aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
για πες μας λιγο για αυτο καυλιαρα μας....πως σε επηρεαζει εσένα;;;Μεταξύ μάς..πάρτε αυτό
για πες μας λιγο για αυτο καυλιαρα μας....πως σε επηρεαζει εσένα;;;Μεταξύ μάς..πάρτε αυτό
αυξάνει το μεταβολισμόστο παρελθον εχω παρει, της now foods, δεν διαπιστωσα κατι ιδιαιτερο...μηπως εχει να κανει με ποιοτητες,περα απο την ιδιοσυγκρασια του καθενός;;;θα την δοκιμασω εαν ειναι!για πες!ποση παραπανω καυλα και σε ποσο χρονο/δοσολογια...!
Και γιατί δεν πας σε ενα μαγαζί με βότανα ή μπαχαρικά να το αγοράσεις 3,50 ευρώ το κιλό;
εγώ gouarana πίνω κούκλα μου και χάνω πολύ λίπος .... επισης τρώω πιο πολύ κρέας αντί για ψωμί και έτσι δεν χάνω στο πάνω μέρος του σώματος μυική μάζα και είμαι κομπλέ !!Μεταξύ μάς..πάρτε αυτό
όμως η μάκα είναι πολύ καλή για τους άντρας πάνω από 40εγώ gouarana πίνω κούκλα μου και χάνω πολύ λίπος .... επισης τρώω πιο πολύ κρέας αντί για ψωμί και έτσι δεν χάνω στο πάνω μέρος του σώματος μυική μάζα και είμαι κομπλέ !!
βρες γιατί!όμως η μάκα είναι πολύ καλή για τους άντρας πάνω από 40
όμως η μάκα είναι πολύ καλή για τους άντρας πάνω από 40
Θα τους πεις
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red][/color]
[/quote] ένας ήσουν εσύ μάλλον
... έφυγε αυτός.. πάει.ένας ήσουν εσύ μάλλον
οοοο ναι,ζωγραφίζω τα πάνταΑdrianna έμαθα ότι είσαι και ζωγράφος.. και κάνεις ωραία πορτρέτα
Αταξίες όπως πάντα