Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.668
Πόντοι
6.495
Τελευταία επίσκεψη: Άννα. Από εμφάνιση αρκετά καλή για τα δεδομένα του καταστήματος, τα οποία όμως να τονίσω οτι δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά. Μακρυά μαλλιά, καλούτσικο χυτό στήθος και προσωπάκι-σώμα που τρώγονται. Επίπεδο μασάζ: αρκετά καλό (προσπαθεί και ιδρώνει την φανέλα). Στα υπόλοιπα είναι πολύ πρόθυμη σε όλα.
Είναι νέα άφιξη ? Παλιά ήταν μία από ανατολικό μπλόκ, μελαχροινή, ψηλή, 3άρι αλλά δεν έδινε δεύτερο μέρος.
Επίσης το ρόστερ  - οπως προερώτησε και ο συνάδελφος - ποιό είναι τελικά (Μαντώ, Νταιάνα, Χρυσάνθη μάλλον αποχώρησαν)?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Είναι νέα άφιξη ? Παλιά ήταν μία από ανατολικό μπλόκ, μελαχροινή, ψηλή, 3άρι αλλά δεν έδινε δεύτερο μέρος.
Επίσης το ρόστερ  - οπως προερώτησε και ο συνάδελφος - ποιό είναι τελικά (Μαντώ, Νταιάνα, Χρυσάνθη μάλλον αποχώρησαν)?
Υπηρχε (εχω να παω καμποσο) και μια καμπυλατη-γεματουλα, μελαχροινη, που ειναι και στην "οικογενειακη" φωτο τους
που ανεκαθεν τα εδινε ΟΛΑ :pipa2: :fuck2: :pipa1: :knockinb:
Οσο για τα παραπονα συναγωνιστων για ελλειψη ενημερωσης απο μερους μου, παω Αχιλλεως και Βεν,
Ηλιουπολεως, Σκ10 και Θησεως 27 Μαρουσι...
Εχω αφησει "πισω" το Λ10 απο τοτε που αποχωρησαν Χρυσανθη και λιγο αργοτερα, Χριστινα ρεσεψιον που ηταν οι αδυναμιες μου εκει.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κουπονια παντου παντως...
λες να παρω... φοβαμαι μην παρεξηγηθω... ξερω την κυρα Λενη απο Ομηρου, αλλα εχω πολυ καιρο να εμφανιστω και στο καινουργιο δεν εχω παει καθολου...
λες αμα με δει με κουπονι να με βαλει μπλακ-λιστ?

pavlosfrgr

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παει το πουλεν του ιδρυματος  ΑΝΤΡΑΙΝΑ καθως και η ΛΕΝΑ.Ξεριε κανεις τιποτα για αυτες???

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ρε παιδια το μαγαζι ειναι αυτο?ειναι φραπομαγαζο?η κανονικο μασατζιδικο?
επισης η κοπελα sthn photo toy site?
ας απαντηση οποιος ξερει

αυτό είναι το μαγαζί, για τα υπόλοιπα θα αφιερώσεις λίγο χρόνο από τη ζωή σου και θα διαβάσεις το παρόν νήμα. Μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα...

nikos78gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αυτό είναι το μαγαζί, για τα υπόλοιπα θα αφιερώσεις λίγο χρόνο από τη ζωή σου και θα διαβάσεις το παρόν νήμα. Μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα...

δεν τα περιμενω ολα ετοιμα ρε φιλε αλλα ειναι και 130 σελιδες!(οπου το πρωτο post ειναι πριν 2 χρονια)για 3 ερωτησεις να διαβασω οτι υπαρχει?σκοπος ειναι να βοηθιομαστε

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
δεν τα περιμενω ολα ετοιμα ρε φιλε αλλα ειναι και 130 σελιδες!(οπου το πρωτο post ειναι πριν 2 χρονια)για 3 ερωτησεις να διαβασω οτι υπαρχει?σκοπος ειναι να βοηθιομαστε

είναι φραπεδομάγαζο και κάτι παραπάνω, αλλά πιο έμπειροι συναγωνιστές θα σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Επειδή υπάρχουν και κουπόνια, μην περιμένεις κάτι  περισσότερο από μασάζ αν πας με κουπόνι

γενικά την τελευταία φορά που είχα πάει είχε όμορφες κοπέλες, αλλά πάει αρκετός καιρός

petros_real

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντος το επισκέφθηκα πρόσφατα με κουπονάκι από εδώ και είχα ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα με μια νεαρά ονόματι Άννα. Εννοείται θα ξανατιμηθεί πάλι με κουπόνι καθώς δεν είμαστε να δίνουμε παραπάνω συναθλητές. Άντε μέχρι και τα 60 της Ιουλιανού ή της Βενιζέλου.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αυτό τελικά είναι κανονικό μασατζίδικο;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Μάλλον όπως σου κάτσει!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Απανωτες επισκεψεις μετα απο αρκετο καιρο, παρουσες απο οσο θυμαμαι, Μαντω, Ιφιγενεια, Μυρσινη
-φραπε αυτες στην καλυτερη- τουλαχιστον σε εμενα, Μαρια μελαχροινη καρε μαλλι, "προχω" υπηρεσιες.
Επισης Ρεβεκα, Ασπασια -χοντρουλες- αδιαφορες, Χαρα καλη αλλα δεν ξερω πως τα παει στο "παρασυνθημα".
Νταιανα, Αννα, σταθερες αξιες που τα δινουν "ολα" στον αγωνα, μουσκευουν τη φανελα, αν και δεν τη φορουν...  :grin: :grin:
Κοστος, κλασσικα το "δωματιο" και αν περασατε καλα, οτι εχετε ευχαριστηση στην κοπελιτσα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Απανωτες επισκεψεις μετα απο αρκετο καιρο, παρουσες απο οσο θυμαμαι, Μαντω, Ιφιγενεια, Μυρσινη
-φραπε αυτες στην καλυτερη- τουλαχιστον σε εμενα, Μαρια μελαχροινη καρε μαλλι, "προχω" υπηρεσιες.
Επισης Ρεβεκα, Ασπασια -χοντρουλες- αδιαφορες, Χαρα καλη αλλα δεν ξερω πως τα παει στο "παρασυνθημα".
Νταιανα, Αννα, σταθερες αξιες που τα δινουν "ολα" στον αγωνα, μουσκευουν τη φανελα, αν και δεν τη φορουν...  :grin: :grin:
Κοστος, κλασσικα το "δωματιο" και αν περασατε καλα, οτι εχετε ευχαριστηση στην κοπελιτσα.

επιτέλους και μια ουσιαστική ενημέρωση, με ονόματα και υπηρεσίες, μετά από καιρό για το συγκεκριμένο  :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μαρία, Άννα τι λένε από εμφάνιση;

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
-φραπε αυτες στην καλυτερη- τουλαχιστον σε εμενα
, Μαρια μελαχροινη καρε μαλλι, "προχω" υπηρεσιες.
Νταιανα, Αννα, σταθερες αξιες που τα δινουν "ολα" στον αγωνα, μουσκευουν τη φανελα, αν και δεν τη φορουν...  :grin: :grin:

φιλε ggary1000 εχεις πάρει φραπε απο μυρσίνη, μαντω και ιφιγένεια? Ή έστω απο κάποια απο τις τρεις?
Απο αυτες δεν έχω πάρει τιποτα παραπανω, παρα σκετο μασαζ χωρις πετσέτα, μετα απο αρκετές εως πολλές επισκεψεις

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
φιλε ggary1000 εχεις πάρει φραπε απο μυρσίνη, μαντω και ιφιγένεια? Ή έστω απο κάποια απο τις τρεις?
Απο αυτες δεν έχω πάρει τιποτα παραπανω, παρα σκετο μασαζ χωρις πετσέτα, μετα απο αρκετές εως πολλές επισκεψεις
Μαντω και δεν ειμαι ο μονος, απλα δεν ειναι VFM οποτε, αντε γεια!!
Με τις αλλες και ειδικα Ιφιγενεια, εχουν κανει φιλοι σουπερ φραπεδακια, συμφωνα με τα λεγομενα τους...
Εγω δεν... αλλα  και δεν τρελενομαι γι'αυτες, οποτε... Οχι οτι ειναι ασχημες, απλα δεν υπαρχει η απαραιτητη
χημεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom