adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 89.615
Χυσαμε...
Στυλ Ποντενσε ξέρω εγώ?Αντριάνα με κοντούς άντρες πας;
πιο κοντός! 1,60 μην το γελάς φίλε μου έχει τύχει να μπει η κοπέλα στο δωμάτιο και να μου πει ότι είσαι πολύ κοντός και δεν θέλει να συνεχίσουμε το ραντεβού με τρόπο όμως όχι άσχημα, απλά δίνω το ρεζουμέ, πράγμα που δέχτηκα χωρίς παράπονο και έκλαψα τα χρήματα του ξενοδοχείου. αλλά και όλο το χρόνο που χάλασα να φτάσω εκεί!Στυλ Ποντενσε ξέρω εγώ?
Baby θα πέσω από το γέλιοΑντριάνα με κοντούς άντρες πας;
μήπως τη λέγανε καρίνα?πιο κοντός! 1,60 μην το γελάς φίλε μου έχει τύχει να μπει η κοπέλα στο δωμάτιο και να μου πει ότι είσαι πολύ κοντός και δεν θέλει να συνεχίσουμε το ραντεβού με τρόπο όμως όχι άσχημα, απλά δίνω το ρεζουμέ, πράγμα που δέχτηκα χωρίς παράπονο και έκλαψα τα χρήματα του ξενοδοχείου. αλλά και όλο το χρόνο που χάλασα να φτάσω εκεί!
Κοντούς ψηλούς να γλείφουνε καλά τι σημασία έχει το ύψοςBaby θα πέσω από το γέλιο
Αμα εχει κοντη γλωσσα πως θα γλειψει καλε?Κοντούς ψηλούς να γλείφουνε καλά τι σημασία έχει το ύψος
Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημαΑμα εχει κοντη γλωσσα πως θα γλειψει καλε?
Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα
Τεράστιο πρόβλημα
Ο αλλος ειναι Αθηνα..αν σε παρει τηλ μην το σηκωσεις...Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα
Τεράστιο πρόβλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ για όλα έχεις λύσηΑυτό είναι τεράστιο πρόβλημα
Τεράστιο πρόβλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ντίσκοέρχεται όταν ήγγος είναι κοντή τα 19 στενά μη τι είναι μεγάλη το σαγόνι είναι πεταχτώΕσύ για όλα έχεις λύση
Τέτοια ώρα προτιμώ τις μπύρες φακίρηΟ αλλος ειναι Αθηνα..αν σε παρει τηλ μην το σηκωσεις...
Και πολυ καλα κανεις κοκονα μου!!!!Τέτοια ώρα προτιμώ τις μπύρες φακίρη
Ω έχει μουσική δίπλα μου
Λέω ότι το πρόβλημα ξεκινάει όταν
Είναι μακρύ μύτη
Γλώσσα μικρή
Και το πηγούνι... πολύ έξω