papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.543
- Πόντοι
- 27.261
έπαιζα τουλάχιστον μια-δυο φορές το μ**** μου και έχει να
εισαι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ και για δυσκολους λυτες λεμε10 χρονών
έπαιζα τουλάχιστον μια-δυο φορές το μ**** μου και έχει να
εισαι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ και για δυσκολους λυτες λεμε10 χρονών
Εγώ το έλυσαεισαι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ και για δυσκολους λυτες λεμε
ασε ρε αλεπουδιαρηΕγώ το έλυσα
Ε να,γιαυτό σε φοβάμαι!Και μη μου κοροϊδεύετε τα πρόβατα τα κατσίκια και τους γρύλους μου
Θα σας κόψω τα αρχιδάκια
Δεν το έχεις δοκιμάσει,από τη στιγμή που σου αρέσει η γυμνη ηλιοθεραπεία θα δεις τι ευεργετικές συνέπειες έχει ο υγιής γυμνισμος!10 χρονών ,bill, όταν με έπαιρνε το καλοκαίρι ο πατέρας μου στο χωριό εγώ όταν έβρισκα ελεύθερο χρόνο έτρεχα να κρυφτώ μακριά στα χωράφια μακριά από το σπίτι το οποίο είναι στα βουνά δίπλα στη Σερβία
Εκεί έβγαζα τα ρούχα μου και έβλεπα το μπλε ουρανό άκουγα τους γρύλους και μύριζα το σανό
Αυτή η ομορφιά για μένα δεν περιγράφεται
Συνεχίζω να το ψάχνω αυτο
Κανένας γύρω-γύρω μου μόνο γρήγορος Θάνο και μπλε ουρανό Ε μετά απόλυτη ησυχία
Τώρα bill κατάλαβες Γιατί σιχαίνομαι από ομαδικό γυμνισμό δεν έχει ομορφιά Απλά τα πράγματα
Στα 10 όλα αυτά?Α ξέχασα να σας πω ότι έπαιζα τουλάχιστον μια-δυο φορές το μ**** μου και έχει να
Ενώ εσύ τα κάνεις αλλού τα μουνάκιαΕ να,γιαυτό σε φοβάμαι!
Τον βάζεις σανίδι και τον βγάζεις πριονίδι!!!
Στα 9 ξεκίνησα να παίζω δεν μπορούσα να ανοίξω τα βιβλία άμα δεν ερχότανε αυτό τι ήτανε αυτό κοκκινίζω ταχυπαλμία και κοκκινίζουν τα μάτιαΣτα 10 όλα αυτά?
Εγώ άρχισα να τον παίζω στα 18
Πρώτα γαμησα και μετά τον έπαιξα!
Μα δεν ήξερα ότι τελειώνω απλά μπορούσα να ηρεμήσω και να ανοίξω και να αρχίζω να διαβάζω το βιβλίοΕνώ εσύ τα κάνεις αλλού τα μουνάκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στα 9 ξεκίνησα να παίζω δεν μπορούσα να ανοίξω τα βιβλία άμα δεν ερχότανε αυτό τι ήτανε αυτό κοκκινίζω ταχυπαλμία και κοκκινίζουν τα μάτια
Και ποτε γαμηθηκες πρώτη φορα?Ήμουνα πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ καλή μαθήτρια
Άρα δεν έχουνε νόημα αυτά τώρα εδώ έχει μουνιά και κωλοτρυπίδες
Ουπς sorry η μπύρα φταίει
φαινεσαι γερο ποτηρι, να σε εχουμε στα υποψινΉμουνα πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ καλή μαθήτρια
Άρα δεν έχουνε νόημα αυτά τώρα εδώ έχει μουνιά και κωλοτρυπίδες
Ουπς sorry η μπύρα φταίει
Αργότερο δεν τα λέω αυτά εδώΚαι ποτε γαμηθηκες πρώτη φορα?
φαινεσαι γερο ποτηρι, να σε εχουμε στα υποψιν
Αργότερα ναιΑργότερο δεν τα λέω αυτά εδώ
για πιες αλλη μια, να δεις καλυτεραΠαπά γελάω τι είναι αυτά που βλέπω
Ελα μωρε σηγα μπουρδελοσιτε είναι !!κολο ποτε εδωσες Δηλαδή ??Αργότερο δεν τα λέω αυτά εδώ
Προτιμώ κατσίκια πρόβατα και γρύλουςΔεν το έχεις δοκιμάσει,από τη στιγμή που σου αρέσει η γυμνη ηλιοθεραπεία θα δεις τι ευεργετικές συνέπειες έχει ο υγιής γυμνισμος!
Χωρίς να κυττας και να σε κύττανε επιμονα!
μου αρεσει που εισαι ντιρεκτ και δε μασας τα λογια σου παιχτη.Ελα μωρε σηγα μπουρδελοσιτε είναι !!κολο ποτε εδωσες Δηλαδή ??
Α ήτανε με κάποιους που με κυνήγησε με τα λεφτά και εγώ δεν ήθελαΕλα μωρε σηγα μπουρδελοσιτε είναι !!κολο ποτε εδωσες Δηλαδή ??
Ε για αυτό τον μπλόκαραμου αρεσει που εισαι ντιρεκτ και δε μασας τα λογια σου παιχτη.