Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Το φοβήθηκα ότι σηκώνει και άλλες ερμηνείες αλλά μου βγήκε πηγαία. Βασικά, κοπλιμέντο είναι και εννοώ ότι παίζεις μπάλα σε πολλά γήπεδα άρα γνώστης άρα ένας Τσακ Νόρις της ενημέρωσης (ένας Τσακ ξέρει και το τι ΘΑ συμβεί εξ ου και ο αποτυχημένος αστεϊσμός μου).
είπα και εγώ...........

bourFan

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
...με χρήση κουπονιού,για ένα καλό μασαζ, πολλές νέες αφίξεις θεραπευτριών ...ρεβέκα..αναμπέλα...κ.α

Εχει πιει κανεις φραπεδακι απο τα χερακια τους..?? πολυ καλο μασαζ αλλα σε αφηνουν καγγελομενο με το κουπονι....

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
σε εμενα προχωρησε μεχρι  :pipa2: . δεν την ειχα παρει στην ζανα !!!

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Από την πρώτη φορά; Κόστος;

διαβάστε λίγι τα προηγούμενα και θα έχετε πλήρη πληροφόριση για το πως τι ακριβώς συμβαίνει στο ιδρυμα αυτό ,τώρα με κουπόνι μην περιμένετε τον ουρανό και ταστρα.

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ κάτι το αξιόλογο? Πέρασε κανείς τελευταία? Εφέρε νέο αιμα συμφωνα με πληροφορίες...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Εδώ κάτι το αξιόλογο? Πέρασε κανείς τελευταία? Εφέρε νέο αιμα συμφωνα με πληροφορίες...
...διάβασε λίγο ποιό πριν...νέες αρκετές ...το θέμα είναι ενημέρωση για τις θεραπείες που προσφέρουν....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
...διάβασε λίγο ποιό πριν...νέες αρκετές ...το θέμα είναι ενημέρωση για τις θεραπείες που προσφέρουν....
Πολυ σωστα!!!!!! Αφου οι σωστες ενημερωσεις για τα ακριβα ειδικα ιδρυματα, ειναι πολυ σπανιες...
π.χ. δεν πηδιεται η "Ταδε" και μου στελνουν ομως πμ που τους λεω οτι την πηδαω πχ με 150-200
και μου λενε "χαιρετισματα"...
Μα τι περιμενουν τα ΤΟΠ με τα "τελευταια" να εχουν την ιδια τιμη η ενα 20αρι η 50αρι διαφορα??
Το οτι δεν εκανε καποιος το κατι εως το πολυ παραπανω, δεν σημαινει οτι το μαγαζι ειναι αναγκαστικα στα ΔΕΝ,
μπορει να σημαινει οτι δεν "εσπρωξε" τα απαιτουμενα φραγκα....
Αλλη τιμη εχει το Dacia to Kia to Hyundai, αλλη το Audi, BMW Mercedes και αλλη το Ferrari, Lamborghini , Aston Martin,
Bentley, RR κλπ
Να ηξεραν μονο ποσες θα ηθελα να πηδηξω ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πολυ σωστα!!!!!! Αφου οι σωστες ενημερωσεις για τα ακριβα ειδικα ιδρυματα, ειναι πολυ σπανιες...
π.χ. δεν πηδιεται η "Ταδε" και μου στελνουν ομως πμ που τους λεω οτι την πηδαω πχ με 150-200
Μα τι περιμενουν τα ΤΟΠ με τα "τελευταια" να εχουν την ιδια τιμη η ενα 20αρι η 50αρι διαφορα??
Το οτι δεν εκανε καποιος το κατι εως το πολυ παραπανω, δεν σημαινει οτι το μαγαζι ειναι αναγκαστικα στα ΔΕΝ,
Αλλη τιμη εχει το Dacia to Kia to Hyundai, αλλη το Audi, BMW Mercedes και αλλη το Ferrari, Lamborghini , Aston Martin,
Bentley, RR κλπ
Να ηξεραν μονο ποσες θα ηθελα να πηδηξω ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ακριβώς έτσι...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Bentley, RR κλπ

καπως ετσι ειναι τα  πραγματα, πανω- κατω.      δεν νομιζω ομως   να    ξεχνας ,  οτι  και το καθε μαγαζι  παιζει και   την δικη του πολιτικη.     και εχει και το δικο του τιμοκαταλογο.    και πολλες φορες προσπαθουν να πουλησουν τα  φυκια για μεταξωτες κορδελες.   δλδ.  ετσι  ενδεικτικα   για  παραδειγμα,  η αντριαννα   η    η αλινα ,  η οποια αλλη ,   πηγε στο συγκεκριμενο,   απο ενα αλλο μαγαζι,  ξαφνικα  απο kia  εγιναν   audi( 4x4 ) ?     στα  4  στηνονται και στο ενα,   και στο αλλο.   επισης  απο ολους ειναι   γνωστο    οτι ,    πιο πολυ  αυτα  που  πληρωνονται  ειναι ,  η πολυτελεια  ,  ο εξοπλισμος,    η εγκατασταση,     τα εξοδα τους,    αντε και λιγο περισσοτερο χρονος.     ο καθενας βεβαια κανει μονο ο ιδιος ( και κανενας αλλος ) κουμαντο στην τσεπη του   και ιεραρχει τις  αναγκες  και  τα γουστα  που εχει,  και σε τι περιβαλλον θα του ικανοποιηθουν.  

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Παντως από το 100+ της Ομήρου εκει επεσαν λίγο. Τελευταία που είχα πάει (γύρω στα Χριστούγεννα) είχα δώσει 90.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
Έχει βγεί και ενα κουπόνι για το μαγαζί.. Λέτε να γίνετε τπτ ετσι?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Έχει βγεί και ενα κουπόνι για το μαγαζί.. Λέτε να γίνετε τπτ ετσι?

κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τις 10 τελευταίες σελίδες, μην τα περιμένεις όλα έτοιμα

με κουπόνι δεν γίνεται τίποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom