adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.710
Αυχενικό σύνδρομο.τους καημενους τους οδηγους λυπαμαι αν κυκλοφορεις ετσι στο δρομο
Θα θελα πολύ να σε δω με ένα ολόσωμο δικριωτο καλσον
δεν νομίζω ότι έμεναν στην Αθήνα όση δεν έχουν λεφτά ...έχουν μείνει αυτή που θέλουν και ξέρουν να δώσουν λεφτά..γιατί το τηλέφωνο μου δεν σταμάτησε Και εγώ είμαι στη παραλίαΓια βαλε τα διχτυοτα σου κουκλα μου να σε δουμε
καλά να είμαστε εμείς και εσείς να έχουμε λεφτά να τα καταθέτουμε σε εσάς και να περνάμε καλά όλοι. Κοίτα υπάρχουν και οι αδειούχοι του Ιουλίου που άρα αυγουστο θα δουλέψουν δε περνούν και όλοι άδεια τον αυγουστο απλά η μεγαλύτερη πλειοψηφία.δεν νομίζω ότι έμεναν στην Αθήνα όση δεν έχουν λεφτά ...έχουν μείνει αυτή που θέλουν και ξέρουν να δώσουν λεφτά..γιατί το τηλέφωνο μου δεν σταμάτησε Και εγώ είμαι στη παραλία
δεν νομίζω ότι έμεναν στην Αθήνα όση δεν έχουν λεφτά ...έχουν μείνει αυτή που θέλουν και ξέρουν να δώσουν λεφτά..γιατί το τηλέφωνο μου δεν σταμάτησε Και εγώ είμαι στη παραλία
ναι μωράκι έτσιΛεφτα υπαρχουν - απλα ο κοσμος τα δινει μονο εκει που αξιζουν - ετσι και με τα κοριτσια !!!
Φιλια