Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν θα διαφωνήσω πουθενάLast όσο και αν σου φαίνεται περίεργο σύμφωνω σεχδόν σε όλα όσα λες. Και επί της αρχής και επί αρκετών σημείων με κανά δυό επίφυλάξεις. Εκεί όπου δίνω κάτι παραπάνω τα δίνω μπροστά στην σερίφισα στην κοπέλα. οπότε υποθέτω στο μετρο του δυνατού πως πάνε σε αυτή. β) Δεν δίνω σε όλες. Μόνο όπου βλέπω ένα χαρούμενο χαμογελαστό άνετο και χαλαρό κοριτσάκι η Milf του Die For. ( Εχω αυτήν την αδυναμία. Πες με μαλάκα.). Οταν θες να προσεκλύσεις κάτι.. πάση θυσία για το γουστάρεις πολύ είσαι διατεθειμένος να κάνεις αβαρίες. Δίνει κάτι παραπάνω ώστε να έχεις εξασφαλισμένη συνέχεια και συνέπεια. Το θέμα της υπερτιμολόγησης είναι σχετικο. Βασικά διαλέγω κοπέλες που άνετα θα έκαναν CG των 150+. ( Υπάρχουν στα μασσατζίδικα τρία τέσσερα τέτοια τα οποία επισκέπτομαι σταθερά). Οπότε το 100 είναι εντός των ορίων. Τώρα όσο το αν λένε καλώς τον μαλάκα.. Ε τι να κάνω.. Καποιες μπορεί να το λένε Καλή τους ώρα. Καποιες δεν το λένε Επίσης Καλή τους ώρα. Εγώ όμως περνάω καλά ? Καλή μου ώρα και μένα. ( Βυ
και δεν το αναλύσω περισσότερο