poutanikos!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 251
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ κ εγώ ο the Greek προσπαθεί να βοηθήσει χωρίς αντάλλαγμα. Κ εμένα από επαρχία που όταν ανεβαίνω για καμία αρπάχτηκαν...
Γιώργο, έλα σε πμ και να σου δώσω το τηλέφωνο μου να μιλήσουμε εάν θες και να σου λύσω οποιαδήποτε τυχόν απορία σου.
Και για καφέ πάμε. 'Αλλωστε ΕΓΩ ΠΟΤΕ δεν κρύφτηκα και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι με γνωρίζουν.
Απλά εκ πρώτης βαριέμε να γράφω γιατί πίνω ακόμα το πρωϊνό μου καφεδάκι και εκ δεύτερον, "φοβάμε" μην βγει πάλι κανένας με 40 μυνήματα και μου την πει για τα κατεβατά που γράφω.
ο the _Greek είναι ίσως το ποιο αξιολογο , αξιοπιστο και οξυδερκές άτομο εδω μέσα , βοηθαει όποτε μπορεί και θεωρώ ότι καταβαλει προσπάθεια να αλλαξει καποιους εξαντλωντας και τον ευατο του , λίγοι το κανουν αυτο . Εμένα πολλές φορες με βοήθησε και μου έλησε αποριες .Γιώργο, έλα σε πμ και να σου δώσω το τηλέφωνο μου να μιλήσουμε εάν θες και να σου λύσω οποιαδήποτε τυχόν απορία σου.
Και για καφέ πάμε. 'Αλλωστε ΕΓΩ ΠΟΤΕ δεν κρύφτηκα και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι με γνωρίζουν.
Απλά εκ πρώτης βαριέμε να γράφω γιατί πίνω ακόμα το πρωϊνό μου καφεδάκι και εκ δεύτερον, "φοβάμε" μην βγει πάλι κανένας με 40 μυνήματα και μου την πει για τα κατεβατά που γράφω.
ο the _Greek είναι ίσως το ποιο αξιολογο , αξιοπιστο και οξυδερκές άτομο εδω μέσα , βοηθαει όποτε μπορεί και θεωρώ ότι καταβαλει προσπάθεια να αλλαξει καποιους εξαντλωντας και τον ευατο του , λίγοι το κανουν αυτο . Εμένα πολλές φορες με βοήθησε και μου έλησε αποριες .
Εγω ξερετε τι καταλαβαινω. The greek , zadren , και καποιοι αλλοι εδω μεσα πρωωθουν αλλες. Και του χαλαει την πιατσα καθε νημα αλλων κοπελων περα απο αυτες που προμοταρουν. Και καθονται εδω και μας πρηζουν τα ουμπαλα.
Ειπατε την γνωμη σας για την τιμολογιακη πολιτικη. Ο καθενας τωρα θα διαλεξει αν θα παει η οχι. Δεν ειναι αναγκη να αφησετε και σε αυτο το νημα 500 μηνυματα που μας πρηζετε. Ουτε να το χαλατε. Τελειωσατε;;;; Σας το ειπα και σε αλλο νημα , κανετε καλη διαφημιση. Οτι δυσφημειτε εσεις οι συγκεκριμενοι για πολλους και εγω μαζι με αυτους ειναι διαφημιση.
Smile και τωρα εχω αδικο;;; θα το πουμε σε κανα 10 νηματα απο κοπελες.
σωστοςΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΕΣ ΤΑ
πολυ κυνηγιτο στην κοπελα απο καποιαυς (πιθανον να μην τους προτιμησε για νταβατζιδες), και να το ενα, να το αλλο...μας ΠΡΗΞΑΤΕ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ
Οποιος θελει παει οποιος δεν θελει δεν παει, η κοπελα αυτα προσφερει και τοσα θελει...
κουμαντο στην τσεπη μου κανεις δεν κανει, εγω αποφασιζω (μιλαω γενικα οχι προσωπικα)..
αλλωστε το σιτεαπευθυνεται σε ατομα ανω των 18
Άρα να συμφωνήσουμε λοιπόν ότι τα νήματα σε αυτό το site δεν είναι και καλά "για ενημέρωση" αλλά για να βγάζει ο κάθε νταβατζάκος μεροκάματο.
Αν ήμουν ο Αντισθένης λοιπόν θα χρέωνα ένα 500ρικο τον μήνα την κάθε κοπέλα που θέλει να ανοίξει νήμα για να έρθουν όλα στα ίσα τους.
Γιατί δηαδή να πληρώνουν μόνο τα γραφεία και τα σπιτάκια ? Εκείνοι βλάκες είναι ή είναι βλάκας ο Αντισθένεις να δίνει δωρεάν διαφήμιση.
Να γίνει έτσι να δεις πως θα ξεσκαρτάρουν τα πράγματα μια και καλή.
Άρα να συμφωνήσουμε λοιπόν ότι τα νήματα σε αυτό το site δεν είναι και καλά "για ενημέρωση" αλλά για να βγάζει ο κάθε νταβατζάκος μεροκάματο.
Αν ήμουν ο Αντισθένης λοιπόν θα χρέωνα ένα 500ρικο τον μήνα την κάθε κοπέλα που θέλει να ανοίξει νήμα για να έρθουν όλα στα ίσα τους.
Γιατί δηαδή να πληρώνουν μόνο τα γραφεία και τα σπιτάκια ? Εκείνοι βλάκες είναι ή είναι βλάκας ο Αντισθένεις να δίνει δωρεάν διαφήμιση.
Δεν νομίζω ότι η πρόταση σου θα έλυνε προβλήματα.Η οποία πληροφόρηση υπάρχει θα έπρεπε να υπάρχει στην Καστέλλα των κορασίδων.(call g. City t.). To forum, ως blog, είναι και πρέπει να είναι ελεύθερο , όπου υπάρχει ανταλλαγή αποψεων, Πλάκα, ή και σοβαρή συζήτηση κάποτε, ομως δεν προορίζεται αποκλειστικά για ενημέρωση, για τις επαγγελματικές επιδόσεις. Αυτό γίνεται όπως είπα άλλου. Αν το νήμα θα έχει το κόστος που λες σε κάθε κοπέλλα, ούτε θα υπάρξει καμμία νέα στο forum, ούτε θα το διατηρήσει καμμία, γιατί να πληρώνει για να περνάμε εμείς ωραία, και τέλος θα άλλαζε η φυσιογνωμία του σάιτ κατά τρόπο που τουλάχιστον εμένα δεν θα άρεσε. Δυστυχώς κάθε σύστημα έχει και τις αδυναμίες του.Καμία πληγή.... ξέρεις πόσα προβλήματα θα έλυνε αυτό ?
Να πει... θες νήμα ? 500 το μήνα όπως γραφεία...
Θα εξαφανιζόντουσαν νταβατζακοι προμότορες και ότι άλλο σε χρόνο dt
Και εκεί θα έπαιζε απλή πληροφόρηση.
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα.Η Πρόταση ειναι υποθετική, και εχει ως δεδομένο, οτι δεν συμβαινει ήδη.
Δεν γνωρίζουμε τι συμβαινει και τι οχι... αρα δεν μπορούμε να έχουμε και ορθά συμπεράσματα.
Το πρόβλημα δεν ειναι στις κοπέλες, αλλα σε ολους εμας εδω.
Αυτό για να δουλέψει θα πρέπει να πληρώνουν συνδρομή ΚΑΙ τα μέλη του site.Εφαρμόζεται σε πολλά site του εξωτερικού με μεγάλη επιτυχία.
Αν θέλει ο antisthenis μπορεί να το τολμήσει τώρα, προτού γίνει το site λαϊκή αγορά γιατί προς τα εκεί πάει...
Εγώ τα τελευταία 2.5 χρόνια παρακολουθώ το site ελάχιστα γιατί λείπω στο εξωτερικό.Διαβάζοντας πάλι μετά από τόσο καιρό τα ποστ για εκδιδόμενες διαπιστώνω ότι η κατηφόρα του παρόντος ιστότοπου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.Μπορεί το παραπάνω μέτρο να τη σταματήσει...
φιλε μου καλε,εισαι στα μερη μου?και βεβαια να συναντηθουμε.παρε με τηλεφωνο η στειλε π.μFrank να συναντηθούμε στο LOGA?
φιλε μου καλε,εισαι στα μερη μου?και βεβαια να συναντηθουμε.παρε με τηλεφωνο η στειλε π.μ
Για τον the greek συμφωνω και εγω...ειναι ξηγημενος και βοηθαει...και μενα με εχει βοηθησει...Συμφωνώ κ εγώ ο the Greek προσπαθεί να βοηθήσει χωρίς αντάλλαγμα. Κ εμένα από επαρχία που όταν ανεβαίνω για καμία αρπάχτηκαν...
Ο σκοπος σε αυτα που εγραψα δεν ηταν να θιξω προσωπικα τον ελληνα. Αυτο ηταν παρελκομμενο αγανακτησης. Αυτο που εθιξα ειναι οτι 2 γραμμες για να πεις οτι μια κοπελα εβαλε καπελο αρκει. Δεν χρειαζονται 50 μηνυματα και απαντησεις. Δες λιγο μονος σου. Σε 16 σελιδες ποσες περιεχουν φωτο οι πληροφοριες. Ποσα ποστ; γεμιζουν μια σελιδα;;;;τυπε καλο θα ειναι να μην βαζεις ταμπελες σε καποια μελη εδω μεσα που προσφερουν και σε παλιους και νεους απλοχερα βοηθεια ειδικα ο ελληνας ειναι πολυ ενταξει και στο λεω εγω που με εχει βοηθησει χωρις ανταλαγμα λογω του οτι μενω επαρχια και επειδη ετυχε να τον συναντησω και προσωπικα σου λεω οτι προκειται για πολυ αξιολο ατομο και κατα την γνωμη μου του οφειλεις μια συγνωμη η ενημερωση εδω μεσα δεν ειναι προμοταρισμα αυτο πρεπει να καταλαβεις!!φιλικα παντα