epilektikosxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
όταν λεμε αγαπη ενοουμε ερωτα και ζηλευουν όταν πηδιούνται με γνωστους τουςπαντως εγώ τις αγαπάω όλες τις μιλφ !
όταν λεμε αγαπη ενοουμε ερωτα και ζηλευουν όταν πηδιούνται με γνωστους τουςπαντως εγώ τις αγαπάω όλες τις μιλφ !
κατι δεν καταλαβες καλα αλλα που να στο εξηγω τωραεσυ τυπε αγαπας πολυ αστο
τυπε δεν θελω να εξηγησεις ;)κατι δεν καταλαβες καλα αλλα που να στο εξηγω τωρα
δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο οταν γνωριζεις οτι ειναι επαγγελματιας πρεπει να εισαι χαζος η βγαζεις μεροκαματο ετσι δεν ειναι???όταν λεμε αγαπη ενοουμε ερωτα και ζηλευουν όταν πηδιούνται με γνωστους τους
εγω για ένα ζηλεύω πάντως αν το γαμανε γνωστοί ... αλλά ευτυχώς δεν τους αρέσει πολύ και μένω ήσυχος ...όταν λεμε αγαπη ενοουμε ερωτα και ζηλευουν όταν πηδιούνται με γνωστους τους
τα ειπες όλα φιλε εχουμε 1-2 τετοιους εδω μεσα που κανουνε και τους πολύ μαγκεςδεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο οταν γνωριζεις οτι ειναι επαγγελματιας πρεπει να εισαι χαζος η βγαζεις μεροκαματο ετσι δεν ειναι???
μπορει να παιζει και αυτο ;)δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο οταν γνωριζεις οτι ειναι επαγγελματιας πρεπει να εισαι χαζος η βγαζεις μεροκαματο ετσι δεν ειναι???
σωστοςεγω για ένα ζηλεύω πάντως αν το γαμανε γνωστοί ... αλλά ευτυχώς δεν τους αρέσει πολύ και μένω ήσυχος ...
αυτο ειναι τυπε σιγουρα !! >μπορει να παιζει και αυτο ;)
εσυ την έχεις πάρει ... αλλά δεν γνωριζόμαστε και ετσι δεν ζηλεύω ... χαχααασωστος
θα γινει και αυτο φιλε γιωργη !!!εισαι ωραιος παντως και σε παραδεχομαι!!εσυ την έχεις πάρει ... αλλά δεν γνωριζόμαστε και ετσι δεν ζηλεύω ... χαχααα
την έχεις πάρει βασικα ... οχι αυτή που θα πάρεις σε λίγο ...θα γινει και αυτο φιλε γιωργη !!!εισαι ωραιος παντως και σε παραδεχομαι!!
ενοειται και οχι μια φορα οσο για την αλλη συντομα θα την παρω και θα σε ενημερωσω φιλε!!την έχεις πάρει βασικα ... οχι αυτή που θα πάρεις σε λίγο ...
δεν τα λετε με πμ αφου δε δινετε πληροφοριες για ολους;ενοειται και οχι μια φορα οσο για την αλλη συντομα θα την παρω και θα σε ενημερωσω φιλε!!
για πες ρε παίχτη αν και νέο προφίλ ξέρεις πολλά ;) για πες τίποτα καλό ;)δεν τα λετε με πμ αφου δε δινετε πληροφοριες για ολους;
δεν διαβάζεις κριτικές , που βλέπεις τα κρυφά... ;; Τη 1 αγαπημένη μου μιλφ θέλεις να μαθεις, για να ζηλεύω και σενα ;;δεν τα λετε με πμ αφου δε δινετε πληροφοριες για ολους;
τι να πει ρε συναδελφε ο κλαρινογαμπροςγια πες ρε παίχτη αν και νέο προφίλ ξέρεις πολλά ;) για πες τίποτα καλό ;)
τα καλα τα ξερεις εσυ εγω εχω χασει πολλα επεισοδια τα τελευταια χρονιαγια πες ρε παίχτη αν και νέο προφίλ ξέρεις πολλά ;) για πες τίποτα καλό ;)
τυπε από εξυπνακηδες γεμίσαμε,, από έξυπνους δεν έχουμε απλά μην ασχοληθείς με τον τύποτα καλα τα ξερεις εσυ εγω εχω χασει πολλα επεισοδια τα τελευταια χρονια