XFKM
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2017
- Like
- 380
- Πόντοι
- 26
Όποιος σκέφτεται με το επάνω κεφάλι δεν θα κάνει ακάποτο.γράφτηκαν τόσα που ο καθένας μας έβγαλε τα συμπέρασμα τουΤο θέμα μάς είναι άλλο!!!! Εκανε σέξ χωρίς προφυλακτικό ναι η οχι;;;
Όποιος σκέφτεται με το επάνω κεφάλι δεν θα κάνει ακάποτο.γράφτηκαν τόσα που ο καθένας μας έβγαλε τα συμπέρασμα τουΤο θέμα μάς είναι άλλο!!!! Εκανε σέξ χωρίς προφυλακτικό ναι η οχι;;;
Όποιος σκέφτεται με το επάνω κεφάλι δεν θα κάνει ακάποτο.γράφτηκαν τόσα που ο καθένας μας έβγαλε τα συμπέρασμα του
ωραίες συμβουλές δίνεις...πινωντας μια φάντα με ανθρακικό, επισημάνω με ανθρακικό, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Το ανθρακικό είναι αυτό που μας προστατευει απο τις λοιμώξεις, γιατί με την καούρα που προκαλεί σκοτώνει όλα τα μικρόβια!
Αυτό κάνεις εσύ;πινωντας μια φάντα με ανθρακικό, επισημάνω με ανθρακικό, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Το ανθρακικό είναι αυτό που μας προστατευει απο τις λοιμώξεις, γιατί με την καούρα που προκαλεί σκοτώνει όλα τα μικρόβια!
εγω είμαι φιλε μου από αυτους που ακομη και πιπα δινουν με καποτα και δεν γουστάρω φιλια στο στομα , είμαι παντρεμένος και είναι μαλακια ξερεις να κολησω κατι την γυναικα μου , καμια αντριαννα δεν θα φιλαγα στο στομα ουτε πιπα θα εδεινα ακαποτη και ειδικα να κανω και ακαποτο σεξ με τιποταΤο θέμα μάς είναι άλλο!!!! Εκανε σέξ χωρίς προφυλακτικό ναι η οχι;;;
στα Swingers Club που λες ότι πήγαινες την φορούσες την καπότα...?εγω είμαι φιλε μου από αυτους που ακομη και πιπα δινουν με καποτα και δεν γουστάρω φιλια στο στομα , είμαι παντρεμένος και είναι μαλακια ξερεις να κολησω κατι την γυναικα μου , καμια αντριαννα δεν θα φιλαγα στο στομα ουτε πιπα θα εδεινα ακαποτη και ειδικα να κανω και ακαποτο σεξ με τιποτα
συναγωνιστή δεν είπα εσύ τι κάνεις, είπα γιά τήν κοπέλα τι κάνει, φυσικά δέν πιστεύω ότι το κάνει με όλους, αλλά με αυτούς πού τήν πέρνει να το κάνει. Εσύ σωστά βάζεις καποτουλα πάντα, αλλά το θέμα μάς δεν είσαι εσύ;; ελπίζω να τό κατάλαβες έτσι,,,,,,,,,,,εγω είμαι φιλε μου από αυτους που ακομη και πιπα δινουν με καποτα και δεν γουστάρω φιλια στο στομα , είμαι παντρεμένος και είναι μαλακια ξερεις να κολησω κατι την γυναικα μου , καμια αντριαννα δεν θα φιλαγα στο στομα ουτε πιπα θα εδεινα ακαποτη και ειδικα να κανω και ακαποτο σεξ με τιποτα
δεν ξερω πραγματικα τι κανει ο φιλος απολογειτε για την αντριαννα δικηγορος θα ειναι μαλλον ;)συναγωνιστή δεν είπα εσύ τι κάνεις, είπα γιά τήν κοπέλα τι κάνει, φυσικά δέν πιστεύω ότι το κάνει με όλους, αλλά με αυτούς πού τήν πέρνει να το κάνει. Εσύ σωστά βάζεις καποτουλα πάντα, αλλά το θέμα μάς δεν είσαι εσύ;; ελπίζω να τό κατάλαβες έτσι,,,,,,,,,,,
του τζαμπαντάν είναι...δεν ξερω πραγματικα τι κανει ο φιλος απολογειτε για την αντριαννα δικηγορος θα ειναι μαλλον ;)
πινωντας μια φάντα με ανθρακικό, επισημάνω με ανθρακικό, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Το ανθρακικό είναι αυτό που μας προστατευει απο τις λοιμώξεις, γιατί με την καούρα που προκαλεί σκοτώνει όλα τα μικρόβια!
παιχτη ρωτησα εγω κανει και η ΗΒΗ προσοχη ομως μονο το κουτακι ;)αν ειναι λουξ κανει δουλεια η μονο η συγκεκριμενη μαρκα σε κραταει ασφαλη?
απαντα γιατι παω σουπερ μαρκετ,μην παρω λαθος φαρμακο...
Ίσως χρειαστεί και λίγη βαζελίνη σε μερικούς για να είναι αποτελεσματική.παιχτη ρωτησα εγω κανει και η ΗΒΗ προσοχη ομως μονο το κουτακι ;)
συντακτικό δεν σε μάθανε στο σχολείο...?Ε ΡΕ γλεντια για το φιλο που ειπε για τα Swingers club το 90% γαμαει με καποτα τωρα πιπες δινουν αβερτα ολοι αλλα αν σε κανει στραταρχη φιλε μου καμια βιζιτου τι θα κανεις μετα αν εχεις γινει στρατάρχης και το εχεις κανει αλλους στον κυκλο σου να εχουν γινει ετσι εεεε , για πες τι θα εκανες αν μια βυζιτου σε εκανα στραταρχη από την μαλακια την δικια σου να πεις παρε μου ακαποτα το μπουκιτσι ειπαμε πρεπει να προσεχουμε για εχουμε διαρκεια και να περναμε καλα
Εσύ με φίλτρο η άφιλτρος πας στα κλαμπ;Ε ΡΕ γλεντια για το φιλο που ειπε για τα Swingers club το 90% γαμαει με καποτα τωρα πιπες δινουν αβερτα ολοι αλλα αν σε κανει στραταρχη φιλε μου καμια βιζιτου τι θα κανεις μετα αν εχεις γινει στρατάρχης και το εχεις κανει αλλους στον κυκλο σου να εχουν γινει ετσι εεεε , για πες τι θα εκανες αν μια βυζιτου σε εκανα στραταρχη από την μαλακια την δικια σου να πεις παρε μου ακαποτα το μπουκιτσι ειπαμε πρεπει να προσεχουμε για εχουμε διαρκεια και να περναμε καλα
εγώ προσωπικά προτιμώ σουροτι,, κάνει πολύ καλύτερη δουλειά,,και δεν αφήνει μικρόβιο για μικρόβιο!!!!...παιχτη ρωτησα εγω κανει και η ΗΒΗ προσοχη ομως μονο το κουτακι ;)
όχι βλέπεις εγω πηγα σχολειο όταν εσυ εισουν ακομη αυγο και τοτε κιταζα αλλα πος θα την κανω από το μαθημα να παω στο καφενιο να πεξω Pac manσυντακτικό δεν σε μάθανε στο σχολείο...?
από παπαρολογία χορτάσαμε...
αφού είσαι γέρος πρόσεχε...όχι βλέπεις εγω πηγα σχολειο όταν εσυ εισουν ακομη αυγο και τοτε κιταζα αλλα πος θα την κανω από το μαθημα να παω στο καφενιο να πεξω Pac man
Παντος φιλε μου εγω την Αντριαννα την βαζω στην μετρια κατηγορια των Call girls αν και είναι ένα πολύ καλο Cougar και θα επρεπε να πληρωνει η ιδια τα νεα παιδια να την γαμανε και όχι να της δινουν 100 το μπαλα για δωρακι εγω πεζω πλεων στην κατηγορια από 20 ετων μεχρι 30 plus και υπαρχουν και με λιγωτερα λευτα από 100 ευρο δηλαδή και με 50 ευρο εως 80 ευρο και είναι πιπινακια , τωρα για τον αλλον στο Swingers club παω με φιλτρο παντα αν και εχω γνωρισει μια πουρι που γουσταρει τετιες φασεις και λεω να την δοκιμασω όταν παω στην αττικηαφού είσαι γέρος πρόσεχε...
η από πέσιμο η από χέσιμο θα πας...