με μαδησει ηθελε για τα καλα, αλλα στη τελικη δεν ηταν
και κανα κορυφαιο μωρο για να κανω υπομονη και να χωσω χρημα και ΚΥΡΙΩΣ να παραβλεψω
την απαραδεκτη τακτικη που δουλευουν εκει τελευταια.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Οπως ευκολα καταλαβαινει κανεις, να με μαδησει ηθελε για τα καλα, αλλα στη τελικη δεν ηταν
και κανα κορυφαιο μωρο για να κανω υπομονη και να χωσω χρημα και ΚΥΡΙΩΣ να παραβλεψω
την απαραδεκτη τακτικη που δουλευουν εκει τελευταια.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και όχι μόνο τελευταία!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η Αννα η γυμνασμενη... μηπως ξαναγυρισε? καθε πληροφορια για το που εργαζεται δεκτη...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αν μου βρεις που ειναι θα σου πω και για τον κωλο της...

anemos119

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες η νεφελη που εργαζοταν στο ιδρυμα αυτο , γνωριζει κανεις που πηγε ?

Επισκέπτης
Μετά από απουσία μακράν της πρωτεύουσας ,βρέθηκα Κολωνάκι και επισκέφτηκα  ύστερα από καιρό το ίδρυμα. Έχοντας ανάγκη από χλιδάτο χώρο  και καλό μασάζ σε συνδυασμό με  b to b, επέλεξα  την σταθερή αξία Νταιάννα ,αποτέλεσμα καταπληκτικό. Η κοπέλα είναι σαν το παλιό καλό κρασί και  κάθε φορά είναι και καλύτερη.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
Μετά από απουσία μακράν της πρωτεύουσας ,βρέθηκα Κολωνάκι και επισκέφτηκα  ύστερα από καιρό το ίδρυμα. Έχοντας ανάγκη από χλιδάτο χώρο  και καλό μασάζ σε συνδυασμό με  b to b, επέλεξα  την σταθερή αξία Νταιάννα ,αποτέλεσμα καταπληκτικό. Η κοπέλα είναι σαν το παλιό καλό κρασί και  κάθε φορά είναι και καλύτερη.

Τι είχε το μενού...;Μόνο μασαζ; :huh:

Επισκέπτης
φιλαράκο εγώ πήγα για την χλίδα του μαγαζιού και καλό μασάζ και πέρασα καλά.Τώρα το τι κάνει ή δεν κάνει η Ναιαννα ,εγώ δεν θα πώ ,γιατί δεν θέλω να σε παρασύρω.Αν όμως διαβάσεις πιο πίσω θα δεις να γράφονται και να λέγονται πολλά ,μην ξεχνάς ότι η συγκεκριμένη είναι χρόνια στον χώρο και οι παίκτες του αθλήματος την γνωρίζουν,κατά τα άλλα μεγάλο παιδί είσαι ,ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Πάμτως μην μπερδεύεις τα ιδρύματα γιατί όλα μασάζ,spa κλπ λένε ότι είναι ,αλλά δεν είναι !!!!!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Θα μας πεις κόστος?

leon4861