Φτου...δεν προλαβαμε,θα την ειχε κλεισει 24ωρο ο αρραβωνιαδτικος της. 12 απριλη θα τη βρουμε στη Σοφια...
ο αρραβωνιαστικος της
Φτου...δεν προλαβαμε,θα την ειχε κλεισει 24ωρο ο αρραβωνιαδτικος της. 12 απριλη θα τη βρουμε στη Σοφια...
Φίλε τι τιμή και πρόγραμμα κάνει η Olivia Austin?παιδιά οποίος πρόλαβε πρόλαβε.τελευταία μερα σήμερα αυριο φεύγει θα επιστρέψει 15-17 Απριλίου αντί να πάμε να την σκίσουμε καθόμαστε και τρωγομαστε
Stefan 29...
βγες με το κανονικό σου προφίλ και γράψε...
100ευρω 90 λεπτα φουλ πρόγραμμα ποιο πολύ τις αρέσει από κώλο παρα από μουνι.όπως λέει η ιδιαΦίλε τι τιμή και πρόγραμμα κάνει η Olivia Austin?
είναι ντροπαλός και έβγαλε τον κλώνο...
ο τύπος αράζει στα μπουρδέλα όχι στα hotel...δεν εισαι καλα ενημερωμενος οταν περνεις αντριαννα 20 πληρωνεις στο μπιλ δεν το ηξερες??
δεν θέλω τέτοια συναγωνιστή!!! Δεν ξέρει αυτός που έχει κάνει,,πάνω από 50 ραντεβού με Αντριάνα έλα τώρα; ;;;δεν εισαι καλα ενημερωμενος οταν περνεις αντριαννα 20 πληρωνεις στο μπιλ δεν το ηξερες??
εχεις δικιο βλακειες λεω ο μεγιστος γαμικουλας στεφαν τα ξερει ολαδεν θέλω τέτοια συναγωνιστή!!! Δεν ξέρει αυτός που έχει κάνει,,πάνω από 50 ραντεβού με Αντριάνα έλα τώρα; ;;;
Καλόοο!!100ευρω 90 λεπτα φουλ πρόγραμμα ποιο πολύ τις αρέσει από κώλο παρα από μουνι.όπως λέει η ιδια
εγω πληρωνο 50 ευρο στο μπιλ για πινω και τα ποτακια μου με οποια κοπελα και αν παω αλλα δεν εχει σημασια αυτό, τωρα στα αλλα περι προφιλ δεν θα μιλησω οποιος θελει μπωρει να μου στηλει ένα ΠΜ να του δωσο το Skype η Το mail μου να μιλησουμε να δει ποιος είμαι Αν και από το mail μου και μονο εδώ μεσα μπωρει να καταλαβει καποιο αρκετα ευκολα , στα υπολοιπα απαντησα ας μην κουραζουμε το θρεντ η Αντριαννα συντομα θα είναι εδώ μαζι μαςδεν εισαι καλα ενημερωμενος οταν περνεις αντριαννα 20 πληρωνεις στο μπιλ δεν το ηξερες??
τι εννοης συντομα στης 17 απριλιου ειπες γυρναει ;) οσον αφορα το εμαιλ η το skype τι ρολο παιζη στα περι κλωνουεγω πληρωνο 50 ευρο στο μπιλ για πινω και τα ποτακια μου με οποια κοπελα και αν παω αλλα δεν εχει σημασια αυτό, τωρα στα αλλα περι προφιλ δεν θα μιλησω οποιος θελει μπωρει να μου στηλει ένα ΠΜ να του δωσο το Skype η Το mail μου να μιλησουμε να δει ποιος είμαι Αν και από το mail μου και μονο εδώ μεσα μπωρει να καταλαβει καποιο αρκετα ευκολα , στα υπολοιπα απαντησα ας μην κουραζουμε το θρεντ η Αντριαννα συντομα θα είναι εδώ μαζι μας
σου απαντησα σε ΠΜ φιλε μουτι εννοης συντομα στης 17 απριλιου ειπες γυρναει ;) οσον αφορα το εμαιλ η το skype τι ρολο παιζη στα περι κλωνου
σου απαντησα και εγω .... Αν και να ξερεις ειμαι υπερ το να βλεπουν ολοι τα παντα για να σχηματιζουν αποψη....σου απαντησα σε ΠΜ φιλε μου
ο συναγωνιστής ΣΤΈΦΑΝ μάς έχει τρελάνει,στης πίπες αυτό βλέπω εγώ; ;;τι εννοης συντομα στης 17 απριλιου ειπες γυρναει ;) οσον αφορα το εμαιλ η το skype τι ρολο παιζη στα περι κλωνου
εγω δεν θελω να το πω ετσι απλως μας τα μεγαλοποίη καποια πραγματαο συναγωνιστής ΣΤΈΦΑΝ μάς έχει τρελάνει,στης πίπες αυτό βλέπω εγώ; ;;
εγω παντως απο την πρωτη στιγμη εχω πη την αποψη μου δεν παιρνω θεση ...αν και καποιοι εννοησαν οτι εχει γινη και μετα το αναιρεσανΤο θέμα μάς είναι άλλο!!!! Εκανε σέξ χωρίς προφυλακτικό ναι η οχι;;;
μάλιστα... Τροφή για σκέψη!!! Η απάντηση σου...εγω παντως απο την πρωτη στιγμη εχω πη την αποψη μου δεν παιρνω θεση ...αν και καποιοι εννοησαν οτι εχει γινη και μετα το αναιρεσαν