adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.700
Οπότε κράτα η αύριοΠροτιμοτερο να στην αφιερωσουμε κοριτσαρα.Οποτε...
Κομμαντο εγω δεν εχω παρει ποτε Ανδριαννα,εχω ακουσει απο δικο μας,οτι οταν ξεκινησε τα χοτελ,ητανε 80 το διωρο και 100γουαν το τριωρο,η Αντριαννα ειναι οντως η Ρεαλ Μαδριτης,στις βιζιτες,θεωρω οτι ειχε απο μονη της πολυ καλες γνωσεις του μαρκετινγκ και προπαντων του προμοσιον που εκανε η ιδια στον ευατο της,θα επρεπε να διδαξει ολες τις νεοεισερχομενες στον χωρο σε πανεπιστημιακο επιπεδο,επισης προμοταριστηκε τερμα εδω μεσα και στους διπλανους γειτονες επισης.Το παν ειναι να ξερει απο μαρκετινγκ και προμοσιον μια κοπελα του χωρου,δεν θελω να συγκρινω και να αναφερω ονομα οποιος καταλαβε-καταλαβε υπαρχει κοπελα εδω μεσα πολλα χρονια στον χωρο που εμεινε στα 60 γουαν,σιγουρα δεν μπορει να υποστηριξη δικαιολογησει οποιαδηποτε αυξηση.Θείο στα πόσα πήρες πρώτη φορά την Αντριάνα;
η Αντριάνα είναι 46Κομμαντο εγω δεν εχω παρει ποτε Ανδριαννα,εχω ακουσει απο δικο μας,οτι οταν ξεκινησε τα χοτελ,ητανε 80 το διωρο και 100γουαν το τριωρο,η Αντριαννα ειναι οντως η Ρεαλ Μαδριτης,στις βιζιτες,θεωρω οτι ειχε απο μονη της πολυ καλες γνωσεις του μαρκετινγκ και προπαντων του προμοσιον που εκανε η ιδια στον ευατο της,θα επρεπε να διδαξει ολες τις νεοεισερχομενες στον χωρο σε πανεπιστημιακο επιπεδο,επισης προμοταριστηκε τερμα εδω μεσα και στους διπλανους γειτονες επισης.Το παν ειναι να ξερει απο μαρκετινγκ και προμοσιον μια κοπελα του χωρου,δεν θελω να συγκρινω και να αναφερω ονομα οποιος καταλαβε-καταλαβε υπαρχει κοπελα εδω μεσα πολλα χρονια στον χωρο που εμεινε στα 60 γουαν,σιγουρα δεν μπορει να υποστηριξη δικαιολογησει οποιαδηποτε αυξηση.
ΥΓ¨την Αντριαννα την ειδα ειδα στην ρεσεψιον του ιδρυματος στο Μεταξουργιο,θεωρω οτι ειναι 50 και κατι και οχι 40-45 που λεει ο γιατρος πιο πανω.
ισως να επεσα λιγακι εξω,για δευτερολεπτα την ειδα,η Αντριάνα είναι 46
Χωρις πρωκτικο δε λεει παιχτη.Χωρίς πρωκτικό αλλάζει η τιμή η παραμένει στα 140??
Ας πει κάποιος αν ξέρει η να μας πει το κορίτσι
Μην σου πω και 60....Κομμαντο εγω δεν εχω παρει ποτε Ανδριαννα,εχω ακουσει απο δικο μας,οτι οταν ξεκινησε τα χοτελ,ητανε 80 το διωρο και 100γουαν το τριωρο,η Αντριαννα ειναι οντως η Ρεαλ Μαδριτης,στις βιζιτες,θεωρω οτι ειχε απο μονη της πολυ καλες γνωσεις του μαρκετινγκ και προπαντων του προμοσιον που εκανε η ιδια στον ευατο της,θα επρεπε να διδαξει ολες τις νεοεισερχομενες στον χωρο σε πανεπιστημιακο επιπεδο,επισης προμοταριστηκε τερμα εδω μεσα και στους διπλανους γειτονες επισης.Το παν ειναι να ξερει απο μαρκετινγκ και προμοσιον μια κοπελα του χωρου,δεν θελω να συγκρινω και να αναφερω ονομα οποιος καταλαβε-καταλαβε υπαρχει κοπελα εδω μεσα πολλα χρονια στον χωρο που εμεινε στα 60 γουαν,σιγουρα δεν μπορει να υποστηριξη δικαιολογησει οποιαδηποτε αυξηση.
ΥΓ¨την Αντριαννα την ειδα ειδα στην ρεσεψιον του ιδρυματος στο Μεταξουργιο,θεωρω οτι ειναι 50 και κατι και οχι 40-45 που λεει ο γιατρος πιο πανω.
Η κριτική σου είναι λίγο αόριστη ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΆΕΙ ΜΌΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ είναι το σωστόΧωρις πρωκτικο δε λεει παιχτη.
Η Αντρι αν δεν τον φαει στον κωλο, θεωρει οτι δεν γαμηθηκε
Όταν το πάει στα 200 θα είναι 50..η Αντριάνα είναι 46
Τα εκτός κώλου θεωρούνται προκαταρκτικαΗ κριτική σου είναι λίγο αόριστη ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΆΕΙ ΜΌΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ είναι το σωστό
βρε καλως το παιδι θα κερασεις η μπαΤα εκτός κώλου θεωρούνται προκαταρκτικα
Τι να κερασω λεβέντη μου;βρε καλως το παιδι θα κερασεις η μπα
ξερεις δεν μπορεις να τρως κατσικακι γαλακτος και εμεις γιδα βραστη με μακαρονιΤι να κερασω λεβέντη μου;
Δεν ειναι και του γαλακτος αλλα ειναι νοστιμότατο.ξερεις δεν μπορεις να τρως κατσικακι γαλακτος και εμεις γιδα βραστη με μακαρονι
φως δεν βλεπω μηπως αλλαξε η ωρα και πηγε 12 ωρες πισωΔεν ειναι και του γαλακτος αλλα ειναι νοστιμότατο.
Τους καλους φιλους δεν τους ξεχναω ποτε
Ρε μη βιαζεσαι. Δεν ηρθε το ...πισω ακομαφως δεν βλεπω μηπως αλλαξε η ωρα και πηγε 12 ωρες πισω
η αντριαννα μας εβαλε χθες φωτο το γατακι της και σημερα μας εγραψε στο δικο της το γατακιΡε μη βιαζεσαι. Δεν ηρθε το ...πισω ακομα