Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.480
- Πόντοι
- 506
ΞέρουμεΞέρετε οι περισσότεροι τί μου απάντησαν??????
ΞέρουμεΞέρετε οι περισσότεροι τί μου απάντησαν??????
Απαράδεκτος είσαι ΧαχαχαΤα παπάρια ήταν μέσα απ το καλσόν ή το καλσόν είχε τρύπα εξέχαν απ έξω κ τ αέριζε; έχει σημασία!
Τι Πες μου τι??????¿Ξέρουμε
Ότι τους αρέσουν οι μαλλιαρές γκόμενες;Απαράδεκτος είσαι Χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι Πες μου τι??????¿
Εσύ κοντά είσαικαμια πιξουλα θα ηταν.
δεν προλαβε να ξεντυθει και επεσα σα σακι, επειδη θα γυρισε ξεθεωμενη απο την πιατσα
Βρε παιδί μου δεν Βλέπανε το δέρμα της κότας δεν Βλέπανε τις τρίχες στην κωλοτρυπίδα δεν Βλέπανε το ξεχειλωμένο κώλο..Ότι τους αρέσουν οι μαλλιαρές γκόμενες;
Ουτε τις ραγάδες..Βρε παιδί μου δεν Βλέπανε το δέρμα της κότας δεν Βλέπανε τις τρίχες στην κωλοτρυπίδα δεν Βλέπανε το ξεχειλωμένο κώλο..
Δεν ήτανε ούτε τα παπάρια και είπαν ότι είμαι φοβερή γκόμενα!!!!
Ούτε τα παπάριαΟυτε τις ραγάδες..
Τα παπάρια ήταν κομμένα ή κρέμονταν;Ούτε τα παπάρια
Τα παπάρια ήταν κομμένα ή κρέμονταν;
Άρα κρέμονταν και δεν τα είδαν..Κλαίω
.. αφού είχε παπάρια δεν ήταν κομμένα
Άρα κρέμονταν και δεν τα είδαν..
Σοβαρό!
Ήτανε πριν 10 χρόνιαΑυτή τη φώτο μπορούμε να τη δούμε κ μεις για να κρίνουμε ιδίοις ομασι;
Γιατί δεν πας στο νήμα του νιάνιαρου που έχει όλα τα υπόλοιπα εκτός απ τα παπάρια. Τα παπάρια εκει πετάγονται σαν τις πούτσες και σαλιαριζουν μπας κ πάρουν κανα 20% οφφ.. Εκεί έχει τρίχες essence σκατωμένου κώλου ραγάδες έχει κ σαλιαρέληδεςΑυτή τη φώτο μπορούμε να τη δούμε κ μεις για να κρίνουμε ιδίοις ομασι;
Κώλοι και παπάρια απ τα lidlΓιατί δεν πας στο νήμα του νιάνιαρου που έχει όλα τα υπόλοιπα εκτός απ τα παπάρια. Τα παπάρια εκει πετάγονται σαν τις πούτσες και σαλιαριζουν μπας κ πάρουν κανα 20% οφφ.. Εκεί έχει τρίχες essence σκατωμένου κώλου ραγάδες έχει κ σαλιαρέληδες
εδω εχουν βαλει φωτο απο αλλη, για σενα.Ήτανε πριν 10 χρόνια