Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Εισαι μουναρα!Κάλήμέράααα σήμερα και αύριο παραλία, γαρίδες και σημερα αχα και μιδια..κάνα φότο στο νερό..
Εισαι μουναρα!Κάλήμέράααα σήμερα και αύριο παραλία, γαρίδες και σημερα αχα και μιδια..κάνα φότο στο νερό..
χαχαχα..ξέρω αλά είναι επικίνδυνο..πρέπει να ξέρεις να την κάνεις
Καλησπέρα κ από εμένα Ανδριάνα, γοητευμένος!!χαχαχα..ξέρω αλά είναι επικίνδυνο..πρέπει να ξέρεις να την κάνεις
μιλωντας μαζι της,δυσκολα...ειναι κατι μαλακες που την προηγουμενη φορα που ηρθε,την πιεζαν για 3η φορα μεσα στην ωρα,ηταν εκτος προγραμματος αυτο,δεν το καταλαβαιναν,την εβρισαν και η κοπελα ξενερωσε...πες τα μεγαλε γιατι μονος μου φωναζω τοσο καιρο...
καλησπέρα...Για την αυχένα..άμα πατάςΚαλησπέρα κ από εμένα Ανδριάνα, γοητευμένος!!
Γιατί είναι επικυνδηνη;;
Ρωτάω, δεν το λέω ειρωνικά, με όλο το σεβασμό.
σίγουρα...Γιατί μου αρέσειπες τα μεγαλε γιατι μονος μου φωναζω τοσο καιρο...
Και σε βίντεο δεν λέμε όχι.Μεχρι να πας Σαλονικα για ανεβασε καμια φωτο να μας εχεις ολους ατσαλωμενους χαχαχ
Καλησπέρα κ από εμένα Ανδριάνα, γοητευμένος!!
Γιατί είναι επικυνδηνη;;
Ρωτάω, δεν το λέω ειρωνικά, με όλο το σεβασμό.
χαχαχα..βρε μωράκι ξεχάστηκα αυτές μέρες...αλά αύριο..μμμμΜεχρι να πας Σαλονικα για ανεβασε καμια φωτο να μας εχεις ολους ατσαλωμενους χαχαχ
χαχχχαχ..σοστα έτσι είναι..Αλά με κολάρο δεν θέλωΓιατί η κοπέλα στηρίζεται στον αυχένα.. αν πέσει σε κανέναν αούγκανο που νομίζει πως οργώνει το χωράφι και σπρώχνει χωρίς αύριο, τότε θα πάθει καμία θλάση ο αυχένας και άστα να πάνε..
δεν γίνονται καλά τσιμπούκια μετά με κολλαρο στο λαιμό.. :-P
αυτό είναι το θέμα.. αλλιώς και με κολλαρο, πάλι καύλα θα είναι η adrianna
έτσι πουτσα μέχρι δακρυων