Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 631K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Παίδες, η συμβουλή μου είναι η εξής:
Χ ω θ ε ί τ ε!
Μην φθάσετε ποτέ στο σημείο να ρωτάτε: μπορώ αυτό, μπορώ εκείνο, μπορώ το άλλο!
Απλά κάντε το! Κάντε ότι θέλετε, ότι νοιώθετε, όταν το νοιώθετε, με ευγένεια εννοείται!
Κ αν σας πουν: εγω δεν κάνω τέτοια, μη αυτό & μη το άλλο, απλά διώξτε τη και ζητήστε κάποια ΑΛΛΗ!
Σιγά μην απολογηθούμε και στις κρυφοτσουλίτσες μασατζούδες τώρα! :tooth:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Παίδες, η συμβουλή μου είναι η εξής:
Χ ω θ ε ί τ ε!
Μην φθάσετε ποτέ στο σημείο να ρωτάτε: μπορώ αυτό, μπορώ εκείνο, μπορώ το άλλο!
Απλά κάντε το! Κάντε ότι θέλετε, ότι νοιώθετε, όταν το νοιώθετε, με ευγένεια εννοείται!
Κ αν σας πουν: εγω δεν κάνω τέτοια, μη αυτό & μη το άλλο, απλά διώξτε τη και ζητήστε κάποια ΑΛΛΗ!
Σιγά μην απολογηθούμε και στις κρυφοτσουλίτσες μασατζούδες τώρα! :tooth:

έχεις πάει στο συγκεκριμένο και το λες αυτό;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μαγκες, κανα κουπουνι παιζει;

Το γερικο κορμι μου θελει χαδια... :grin:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Γκουγλαρε "κουπονια elene's day spa" και θα σου βγαλει καμποσα....αλλα κοιτα να ειναι ενεργα
Να ενα:

Μπορεί προηγουμένως να φάνηκα επιθετικός, αλλά η ουσία παραμένει. Με το κουπόνι το μόνο που θα "κερδίσει" θα είναι να του κάνει μασάζ, άντρας φυσιοθεραπευτής.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Μπορει να θελει να κανει μονο μασαζ ομως......το thread το εχει δει πολλες φορες ;)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Γκουγλαρε "κουπονια elena's day spa" και θα σου βγαλει καμποσα....αλλα κοιτα να ειναι ενεργα
Να ενα:
Σε μερσω :grin:

Μπορεί προηγουμένως να φάνηκα επιθετικός, αλλά η ουσία παραμένει. Με το κουπόνι το μόνο που θα "κερδίσει" θα είναι να του κάνει μασάζ, άντρας φυσιοθεραπευτής.
Και ποιος σου ειπε οτι με χαλαει; Αμα εχει και happy ending, ακομα καλυτερα... ;)

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Φίλε, δεν το "έχεις" με τα μασατζίδικα. Καλύτερα να αράξεις στα κυβικά σου.
αχ και εδω "Ο ΑΝΤΡΑΣ" ??????
νοιωθω μια ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ........
το παθαινω αυτο με τους "ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ" !!!!!!!!!!!!

kostpoli

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Μετα απο αρκετο καιρο επισκευθηκα το εν λογω. Ειχα ακουσει οτι εχει χαλασει γενικα, αλλα διαπιστωσα οτι μαλλον πηρε τον κατηφορο.Μετα απο τις προσφατες αποχωρησεις εχει πεσει πολυ σε ποιοτητα ροστερ(Β κατηγορια δυστυχως), αλλα φαινεται οτι και σε υπηρεσιων δεν τα πανε πολυ καλυτερα.
Σαββατο μεσημερι πριν 1 χρονο δεν εβρισκες δωματιο ουτε με σφαιρες. Τωρα ζητημα να χτυπησαν1-2 κουδουνια σε διαστημα μιαμιση ωρας.
Οσο για τις υπηρεσιες της διαφημισμενης μικρας που πηρα πρωτη φορα (καθοτι πρωτιμουσα Αντριαννα στο παρελθον), το μασαζ σχετικα καλο (αν και κουρασμενη οπως μου δηλωσε λογω ξενυχτιου) αλλα φρπεδια γιοκ καθοτι δε γνωριζομασταν. Φυσικα τα πηρα γιατι πρωτη φορα μου συνεβη στο συγκεκριμενο μαγαζι.Και το κοστος βεβαιως 90 ευρα.
Κυρα Λενη σε μερες κρισης πρεπει να αυξησεις την ποιοτητα των υπηρεσιων και να ριξεις ελαφρα την τιμη αν θες να κρατησεις τους πελατες σου και οχι το ανταποδο οπως τωρα. Εμενα μετα απο τοσο καιρο μ'εχασες και θα ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν χασεις και μερικους ακομα μετα απο αυτα. Ας προσεχες

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Μετα απο αρκετο καιρο επισκευθηκα το εν λογω. Ειχα ακουσει οτι εχει χαλασει γενικα, αλλα διαπιστωσα οτι μαλλον πηρε τον κατηφορο.Μετα απο τις προσφατες αποχωρησεις εχει πεσει πολυ σε ποιοτητα ροστερ(Β κατηγορια δυστυχως), αλλα φαινεται οτι και σε υπηρεσιων δεν τα πανε πολυ καλυτερα.
Σαββατο μεσημερι πριν 1 χρονο δεν εβρισκες δωματιο ουτε με σφαιρες. Τωρα ζητημα να χτυπησαν1-2 κουδουνια σε διαστημα μιαμιση ωρας.
Οσο για τις υπηρεσιες της διαφημισμενης μικρας που πηρα πρωτη φορα (καθοτι πρωτιμουσα Αντριαννα στο παρελθον), το μασαζ σχετικα καλο (αν και κουρασμενη οπως μου δηλωσε λογω ξενυχτιου) αλλα φρπεδια γιοκ καθοτι δε γνωριζομασταν. Φυσικα τα πηρα γιατι πρωτη φορα μου συνεβη στο συγκεκριμενο μαγαζι.Και το κοστος βεβαιως 90 ευρα.
Κυρα Λενη σε μερες κρισης πρεπει να αυξησεις την ποιοτητα των υπηρεσιων και να ριξεις ελαφρα την τιμη αν θες να κρατησεις τους πελατες σου και οχι το ανταποδο οπως τωρα. Εμενα μετα απο τοσο καιρο μ'εχασες και θα ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν χασεις και μερικους ακομα μετα απο αυτα. Ας προσεχες
οντως εχει παρει τον κατηφορο...απο τοτε που εμπλεξε με τον κουπονοκοσμο εχει αρχισει η κατηφορα, με ποια εκανες ρε φιλαρακο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom