PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
τι καλο μαγειρευεις σημερα?ali diki mou fotografia
τι καλο μαγειρευεις σημερα?ali diki mou fotografia
Αντριαννα μου, σε ξερω 5 μερες...ΠΟΤΕ δεν εχεις ξυπνησει πριν τις 3 το μεσημερι....Και τωρα οχιμονο ξυπνησες απο τα αγρια χαραματα αλλα απο οτι βλεπω, μαγειρευεις κιολας!!!
Καλα στεφανα, κοριτσι μου!
Αυτη ειναι η Αντριαννα με τα 80 ευρω 2-3 ωρες?
τρισμέγιστε!!!!!!!!!!Αντριάννα, δύο ερωτήσεις ακόμα.
1) Αφού μόλις τώρα έγραψες γιατί το ΝΕΟ σου τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο???? Μήπως είσαι στην κουζίνα και δεν έχει σήμα?
2) Το πίπα-κώλο χωρίς προφυλακτικό δεν κατάλαβα που λες παραπάνω. Για διευκρίνησε σε παρακαλώ γιατί εδώ πλέον τίθεται άλλο θέμα.
Αστην αυτη κοιμαται και η τυχη της δουλευει...Αντριαννα μου, σε ξερω 5 μερες...ΠΟΤΕ δεν εχεις ξυπνησει πριν τις 3 το μεσημερι....Και τωρα οχι μονο ξυπνησες απο τα αγρια χαραματα αλλα απο οτι βλεπω, μαγειρευεις κιολας!!!
Καλα στεφανα, κοριτσι μου!
προφανώς έχει ξεχάσει το κόμμα.. sex kai kolo, pipa xoris profilaxtiko κτλprogram mu 90 lepta sex kai kolo pipa xoris profilaxtiko an thelis 100 euro radebu kentro kai alou otan milame mono mazi tilefon
Μήπως Κοιμάται???? ( ΜΉΠΩΣ)έχω πάρει από το πρωί 4 φορές τηλέφωνο και είναι απενεργποιημένο.
Θα μας πει ο νταβατζάκος τι συμβαίνει επιτέλους
Αχ μωρή Αντριάννα τι τα ήθελες τα επαγγελματικά
Ο νταβατζάκος σου σου γάμησε ολη την αξιοπιστία σου
ΥΓ Νταβατζάκο έμαθες βλέπω γκρίκλις πολύ καλά και γράφεις
απο τη μια η ανορθογραφία σου από την άλλη τα γκρίκλις σου, μας έχεις βγάλει το μάτι αδελφέ!
................κοιμαται και η τυχη της δουλευει... 2funnyΜήπως Κοιμάται???? ( ΜΉΠΩΣ)
Ειπαμε μαγκες, η Αντριαννα απο τις 4 και μετα...................κοιμαται και η τυχη της δουλευει... 2funny