adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 89.943
Είναι ήσυχη.....Αρχοντισσα ταξιδευεις με κακοκαιρια και δεν καταλαβα τιποτα. Η κανεις πολλη παρεα με την Ελενα110 γιατι ουτε και αυτη την καταλαβαινω ωρες ωρες
Σαν εμένα
Είναι ήσυχη.....Αρχοντισσα ταξιδευεις με κακοκαιρια και δεν καταλαβα τιποτα. Η κανεις πολλη παρεα με την Ελενα110 γιατι ουτε και αυτη την καταλαβαινω ωρες ωρες
Αυτη ακριβως την ησυχια φοβαμαι ειδικα απο την ΕλεναΕίναι ήσυχη.....
Σαν εμένα
Άμα τη σεβαστείς είναι ακίνδυνηΑυτη ακριβως την ησυχια φοβαμαι ειδικα απο την Ελενα
Γυναικα γοητευτικη σαν την Ελενα δεν μπορει να ειναι ακινδυνη Με την καμμιαΆμα τη σεβαστείς είναι ακίνδυνη
Τα καλυτερα κοριτσια.Είναι ήσυχη.....
Σαν εμένα
Ξέρω Σας αρέσει να σας ψαρεύουνΓυναικα γοητευτικη σαν την Ελενα δεν μπορει να ειναι ακινδυνη Με την καμμια
Βιντεάκι θελουμε καυλα μας
Να πω ή να μην το πω να πω ή να μην το πωΑντριαννα γυρισες Αθηνα ? ? ?
Να κανει η μανα.Να πω ή να μην το πω να πω ή να μην το πω
Επειδη εισαι φιλη της Ελενας και δεν μπορει να πεφτει εξω , παω πασσοΞέρω Σας αρέσει να σας ψαρεύουν
Και μετά κλαίγεστε
Θα μισήσετε
Θα βρίζετε
Ο ευχαριστώ!Επειδη εισαι φιλη της Ελενας και δεν μπορει να πεφτει εξω , παω πασσο
Αλλά μην με καταλάβεις λάθος οι γυναίκες πάντα θα ψαρεύουν είτε θέλουν είτε δεν θέλουνεΕπειδη εισαι φιλη της Ελενας και δεν μπορει να πεφτει εξω , παω πασσ
Και εγώ ρε καταλαβαίνω ότι κάποιος ερωτεύεται μαζί μου και μετά Αρχίζω να φοβάμαιΑλλά μην με καταλάβεις λάθος οι γυναίκες πάντα θα ψαρεύουν είτε θέλουν είτε δεν θέλουνε
Δεν είμαι εδώΠροσεχε στην επιστροφη και απο το πεζοδρομιο
Εσυ εισαι πολυ πολυ διαφορετικος χαρακτηρας απο την ΕλεναΑλλά μην με καταλάβεις λάθος οι γυναίκες πάντα θα ψαρεύουν είτε θέλουν είτε δεν θέλουνε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ ρε καταλαβαίνω ότι κάποιος ερωτεύεται μαζί μου και μετά Αρχίζω να φοβάμαι