james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.214
- Πόντοι
- 2.356
Πρέπει να γίνει ένα συγκριτικό crash test κοριτσιών αυτής της κλάσης (ηλικία, σωματότυπος, συμπεριφορά, κόστος).
μονο το 140 βαραινει την αντριαννα σε ολα τα αλλα ειναι ετη φωτος μπροστα ..Πρέπει να γίνει ένα συγκριτικό crash test κοριτσιών αυτής της κλάσης (ηλικία, σωματότυπος, συμπεριφορά, κόστος).
Ναι, μαζί με ξενοδοχείο πηγαίνει 170€;μονο το 140 βαραινει την αντριαννα σε ολα τα αλλα ειναι ετη φωτος μπροστα ..
164 παρακαλωΝαι, μαζί με ξενοδοχείο πηγαίνει 170€;
εδω κατι μπαζα ζητανε 100αρικο για πλακα.. συν οτι αν περναει καλα τα ορια τις ωρας ξεφευγουνO μόνος λόγος να μην σου αρέσει η Αντριάνα είναι να είσαι αματανόητος πιπινάκιας, δεν είναι 20-25χρονη η γυναίκα φυσικά.
Αλλά το σώμα της είναι πολύ καλύτερο από ότι του 90% των 25χρόνων που είναι γνωστά εδώ μέσα. Και το πρόσωπό της όμορφο είναι και γίνεται ακόμα πιο όμορφο όταν απολαμβάνει το σεξ και το δείχνει. Γενικά έχει καταφέρει, δεν ξέρω πως διάολο, να είναι σήμερα πιο όμορφη από ότι ήταν πριν 10 χρόνια. Ξέρει είσης πως να ντυθεί και να μακιγιαριστεί, εννοώ στο ραντεβού έξω ντύνεται σπορ.
Τώρα αναφορικά με την αύξηση νομίζετε ότι εμένα μου αρέσει να πληρώνω 140 αντί για 120; Αλλά όταν μου λέει "Για δες αυτή που ξεκίνησε πριν 1-2 χρόνια και το πήγε από τα 100 στα 150, τσακ-μπαμ + 50 ο κώλος φτάνουμε 200, εγώ να μείνω στα 120;" σαν τί λογικό επιχείρημα μπορεί να της αντέτασσα
Κι 120! Επειδή είναι μικρές και καλά κι ο κώλος τους είναι μεγαλύτερος από το μπόι τους!εδω κατι μπαζα ζητανε 100αρικο για πλακα.. συν οτι αν περναει καλα τα ορια τις ωρας ξεφευγουν
Εδώ όμως χτυπάει ο καινούριος σεφερλήςπολυ κακως το σερβις ειναι λουξ αν το δωματιο το χτυπαει ο ηλιος περνει την ρεσεψιον τηλεφωνο και σου αλλαζουν δωματιο ....αν δεν γινει χτυπαει την ιδια την ρεσεψιονιστ
Εδώ όμως χτυπάει ο καινούριος σεφερλής
Πραγματική καύλα η Αντριάνα .O μόνος λόγος να μην σου αρέσει η Αντριάνα είναι να είσαι αματανόητος πιπινάκιας, δεν είναι 20-25χρονη η γυναίκα φυσικά.
Αλλά το σώμα της είναι πολύ καλύτερο από ότι του 90% των 25χρόνων που είναι γνωστά εδώ μέσα. Και το πρόσωπό της όμορφο είναι και γίνεται ακόμα πιο όμορφο όταν απολαμβάνει το σεξ και το δείχνει. Γενικά έχει καταφέρει, δεν ξέρω πως διάολο, να είναι σήμερα πιο όμορφη από ότι ήταν πριν 10 χρόνια. Ξέρει είσης πως να ντυθεί και να μακιγιαριστεί, εννοώ στο ραντεβού έξω ντύνεται σπορ.
Τώρα αναφορικά με την αύξηση νομίζετε ότι εμένα μου αρέσει να πληρώνω 140 αντί για 120; Αλλά όταν μου λέει "Για δες αυτή που ξεκίνησε πριν 1-2 χρόνια και το πήγε από τα 100 στα 150, τσακ-μπαμ + 50 ο κώλος φτάνουμε 200, εγώ να μείνω στα 120;" σαν τί λογικό επιχείρημα μπορεί να της αντέτασα
Χωρίς πρωκτικό αλλάζει η τιμή η παραμένει στα 140??Ρε μωρό κάτι πιο πικάντικο ανέβασε
Ωχ, παραμένει μέχρι το καλοκαίρι μετά βλέπουμεΧωρίς πρωκτικό αλλάζει η τιμή η παραμένει στα 140??
Ας πει κάποιος αν ξέρει η να μας πει το κορίτσι
Πρώτη φορά θα γράψω χωρίς πρωκτικό είναι 120 ακόμαΑυτές μέρες δεν είναι πικάντικο το μυαλό μου baby
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωχ, παραμένει μέχρι το καλοκαίρι μετά βλέπουμε
Οτι μας εστειλες για υπνο,μας εστειλες....αλλα μπρουμητα αδυνατον.Θα ειμαστε σαν αντισκοινο...μονο πλαγιαένας πικάντικος κ**** και νάνι
Άμα τα σχόλια είναι κριτική τότε ευχαριστώμονο το 140 βαραινει την αντριαννα σε ολα τα αλλα ειναι ετη φωτος μπροστα ..
Λίγο πρωτεΐνη στην κοιλίτσα δεν βλάπτειΟτι μας εστειλες για υπνο,μας εστειλες....αλλα μπρουμητα αδυνατον.Θα ειμαστε σαν αντισκοινο...μονο πλαγια
Κάνει καλό...!Λίγο πρωτεΐνη στην κοιλίτσα δεν βλάπτει
Προτιμοτερο να στην αφιερωσουμε κοριτσαρα.Οποτε...Λίγο πρωτεΐνη στην κοιλίτσα δεν βλάπτει