billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.066
- Πόντοι
- 5.956
ΤΑΙΡΙΆΖΟΥΜΕναι ναι Βάρκιζα είμαι τώρα
γυμνιστής φανατικός και εγώ!
ΤΑΙΡΙΆΖΟΥΜΕναι ναι Βάρκιζα είμαι τώρα
ΑχαχαχαΤΑΙΡΙΆΖΟΥΜΕ
γυμνιστής φανατικός και εγώ!
Τι σχέση έχει η μονογαμια με το γυμνισμο?Αχαχαχα
Δεν το περίμενα από εσένα μονογαμικός
Ρε φιλε μαθηματικα θα λυσουμε τωρα η κανεις τον ξερολλα ( εχω πεσει κατω απο τα γελια)Τι σχέση έχει η μονογαμια με το γυμνισμο?
Έχει έχει έχει βγάζεις έξω το καβουράκιΤι σχέση έχει η μονογαμια με το γυμνισμο?
Προσπαθώ να καταλάβω την ερώτηση της Adrianna!Ρε φιλε μαθηματικα θα λυσουμε τωρα η κανεις τον ξερολλα ( εχω πεσει κατω απο τα γελια)
Καβουρακι το λες εσυ?
Έχει έχει έχει βγάζεις έξω το καβουράκι
Δεν ξερεις ότι σε γυμνιστικο περιβαλλον είναι πολύ σπάνιο να ερεθιστεις σεξουαλικα!Όταν έχει ζέστη και είσαι με πολύ κόσμο με τα όργανά τους έξω η σκέψη σου είναι να είσαι μονογαμικός
Ειναι απλο , οποιος κανει γυμνισμο ειναι μονογαμικος Τι δεν καταλαβαινειςΠροσπαθώ να καταλάβω την ερώτηση της Adrianna!
Αυτό είναι ερωτική φαντασίωση σε γυμνιστικο περιβαλλον,καμμια σχέση με φυσιολατρικο γυμνισμο!Βασικά θέλω να είναι όλοι μακριά να είμαι μόνη μου να ανοίξω τα πόδια μου και να περπατήσει ένας άντρας άγνωστος και να τον φωνάξω
Υποθέτω ισχύει και σντιστροφως?Ειναι απλο , οποιος κανει γυμνισμο ειναι μονογαμικος Τι δεν καταλαβαινεις
Θα στο πω αύριοΥποθέτω ισχύει και σντιστροφως?
Δηλαδή όποιος είναι μονογαμικός κάνει γυμνισμο?
Χαχαχαχαχα
Αστο,δεν τοχειςΘα στο πω αύριο
Τώρα νάνι
Άρα να βλέπεις τις τρίχες και τις τρύπες των άλλων
Πφφφ
Νάνι
Έχει ειπωθεί πολλές φορές, άλλη μια δεν πειράζει ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει έχει έχει βγάζεις έξω το καβουράκι
Τηλέφωνο για Ανδριάννα που βρίσκουμε;
100+20Βασικά θέλω να είναι όλοι μακριά να είμαι μόνη μου να ανοίξω τα πόδια μου και να περπατήσει ένας άντρας άγνωστος και να τον φωνάξω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και.....
Χωρίς σουτιεν καλυτεραενώ έβαλα 50 δείκτη και κόκκινη ζα