panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
γειά σου αντριαννα καυλιαραχαχα με το αφρό από το καφέ..αλά μάλλον δεν φενετε ή γλώσσα όποια το γλείφει
γειά σου αντριαννα καυλιαραχαχα με το αφρό από το καφέ..αλά μάλλον δεν φενετε ή γλώσσα όποια το γλείφει
εισαι μεγαλη γκαβλα !!!!
τον εγλυψα το καπουτσίνο απ τις βυζάρες σου χρωστάω κριτική καύλα μου!
Τι μας κάνεις ρε μωρόΚάλήμέράααα σήμερα και αύριο παραλία, γαρίδες και σημερα αχα και μιδια..κάνα φότο στο νερό..
Βυζαρες για ισπανικο μεχρι να χυσω στο στομα σ!!!!! αντριαννα μπορεις για ραντεβου γυρω στις 25-26 του μηνα σε παρακαλω απαντησε μ γτ θα περασω απο αθηνα για να κανονισω ποτε θ ερθω!!!!
Γιατί δεν την παίρνετε τηλέφωνο ή δεν της στέλνετε μήνυμα να κανονίσετε;Ποσες μερες πιο μπροστα θα πρεπει να παρουμε τηλεφωνο για να κλεισουμε ραντεβου? ειμαι επισκεπτης στην Αθηνα και δεν γνωριζω το συστημα.
σοσταΓιατί δεν την παίρνετε τηλέφωνο ή δεν της στέλνετε μήνυμα να κανονίσετε;
σωστά..πάρτε με τηλέφωνοΓιατί δεν την παίρνετε τηλέφωνο ή δεν της στέλνετε μήνυμα να κανονίσετε;
χαχαχα..ξέρω αλά είναι επικίνδυνο..πρέπει να ξέρεις να την κάνειςΠάντα αναρωτιόμουν πόσο άβολη είναι αυτή η στάση.. τι λες καύλα μου, είναι? Όχι τίποτα άλλο, θα δείχνεις υπέροχη στημένη έτσι..