Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
Βλεπω σουπερ στα μαθηματικα !!100+20
ΑΣΤΕΡΙ ........
Βλεπω σουπερ στα μαθηματικα !!100+20
Εννοείται!Χωρίς σουτιεν καλυτερα
Είσαι όμως... Μεγάλο πειραχτήρι!!!100+20
Περασμένα μεγαλεία Βαγγέλη μου!!!αρκουδε εισαι τελικα μεγαλος μπηχτης.. οπου βρεις κωλο και βυζι μεσα εισαι ...μου φαινεται θα σε στειλουμε πισω στον αρκτουρο
χαχαχ οχι δεν ειμαιΕίσαι όμως... Μεγάλο πειραχτήρι!!!
Εκτός αν είσαι λογιστής και δε σε αφήνει το επάγγελμα να αγιάσεις
στη γλωσσα ειμαι ποιο καλος .... δλδ αμα τα ανοιξω το στομα μου αστα να πανε χαχαχΒλεπω σουπερ στα μαθηματικα !!
ΑΣΤΕΡΙ ........
Δεν ξέρω για τους άλλους εγώ έρχομα
Βουλγαρια τι θυμηθηκα τωρα.. πηγα πρωτη φορα το 1989 Σεβλιεβο,Γανπροβο, Πλεβιτς ο ξαδερφος μου ειχε παντρεψει ενα ζευγαρι και πηγαινε για προπονηση σαμπο μοιαζει με το τζουντο.Τι γυναικες ψηλοκαβαλες να κατι ποδια και να μου τη πεφτουν στη παρεα περασα κορυφαια .Πες μας πως εισαι απο Β-ουλγαρια να με τρελανεις ..ετσι εξηγειτε και η κορμαραΕλάτε Ελάτε ελάτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άμα ήμουνα στη Βουλγαρία θα έβγαζα τα βυζιά μου έξω
οπως τα βλέπω τα πραγματα σηκώνει πολύ μα πολύ γλειψιμο....ναι ναι Βάρκιζα είμαι τώρα
που κανεις γυμνισμο να ερθω να κανω πως περναω κατα τυχηνΒασικά θέλω να είναι όλοι μακριά να είμαι μόνη μου να ανοίξω τα πόδια μου και να περπατήσει ένας άντρας άγνωστος και να τον φωνάξω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και.....
Με κατσίκια στα χωράφια άμα έχει και πρόβατα ακόμα καλύτεροπου κανεις γυμνισμο να ερθω να κανω πως περναω κατα τυχην
Κάνας τραγος μην περασει μόνο!Με κατσίκια στα χωράφια άμα έχει και πρόβατα ακόμα καλύτερο
Ο τράγος έχει καλύτερη εικόνα μέσα στη φύσηΚάνας τραγος μην περασει μόνο!
….. και επιστροφη στη φυσηΟ τράγος έχει καλύτερη εικόνα μέσα στη φύση
10 χρονών ,bill, όταν με έπαιρνε το καλοκαίρι ο πατέρας μου στο χωριό εγώ όταν έβρισκα ελεύθερο χρόνο έτρεχα να κρυφτώ μακριά στα χωράφια μακριά από το σπίτι το οποίο είναι στα βουνά δίπλα στη ΣερβίαΟ τράγος έχει καλύτερη εικόνα μέσα στη φύση
Α ξέχασα να σας πω ότι έπαιζα τουλάχιστον μια-δυο φορές το μ**** μου και έχει να10 χρονών ,bill, όταν με έπαιρνε το καλοκαίρι ο πατέρας μου στο χωριό εγώ όταν έβρισκα ελεύθερο χρόνο έτρεχα να κρυφτώ μακριά στα χωράφια μακριά από το σπίτι το οποίο είναι στα βουνά δίπλα στη Σερβία
Εκεί έβγαζα τα ρούχα μου και έβλεπα το μπλε ουρανό άκουγα τους γρύλους και μύριζα το σανό
Αυτή η ομορφιά για μένα δεν περιγράφεται
Συνεχίζω να το ψάχνω αυτο
Κανένας γύρω-γύρω μου μόνο γρήγορος Θάνο και μπλε ουρανό Ε μετά απόλυτη ησυχία
Τώρα bill κατάλαβες Γιατί σιχαίνομαι από ομαδικό γυμνισμό δεν έχει ομορφιά Απλά τα πράγματα
Τοτε να κανεις παρεα με την ΕΛΕΝΑ !!!!!!!!!!!στη γλωσσα ειμαι ποιο καλος .... δλδ αμα τα ανοιξω το στομα μου αστα να πανε χαχαχ