Εγω ξερετε τι καταλαβαινω. The greek , zadren , και καποιοι αλλοι εδω μεσα πρωωθουν αλλες. Και του χαλαει την πιατσα καθε νημα αλλων κοπελων περα απο αυτες που προμοταρουν. Και καθονται εδω και μας πρηζουν τα ουμπαλα.
Ειπατε την γνωμη σας για την τιμολογιακη πολιτικη. Ο καθενας τωρα θα διαλεξει αν θα παει η οχι. Δεν ειναι αναγκη να αφησετε και σε αυτο το νημα 500 μηνυματα που μας πρηζετε. Ουτε να το χαλατε. Τελειωσατε;;;; Σας το ειπα και σε αλλο νημα , κανετε καλη διαφημιση.
Οτι δυσφημειτε εσεις οι συγκεκριμενοι για πολλους και εγω μαζι με αυτους ειναι διαφημιση. Smile και τωρα εχω αδικο;;; θα το πουμε σε κανα 10 νηματα απο κοπελες.
Και στην τελικη αν υπαρχει καποιος που βγαζει κερδος με οποιον τροπο και κανει καλο μαρκετινγκ μπραβο του. Μαγκια του. Σας χαλασε το δικο σας μαρκετινγκ και κραζετε εδω. Ειστε χειροτεροι και απο το youtube drama που κανουν τα 12 χρονα.
Ανταγωνισμος ειναι να ανεβαζεις το δικο σου νημα οχι να χαλας του αλλου. Καντε καλυτερο μαρκετινγκ αν μπορειτε και αφηστε τα νηματα των αλλω να περιεχουν μονο φωτο κριτικες και πληροφοριες και οχι τις μαλακ...ες σαε
Για αυτό υπάρχει το φόρουμ. Θα πάρει λες επισκεψιμότητα και στραβή να είναι . Πόση??? 10??30???
Ξαφνικά θα εμφανιστούν 30 κριτικές από τις οποίες οι 25 αρνητικές. Τέλος . Αυτό ήταν. Με πιάνεις???
Με το αλληλοκράξιμο σύμφωνα με το συμφέρον του καθένα απλά με καθυστερούν να μάθω πληροφορίες.
Μου βγαίνει η πίστη από το γαμωκινητό μου με 5 ιντσες οθόνη να αλλάζω σελίδες που έχει απλά κράξιμο από 5-10 καραγκιόζηδες εδω μέσα
Ρίχνεις ΑΒΑΣΙΜΕΣ κατηγορίες σε προσωπικό επίπεδο. ΠΡΟΣΕΧΕ πως μιλάς, ΤΟΝ τρόπο που γράφεις και ΠΟΥ απευθύνεσε..!!
Εάν έχεις κάτι να πεις με αποδείξεις να το πεις ελεύθερα. Εάν όχι, ΜΗΝ πετάς μαλαμπούρδες..!!
Οτι δυσφημειτε εσεις οι συγκεκριμενοι για πολλους και εγω μαζι με αυτους ειναι διαφημιση.
Εγώ όταν γράφω απευθύνομαι σε όλους. Και στους χαζούς και στους έξυπνους. Εάν εσύ κατηγοριοποιείς τον εαυτό σου στους χαζούς και ΔΕΝ καταλαβαίνεις ότι πάω να ανοίξω τα στραβάδια σου.
Ε δεν φταίω εγώ μεσιέ,... αλλά εσύ ο ίδιος.
Και του χαλαει την πιατσα καθε νημα αλλων κοπελων περα απο αυτες που προμοταρουν. Και καθονται εδω και μας πρηζουν τα ουμπαλα.
Για πες ρε "Καθήκον του Τόνου", ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΩ??????
Μίλα ΞΕΚΑΘΑΡΑ όταν λες κουβέντες και απευθύνεσαι στο όνομα μου, και ΜΗΝ μιλάς αόριστα.
Σε ακούω...
Σε ενόχλησε πάρα πολύ που βγήκαμε και είπαμε ότι ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ????? Σε ενόχλησε και εσένα πολύ αυτό???
Σε ενόχλησε που είπαμε ότι η Αντριάννα είναι πολλά χρόνια στο κουμπέτι και ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΩΝΕ 80 με 100 για 2-3 ωρες και τώρα
που μπήκε εδώ ανέβασε τιμές και μείωσε χρόνους????? Σε ενόχλησε αγοράκι μου πολύ που μιλήσαμε????
Αυτό έχεις να μας καταλογίσεις? Ότι είπαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ?
Εάν η Αντριάννα έμπαινε εδώ και έλεγε χρεώνω 100 γουάν για 2 ώρες φούλ πρόγραμμα, θα μίλαγα???? Όχι..!!
Γιατί αυτό το πρόγραμμα κάνει ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Εάν η Αντριάννα χρέωνε 200 ευρώ πριν μπει στο bou, και εμπαινε στο bou και χρέωνε πάλι 200 ευρώ... θα μίλαγα???? ¨Οχι..!!
Άντε τώρα γίδι να στείλεις κανένα πμ και να παρακαλάς να σου δώσουν καμία κοπέλα και μην βάζεις στο στόμα σου το όνομα του the_Greek.
Και τέλος, μιας και σε έπιασε έτσι ξαφνικά το "ηθικό σου", και μας κάνεις και μαθήματα εδώ μέσα, ξεκίνα να παρουσιάζεις και εσύ κάτι
και να συνεισφέρεις και εσύ στην κοινότητα του bourdela και να δίνεις και εσύ πληροφορίες για κοπέλες, όπως δίνω και εγώ σε πολλούς αξιολογους ανθρώπους
και μετά μπες γράψε ότι θέλεις. Μέχρι τότε... διάβαζε καλύτερα. Που θα μας πεις ότι κουράστηκε το δαχτυλάκι σου να γυρίζει σελίδες. Μήπως να στις φέρουμε
και στο κρεβάτι σου??? Άϊντε από εδώ.