αργείς...πρας κ δε μπορώ να περιμένω!
Όσες φορές έχουμε ανταλλάξει ποστ, έχω προσπαθήσει να απαντάω στην ουσία των όσων γράφεις και να μην τσιμπάω με τα υπονοούμενα που αφήνεις. [Να ας πούμε τον Καρυπίδη, θα τον γράψω στα αρχίδια μου, μιας και μόνο μαλακίες έχει να πει]
Θα συνέχιζα αυτή μου την πρακτική, αλλά δυστυχώς πλέον τα ποστ σου δεν περιέχουν τίποτα άλλο, πέρα από υπονοούμενα.
Γι αυτό θα στο πω μία και μοναδική φορά, κι αν είσαι έξυπνος θα καταλάβεις ότι λέω αλήθεια. Αυτό που με δυσκολία κατάλαβα από τα ποστ σου είναι ότι νομίζεις πως είμαι κάποιο μέλος που λέγεται "burger πρας" [???]. Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς ειλικρινά. Δεν είμαι αυτό το μέλος που νομίζεις και για την ακρίβεια δεν ήμουν ποτέ δημοφιλές μέλος εδώ μέσα.
Αν συνεχίσεις να πετάς υπονοούμενα, απλά θα διαγράψω το λογαριασμό μου και θα φτιάξω καινούργιο. Δε μου είναι μεγάλος κόπος, και σίγουρα είναι μικρότερος από το να χρειάζεται να υπερασπίζομαι ένα χαζοπροφίλ του ενός μήνα σε ένα μπουρδελοσάιτ. Στο λέω από συμπόνια, βρες άλλο γρίφο, αυτός είναι dead end....