adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 89.617
Εεε καλα ,Φρανκ,παραλογιζεσε!ε,ρε χριστιανε .τι ρωτας τωρα και εσυ?τι παρτουζα θα ειναι ,εαν δεν εχει διπλη εισοδο ταυτοχρονα?μην σου πω διπλη και στην μια τρυπα.ωραια ε?
Εεε καλα ,Φρανκ,παραλογιζεσε!ε,ρε χριστιανε .τι ρωτας τωρα και εσυ?τι παρτουζα θα ειναι ,εαν δεν εχει διπλη εισοδο ταυτοχρονα?μην σου πω διπλη και στην μια τρυπα.ωραια ε?
Όλοι οι καλοί χωράνεΕεε καλα ,Φρανκ,παραλογιζεσε!
που εστι ο παραλογισμος κυρια μου?μηπως δεν ισχυουν αυτα που εγραψα?μηπως δεν γινονται?Εεε καλα ,Φρανκ,παραλογιζεσε!
Μην το γελας καθολου εχουν γινει κ αυτα χαχαχαΜπορεί να φοβήθηκε μήπως ο ένας πιπώνει μόνο και περιμένει τη σειρά του
Δεν αμφιβάλλω.Μην το γελας καθολου εχουν γινει κ αυτα χαχαχα
Εντάξει. Έχει δείξει σχεδόν τα πάντα. Ας αφήσει και κάτι στη φαντασίαΕγώ το ρώτησα γιατί δεν έχω δει κάτι σχετικό σε φωτό η βιντεάκι της κοπελας
Να γλύφεις την κωλαρα μεχρι να μη βγαίνει σάλιο είναι το κορίτσι..!!Οφφφ ...που...σε πακέτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νανι
Υπηρεσία διπλής διείσδυσης επίσης προσφέρεις σε περίπτωση παρτουζας; Εννοώ μουνι και κωλο.Καλησπέρα, ναι μου αρέσουν η παρτουζες
Ασ πάρει τηλέφωνο αμα καπιος ενδιαφέρει για απάντηση..Υπηρεσία διπλής διείσδυσης επίσης προσφέρεις σε περίπτωση παρτουζας; Εννοώ μουνι και κωλο.
Οκ, σεβαστό. ΕυχαριστώΑσ πάρει τηλέφωνο αμα καπιος ενδιαφέρει για απάντηση..
το λαδι καλαμών ειναιΣε λίγο θα απαντήσω, φρανκ
Περιττά ξεπεριττά τὰ λόγια, γιατί δέ βάζεις μιά κριτική;Συνάντηση Σαββατο απογευμα με την Αντριάνα..Τα λογια περιττά..Σε ευχαριστω πολυ. Θα τα ξαναπούμε συντομα!! ?
Το σίγουρο είναι ότι σε κάνει πύραυλο μέσα στο δωμάτιο.Το κορίτσι είναι πύραυλος και απλά δε μασάει πουθένα
Ειπε να κανει ενα προμο, που να καθεται να κανει κριτικη κιολαςΠεριττά ξεπεριττά τὰ λόγια, γιατί δέ βάζεις μιά κριτική;
Φίλε, δεν χρειάζομαι προμο...Ειπε να κανει ενα προμο, που να καθεται να κανει κριτικη κιολας