You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Adsl & σταθερό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
κοιτα ο οτε ειναι η σταθερη αξια οσο αναφορα την εξυπηρετηση και τα πιο λιγα προβληματα. βεβαια στην τιμη ειναι γαμησε τα. εγω εχω στη δουλεια οτε και στο σπιτι βονταφον. η βονταφον ειναι μεν πιο φτηνη αλλα απο εξυπηρετηση πελατων θα βαρεθεις να σε συνδεουν απο τον ενα στον αλλον και να μην βρισκεις ακρη σε καποιο πιθανο προβλημαΓεια σας συναγωνιστές.Θέλω να μου προτείνετε και να μου πείτε ποιο πακέτο με σταθερή τηλεφωνία και adsl ιντερνετ αξίζει ???? Τα καλύτερα λόγια τα έχω ακούσει από ΟΤΕ ???Εσείς τι προτείνετε ???
που μενεις .σε μεγαλη πολη?Εγώ θέλω πακέτο.Σε μία εταιρία και σταθερό και ίντερνετ.Έχω σταθερό ΟΤΕ και ιντερντε forthnet αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από την forthnet. ;)
Κοντά στην Θεσσαλονίκη (όχι μεγάλη πόλη 45.000 χιλιάδες κατοίκους έχει)που μενεις .σε μεγαλη πολη?
κοιτα εγω θα σου πω με βαση την δικια μου εμπειρια(οτε και βονταφον που εχω)και μονο. επειδη ακομα οι εκτος οτε εταιριες δεν εχουν τρομερη καλυψη στις οχι μεγαλες πολεις θα σου προτεινα οτε για κατι πιο σιγουρο. αλλα εσενα τι σε νοιαζειπιο πολυ ? η αποδοση η η τιμη.ενα φιλαρακι μου ας πουμε μενει κοντα στην καρδιτσα και εχει hol και καθε μερα καταριετε που εκανε τετοια συνδεσηΚοντά στην Θεσσαλονίκη (όχι μεγάλη πόλη 45.000 χιλιάδες κατοίκους έχει)
Κοίταξε και τα δύο με νοίαζουν.Αλλά ποιο αναλυτικά.Σκέψου θέλω περίπου 1mb ιντερνετ και σταθερό μαζί.κοιτα εγω θα σου πω με βαση την δικια μου εμπειρια(οτε και βονταφον που εχω)και μονο. επειδη ακομα οι εκτος οτε εταιριες δεν εχουν τρομερη καλυψη στις οχι μεγαλες πολεις θα σου προτεινα οτε για κατι πιο σιγουρο. αλλα εσενα τι σε νοιαζειπιο πολυ ? η αποδοση η η τιμη.ενα φιλαρακι μου ας πουμε μενει κοντα στην καρδιτσα και εχει hol και καθε μερα καταριετε που εκανε τετοια συνδεση
καταρχας να ξερεις οτι βονταφον και hol ειναι το ιδιο. ειναι θυγατρικες και εχουν το ιδιο ιδιοκτητο. οποτε μπες στη σελιδα της βονταφον και δωσε το τηλ σου να δεις αν υπαρχει διαθεσημοτηα. αν υπαρχει τοτε κανε. απλα σου λεω το αρνητικο ειναι οτι σ επεριπτωση προβληματος θα ταλαιπωρηθεις γιατι ακομα σε θεματα ιντερνετ δεν ειναι και τοσο οργανωμενοιΚοίταξε και τα δύο με νοίαζουν.Αλλά ποιο αναλυτικά.Σκέψου θέλω περίπου 1mb ιντερνετ και σταθερό μαζί.
το δικο μου ειναι 30 το μηνα (ημουν απο τους πρωτους που εκανα) τωρα νομιζω ειναι λιγο πιο ακριβα και περιλαμβανει
500 λεπτα δωρεαν ομιλιας προς σταθερα - υπεραστικα και ιντερνετ 24 που βεβαια το μεγαλυτερο που εχω ποιασει ειναι 16.
μακρια απο βονταφον σταθερο..εχει πολλα προβληματα εχω σπιτι...στη δουλεια εχω νετ απο οτε αν κ τεχνολογικα ο οτε ειναι πισω κ ειναι ακριβος εχει καλη εξυπηρετηση κ καλους τεχνικους.οταν οι αλλες εταιρειες εχουν προβληματα τεχνικα και σε παιδευουν μηνες αλλα δεν μπορουν...επινοικιαζουν τεχνικους απο οτε..αυτο λεει πολλα..
συμφωνω φιλαρακι . απλα ο οτε υστερει σε τιμες .μακρια απο βονταφον σταθερο..εχει πολλα προβληματα εχω σπιτι...στη δουλεια εχω νετ απο οτε αν κ τεχνολογικα ο οτε ειναι πισω κ ειναι ακριβος εχει καλη εξυπηρετηση κ καλους τεχνικους.οταν οι αλλες εταιρειες εχουν προβληματα τεχνικα και σε παιδευουν μηνες αλλα δεν μπορουν...επινοικιαζουν τεχνικους απο οτε..αυτο λεει πολλα..
να σε καλα φιλαρακιΔεν πειράζει όσο για τις τιμές δεν θα επιλέξω και το ακραίο μια σύνδεση 1mb θελώ σιγά Σας ευχαριστώ πάντως
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Εγώ είχα 1 Mbps Conn-X για ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα και χτες έκανα αίτηση για αναβάθμιση στα 24 Mbps. Τις άλλες εταιρείες δεν τις εμπιστεύομαι, η κοπέλα μου ταlαιπωρήθηκε ένα μήνα με την ON και τελικά κατάφερε και πήρε τα λεφτά πίσω ενώ και για HOL και Tellas έχω ακούσει δυσαρεστημένους πελάτες οπότε μένω με τον ΟΤΕ μέχρι νεωτέρας.
Επισκέπτης
πόσο σου κοστίζει το πακέτο με το κόνεχ γενικά μαζί με την τηλεφωνία? η κοπέλα σου ποια ήταν βασικά τα προβλήματα με την ον?Εγώ είχα 1 Mbps Conn-X για ένα χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα και χτες έκανα αίτηση για αναβάθμιση στα 24 Mbps. Τις άλλες εταιρείες δεν τις εμπιστεύομαι, η κοπέλα μου ταlαιπωρήθηκε ένα μήνα με την ON και τελικά κατάφερε και πήρε τα λεφτά πίσω ενώ και για HOL και Tellas έχω ακούσει δυσαρεστημένους πελάτες οπότε μένω με τον ΟΤΕ μέχρι νεωτέρας.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
πόσο σου κοστίζει το πακέτο με το κόνεχ γενικά μαζί με την τηλεφωνία? η κοπέλα σου ποια ήταν βασικά τα προβλήματα με την ον?
24 Mbps = 29.9 € / μήνα + πάγιο, δεν έχω βάλει Conn-X talk, αυτό έχει 2-3 πακέτα ανάλογα για πιοές μέρες και ώρες. Η On είναι ασυνεπής, επί ένα μήνα δεν έκανε τη σύνδεση γιατί, λέει, έφταιγε ο ΟΤΕ, και χρέωνε κανονικά, χρειάστηκαν ατελείωτα τηλέφωνα μέχρι να βρεθεί άκρη.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι πρέπει να τους ρωτήσεις αν στην περιοχή σου έχουν ιδιόκτητο δίκτυο. Κοινώς να έχουν σκάψει και να έχουν περάσει δικά τους καλώδια. Διαφορετικά βασίζεσαι στα αρχίδια του ΠΟΤΕ για να πάρεις γραμμή.
Απλά με άλλη συσκευασία και τιμοκατάλογο.
Επισκέπτης
δηλαδή με πρόχειρους υπολογισμούς με την κόνεχ πάει περίπου στα 50 με 55 ευρώ τον μήνα στα 24, η ον 35 έως 40 ευρώ τον μήνα με 16 mb εγώ έχω βάλει στο γραφείο μου ον η σύνδεση έγινε 15 ημέρες μετά την αίτηση είχα μερικά προβλήματα στην αρχή με το νούμερο τηλεφώνου μου που από την πείρα μου όντος βασικά ήταν ευθύνη του ΟΤΕ, προς το παρόν είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την ον και περιμένω αποτελέσματα να δω τι θα κάνω και στο σπίτι που έχω εδώ και ενάμιση χρόνο otenet στα 1024 με ελάχιστο λογαριασμό ανά δίμηνο 105 ευρώ.24 Mbps = 29.9 € / μήνα + πάγιο, δεν έχω βάλει Conn-X talk, αυτό έχει 2-3 πακέτα ανάλογα για πιοές μέρες και ώρες. Η On είναι ασυνεπής, επί ένα μήνα δεν έκανε τη σύνδεση γιατί, λέει, έφταιγε ο ΟΤΕ, και χρέωνε κανονικά, χρειάστηκαν ατελείωτα τηλέφωνα μέχρι να βρεθεί άκρη.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Τώρα μειώθηκαν οι τιμές του ΟΤΕ με ότι πλήρωνα μέχρι τώρα για 1 Mbps βάζω 8 και τα 24 έχουν 2-3 € το μήνα παραπάνω. Αν ο ΟΤΕ σαμποτάρει τις εταιρείες και δεν μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους ο καταναλωτής τι φταίει; Ας μην του τις πουλάνε!
Επισκέπτης
και δικά τους καλώδια να έχουν περάσει πάλι από τον ΟΤΕ κρέμονται σε τελική ανάλυση γιατί το δίκτυο χαλκού είναι του ΟΤΕ απλά τα καλώδια των ιδιωτικών παρόχων είναι οπτικές ινες που κάνουν ζεύξη με τα κέντρα του ΟΤΕ για την εξασφάλιση της ταχύτητας.Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι πρέπει να τους ρωτήσεις αν στην περιοχή σου έχουν ιδιόκτητο δίκτυο. Κοινώς να έχουν σκάψει και να έχουν περάσει δικά τους καλώδια. Διαφορετικά βασίζεσαι στα αρχίδια του ΠΟΤΕ για να πάρεις γραμμή.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 2K