Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 631K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Ιφιγένεια είναι προς το ξανθό ,ελληνίδα και ηλικία 23-25 και από τα καλύτερα στον χώρο. Ως fun των καλών ιδρυμάτων ,γυρνάω και όπου μου αρέσει μένω για όσο διάστημα με ευχαριστεί. Το τελευταίο εξάμηνο επισκέπτομαι τακτικά  το συγκεκριμένο ίδρυμα και αυτά που ζώ , βλέπω και ακούω δεν έχουν να κάνουν με αυτά που γράφονται για  θεραπεύτριες  που δήθεν είναι στάνταρ και από όλους μπριζολιάζονται και για άλλες που είναι όχι. Όταν κάποια αποφασίζει να εργαστεί στον χώρο αυτό ,ξέρει που πάει και τι θα αντιμετωπίσει αρά δεν υπάρχει μόνο ναι ή μόνο όχι ,παίζουν όλα για όλες .Στο ίδρυμα αυτό έχω πάρει.... από θεραπεύτριες που κάποιοι άσχετοι ή σχετικοί που παραπληροφορούν ή κάποιοι που από πίσω κρύβουν θεραπεύτριες  γράφουνι ότι είναι υπέρ άνω υποψίας .....και αντίθετα δεν έχω πάρει από κάποιες που κάποιοι γράφουν ότι είναι στάνταρ μπριζόλα κλπ μαλακιές και μετά τα αλλάζουν και διαψεύδουν αυτά που έγραφαν προηγούμενα κλπ. Παίζεις ωραία το παιχνίδι ,δεν είσαι λιγούρης ,γνωρίζεσαι και  ότι ήθελε προκύψει. Για άλλα ιδρύματα δεν γράφω γιατί το διάστημα αυτό είμαι εδώ  και έγραψα γιατί βλέπω εμμονή κάποιων (η από κάποιες ) προς συγκεκριμένα ονόματα που και ωραίες κοπέλες δεν είναι και ούτε στάνταρ κλπ είναι και εκτιμώ ότι ή θέλουν να γίνει η ζωή τους δύσκολη από αυτά που διαβάζουν εδώ οι αναγνώστες  και τρέχουν να μπριζολιάσουν ή τους κάνουν διαφήμιση για να ανέβουν στις προτιμήσεις των πελατών του ιδρύματος. Στο φιλαράκο που μου ζητάει να γράψω για άλλα ιδρύματα ,του λέω θα επανέλθω ,αλλά όχι για αχούρια τύπου Λέκκα ή Σολωμού κλπ ,αλλά για ιδρύματα  χλιδάτα που σέβονται τα χρήματα που πληρώνω. Έγραψα γιατί βαρέθηκα να διαβάζω ανακρίβειες και φαντασιώσεις που είναι εκτός πραγματικότητας και για να ενημερώσω τους πραγματικούς fun των ιδρυμάτων ,αν και οι έμπειροι καταλαβαίνουν τι γράφεται από τους κράχτες ,τι από τις θεραπεύτριες που γράφουν εδώ για να κάψουν ή να ανεβάσουν τις ανταγωνίστριες και τι απο τους  φαντασιόπληκτους........ .   

Επισκέπτης
Παίζεις ωραία το παιχνίδι ,δεν είσαι λιγούρης ,γνωρίζεσαι και  ότι ήθελε προκύψει.

Το να μην είσαι ληγούρης
ΝΑ ΣΚΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ 100€
και ό,τι ήθελε προκύψει
ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

Όταν πας σε μέρη με εκδιδόμενες
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
πρέπει και να γαμήσεις.

Τα παιχνιδάκια , το ότι ήθελε προκύψει κτλ
τα δέχεσαι με γκόμενες έξω
οι οποίες δεν πληρώνονται για μία ώρα
όσα παίρνει ο Ανώτατος Δικαστικός το μήνα στη χώρα τους.

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
Το να μην είσαι ληγούρης
ΝΑ ΣΚΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ 100€
και ό,τι ήθελε προκύψει

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
πρέπει και να γαμήσεις.

άψογος  :sunglasses:

Επισκέπτης
φιλαράκια ο καθε ένας μπορεί να έχει τις απόψεις του ,αλλά αφου είστε τόσο απόλυτοι και πάτε μόνο για να γαμίσετε ,τότε δεν είναι μεγαλύτερη μαλακία να πηγαίνετε σε μασαζ και να σκάτε 100 ευρώπουλα και μπορεί και να μην τον χώσετε  και να μην πηγαίνετε στα στούντιο όπου με μιά πενηντάρα ,και έχετε οικονομία τσέπης 100% και  το έχετε στο πιάτο σίγουρο και με ορεκτικά... ΄

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Το να μην είσαι ληγούρης
ΝΑ ΣΚΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ 100€
και ό,τι ήθελε προκύψει

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
πρέπει και να γαμήσεις.

:thumbsup:
Διαβασα που εγραψες για τα πρωτ. της Σιων. Αρα ξερεις και για τις "93"?

Επισκέπτης
φιλαράκια ο καθε ένας μπορεί να έχει τις απόψεις του ,αλλά αφου είστε τόσο απόλυτοι και πάτε μόνο για να γαμίσετε ,τότε δεν είναι μεγαλύτερη μαλακία να πηγαίνετε σε μασαζ και να σκάτε 100 ευρώπουλα και μπορεί και να μην τον χώσετε  και να μην πηγαίνετε στα στούντιο όπου με μιά πενηντάρα ,και έχετε οικονομία τσέπης 100% και  το έχετε στο πιάτο σίγουρο και με ορεκτικά... ΄

Δεν πάει έτσι
γιατί αν ήταν έτσι θα πηγαίναμε όλοι Φυλής με 20€.
Αλλά δεν μπορείς να αποκαλείς "ληγούρηδες"
κάποιους που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ εκδιδόμενες γυναίκες
και απαιτούν κάποια πράγματα , όχι σεξ απαραίτητα.

Το "ληγούρης" δεν είναι χαρακτηρισμός αποδεκτός
για τον πελάτη αγοραίων γυναικών που προσφέρουν αγοραίες υπηρεσίες επί χρήμασι .

Ληγούρης θα ήταν κάποιος που την έπεφτε σε πωλήτρια κομπιουτεράδικου,
σε υπάλληλο νόμιμης επιχείρησης κτλ.
ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ
ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΕΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ.

Τα νόμιμα μασατζίδικα
κάνουν μασάζ με 30€
και έχουν και συμβάσεις με ... ασφαλιστικά ταμεία!!!!!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Δεν πάει έτσι

για τον πελάτη αγοραίων γυναικών που προσφέρουν αγοραίες υπηρεσίες επί χρήμασι .

Τα νόμιμα μασατζίδικα
κάνουν μασάζ με 30€
Σ Ω Σ Τ Ο Σ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν πάει έτσι

Τα νόμιμα μασατζίδικα
κάνουν μασάζ με 30€

:rockon: :rockon: :rockon:

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και προσθέτω πως τώρα που ο Βenny θα μας επιβάλλει να αποδεικνύουμε στη φορολογική μας δήλωση που ξοδέψαμε ή αποταμιεύσαμε και το τελευταίο ευρώ του εισοδήματος που δηλώνουμε, να δω πόσοι από εμάς θα ακουμπάμε τα 100άρια στις λαδοκόρες άνευ αποδείξεως! Όταν θα ξέρει ο πελάτης πως στο 100άρικο που δε δικαιολογεί θα παίζει πρόστιμο, άρα η μπριζόλα θα του έχει στοιχίσει στην ουσία... μπον φιλέ, τότε θα σφίξουν οι τσέπες μας, θα σφίξουν οι κώλοι τους και θα ρίξουν και τις τιμές και μάλιστα μετ'αποδείξεως!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Εγώ θα πάρω και τη φοροκάρτα μαζί μου την επόμενη φορά

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Για Ιωαννα,Αλεξανδρα ξερουμε κατι?

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ θα πάρω και τη φοροκάρτα μαζί μου την επόμενη φορά
Εγώ θα πάρω την "κωλοκάρτα". Μετά τη συνεδρία θα την περνάω από την κωλάρα της σαν πιστωτική και θα φορτώνει αυτόματα το ποσό.

Επισκέπτης
Για φοροκάρτα απευθυνθείτε  στην Ελένη για θεώρηση ....Συνέχεια ρωτάτε πως η μία και τι ή άλλη κλπ παίκτες είστε ο καθένας έχει τις επιτυχίες του και τις αποτυχίες του και το ίδιο συμβαίνει και έξω από τα ιδρύματα. Στα καλά ιδρύματα πιστεύω ότι οι θεραπεύτριες δεν μπριζιλιάζονται  με όλους  μόνο γιατί πέφτει έξτρα χρήμα ,αλλά παίζει πόσο παίκτης είσαι ,σε τι ημέρα τι βρήκες ,αν είχε πλακωθεί με τον δικό της ,αν έχει ξεμείνει από φράγκα κλπ. Γιαυτό κάποιοι θεωρούν κάποιες στάνταρ μπριζόλα και το γράφουν  και κάποιοι το διαβάζουν πάνε τρέχοντας και δεν πέρνουν ούτε φραπέ........και το αντίθετο. Στο ίδρυμα αυτό αξίζει να πάς εάν είσαι fun του σπορ, σου προσφέρει άριστο γήπεδο και υπηρεσίες από τις καλύτερες. Πχ δεν νομίζω να κυκλοφορεί καλύτερο b2b από της Νταιάννας και αξίζει να το απολαύσεις και αν τόχεις θα πάρεις και ότι επιπλέον σου αναλογεί , ή ωραιότερο τεκνό από το Χριστινάκι και αν σκοράρεις είσαι παικταράς  ή πιο επαγγελματίας από την Αντριάνα και αν τοχεις με την πρώτη εισαι σούπερ και πάει λέγοντας. Παίκτες είστε μπείτε στο γήπεδο , παίξτε 12Χ , παίξτε μπάλα και απολαύστε το παιχνίδι.   

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
θα συμφωνησω μαζι σου ,για αυτο επιλεγω μασαζ και οχι στουντιο!
Υ.Γ Χριστινακι; ενα ξερω που ειναι ρεσεψιον,περναει και μεσα;
    η μιλας για αλλο;

Επισκέπτης
ναι περνάει και μέσα ,ειπαμε όλα παίζουν

tik77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθές μετά από την καλή ανάλυση του συναγωνιστή για το χλιδάτο γήπεδο και τις άριστης ποιότητος υπηρεσίες απο επιλεγμένες θεραπεύτριες και μπάλα επιπέδου Champions cup.
Μου πασάρουν θεραπεύτρια Χρύσα και ανακαλύπτω ότι ειναι ΑΛΒΑΝΙΔΑ (δεν γουστάρω με τίποτα τα αλβανικά προιόντα)και οι υπηρεσίες ΑΛΒΑΝΙΚΈς......
Ρε πάικτη γιατί μας στέλνεις κουβά ,είναι δυνατόν να μιλάμε για χλίδα και πολυτέλεια κολωνακίου και να κυκλοφορεί Αλβανικό προίον ως φίρμα του ιδρύματος ;έλεος αλβανικό προιόν στο κολωνάκι ,σημαίνει ίδρυμα σε παρακμή.Γράφετε σωστά γιατί το χρήμα βγαίνει δύσκολα για να πληρώνουμε τα αλβανά.

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Επίσκεψη χθές μετά από την καλή ανάλυση του συναγωνιστή για το χλιδάτο γήπεδο και τις άριστης ποιότητος υπηρεσίες απο επιλεγμένες θεραπεύτριες και μπάλα επιπέδου Champions cup.
Μου πασάρουν θεραπεύτρια Χρύσα και ανακαλύπτω ότι ειναι ΑΛΒΑΝΙΔΑ (δεν γουστάρω με τίποτα τα αλβανικά προιόντα)και οι υπηρεσίες ΑΛΒΑΝΙΚΈς......
Ρε πάικτη γιατί μας στέλνεις κουβά ,είναι δυνατόν να μιλάμε για χλίδα και πολυτέλεια κολωνακίου και να κυκλοφορεί Αλβανικό προίον ως φίρμα του ιδρύματος ;έλεος αλβανικό προιόν στο κολωνάκι ,σημαίνει ίδρυμα σε παρακμή.Γράφετε σωστά γιατί το χρήμα βγαίνει δύσκολα για να πληρώνουμε τα αλβανά.
οχι και αλβανιδα ρε φιλε... απο τα γιαννενα ειναι η κοπελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ggiorgo

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
0
Αλβανίδα στις... υπηρεσίες ήθελε να πει.
Υπάρχει διαφορά?
Παίκτη άσε τον κόσμο να εκφραστεί,
όχι μόνο να καταθέτει...
Ο παίκτης προσπαθεί να προστατεύσει
άλλους και μπράβο του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom