Επισκέπτης
Η Ιφιγένεια είναι προς το ξανθό ,ελληνίδα και ηλικία 23-25 και από τα καλύτερα στον χώρο. Ως fun των καλών ιδρυμάτων ,γυρνάω και όπου μου αρέσει μένω για όσο διάστημα με ευχαριστεί. Το τελευταίο εξάμηνο επισκέπτομαι τακτικά το συγκεκριμένο ίδρυμα και αυτά που ζώ , βλέπω και ακούω δεν έχουν να κάνουν με αυτά που γράφονται για θεραπεύτριες που δήθεν είναι στάνταρ και από όλους μπριζολιάζονται και για άλλες που είναι όχι. Όταν κάποια αποφασίζει να εργαστεί στον χώρο αυτό ,ξέρει που πάει και τι θα αντιμετωπίσει αρά δεν υπάρχει μόνο ναι ή μόνο όχι ,παίζουν όλα για όλες .Στο ίδρυμα αυτό έχω πάρει.... από θεραπεύτριες που κάποιοι άσχετοι ή σχετικοί που παραπληροφορούν ή κάποιοι που από πίσω κρύβουν θεραπεύτριες γράφουνι ότι είναι υπέρ άνω υποψίας .....και αντίθετα δεν έχω πάρει από κάποιες που κάποιοι γράφουν ότι είναι στάνταρ μπριζόλα κλπ μαλακιές και μετά τα αλλάζουν και διαψεύδουν αυτά που έγραφαν προηγούμενα κλπ. Παίζεις ωραία το παιχνίδι ,δεν είσαι λιγούρης ,γνωρίζεσαι και ότι ήθελε προκύψει. Για άλλα ιδρύματα δεν γράφω γιατί το διάστημα αυτό είμαι εδώ και έγραψα γιατί βλέπω εμμονή κάποιων (η από κάποιες ) προς συγκεκριμένα ονόματα που και ωραίες κοπέλες δεν είναι και ούτε στάνταρ κλπ είναι και εκτιμώ ότι ή θέλουν να γίνει η ζωή τους δύσκολη από αυτά που διαβάζουν εδώ οι αναγνώστες και τρέχουν να μπριζολιάσουν ή τους κάνουν διαφήμιση για να ανέβουν στις προτιμήσεις των πελατών του ιδρύματος. Στο φιλαράκο που μου ζητάει να γράψω για άλλα ιδρύματα ,του λέω θα επανέλθω ,αλλά όχι για αχούρια τύπου Λέκκα ή Σολωμού κλπ ,αλλά για ιδρύματα χλιδάτα που σέβονται τα χρήματα που πληρώνω. Έγραψα γιατί βαρέθηκα να διαβάζω ανακρίβειες και φαντασιώσεις που είναι εκτός πραγματικότητας και για να ενημερώσω τους πραγματικούς fun των ιδρυμάτων ,αν και οι έμπειροι καταλαβαίνουν τι γράφεται από τους κράχτες ,τι από τις θεραπεύτριες που γράφουν εδώ για να κάψουν ή να ανεβάσουν τις ανταγωνίστριες και τι απο τους φαντασιόπληκτους........ .