Λοιπόν... γιατί κάποιοι ΔΕΝ διαβάζετε τα πάντα παρά μόνο αυτά που θέλετε να ακούσετε.
Σήμερα... μεσημεριανή ώρα ΕΛΛΑΔΟΣ, φίλος πήρε τηλέφωνο στο τηλεφωνο της αγγελίας.
Το σηκώνει μία κοπέλα. Με προφορά. Αλβανο-έφερνε κατά τα λεγόμενα του.
Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν μίλησε η Αντριάννα. Η φωνή της Αντριάννας χαρακτηριστική και αρκετά γνωστή σε όσους την έχουν δει αρκετές φορές.
Αφού σηκώνει το τηλέφωνο η Τηλεφωνήτρια, λέει ο φίλος. "Το 100 γουάν δίωρο ισχύει.", "Ναι ισχύει." Απαντάει.
Της λέει μετά. "Εσύ δεν είσαι η Αντριάννα. Δεν έχεις την φωνή της."
Φυσικά και ΔΕΝ του απαντάει στην ερώτηση του, αλλά του λέει με απότομο υφάκι "Ραντεβού θέλεις?".
Συμπέρασμα....
1) Η Αντριάννα πλέον έχει τηλεφωνήτρια. Τουτέστιν 10 γουάν στην τηλεφωνήτρια ανά ραντεβού.
2) Η Αντριάννα παίρνει σίγουρα 80 γουάν καθότι ΔΕΝ υπάρχει οδηγός, και εφόσον κατικοεδρεύει σε γνωστό χοτέλι.
3) Υπομένουν 10 ευρώ για τον (δεν ξέρω πως να τον πω κιόλας ρε γμτ), για τον σύμβουλο. Το βρήκα, σύμβουλο θα τον λέω
γιατί εάν ήταν νταβατζής σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινε για 10 ευρώ. Οπότε μένουν και 10 ευρώ για τον σύμβουλο της
να αγοράζει τσίχλες.
Και τέλος τίθενται δύο ακόμα εκδοχές...
Α εκδοχή:
Με τα πολλά που βγάλαμε στην φόρα εγώ, ο Zadren, ο Μόχα και άλλοι αρκετοί, είδε μάλλον ότι το 100 γουάν για 1 με 1 1/2 ώρα
δεν θα την βοηθήσει, εφόσον ήδη παρα πολλοί γνωρίζουν την τιμολογιακή πολιτική της. Οπότε όταν ερωτήθει η τηλεφωνήτρια της
στο τηλέφωνο εάν ισχύει το 100 για 2 ώρες είπε και το "Ναι ισχύει".
Β εκδοχή:
Ο σύμβουλος δεν γνωρίζει εάν σε κάποιους πάει να του φάει το 10άρικο για τις τσίχλες.
Την καλησπέρα μου σε όλους. Πάω να ετοιμαστώ γιατί έχουμε και τον τελικό των καλλιστείων σήμερα όπου και θα παραβρεθώ.