novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 47
- Πόντοι
- 16
@ρχίδια καλαβρέζικα, δύο φορές έχω πάει μαζί της ,δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πάνω από 1,50Η αντελινα ειναι πανω απο 1.55. Τσεκαρισμενο
@ρχίδια καλαβρέζικα, δύο φορές έχω πάει μαζί της ,δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πάνω από 1,50Η αντελινα ειναι πανω απο 1.55. Τσεκαρισμενο
Έβγαλες τη μεζούρα και τη μέτρησες;Η αντελινα ειναι πανω απο 1.55. Τσεκαρισμενο
καλημερα.. ηθελα και γω με την σειρα μου να αναφερθω στην αντελινα για να γλυτωσει κανενας χριστιανος.. λοιπον με λιγα λογια.. πολυ κοντη η κοπελλα κατα απο 1.60 βυζι σιλικονη φουλ σκληρο αντιαισθητικο κακη δουλεια ο πλαστικος σιγουρα,οσοι ζητουν καμπυλες ζουμερες μακρια.. δεν κανει γι αυτους πολυ κρια ουτε γελακια ουτε φιλακια... καθαρα επαγγελματικη σταση...αυτα τα λιγα και να γαματε περισσοτερα και καλυτερα..
ενταξει ρε φιλε, επαγγελματιας ειναι, δεν ειναι και η σχεση μας, εδω γκομενες και σου σπανε τα νευρα, τι να κανει αλλο,καλημερα.. ηθελα και γω με την σειρα μου να αναφερθω στην αντελινα για να γλυτωσει κανενας χριστιανος.. λοιπον με λιγα λογια.. πολυ κοντη η κοπελλα κατα απο 1.60 βυζι σιλικονη φουλ σκληρο αντιαισθητικο κακη δουλεια ο πλαστικος σιγουρα,οσοι ζητουν καμπυλες ζουμερες μακρια.. δεν κανει γι αυτους πολυ κρια ουτε γελακια ουτε φιλακια... καθαρα επαγγελματικη σταση...αυτα τα λιγα και να γαματε περισσοτερα και καλυτερα..
ξερω και γαλλικα, οχι ομως πιανο.το μιλάς το αγγλικό τύπε μου ε?
δεν ξερεις τι σημαινει κοντη, ειναι πανω απο 1.55 για ευρωπαια ειναι κοντη.@ρχίδια καλαβρέζικα, δύο φορές έχω πάει μαζί της ,δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πάνω από 1,50
Οποιος ξαναπει την κοντη κοντη θαχει να κανει με μενα ρεεεδεν ξερεις τι σημαινει κοντη, ειναι πανω απο 1.55 για ευρωπαια ειναι κοντη.
αμα ηταν ετσι οι κοντες θα ειχαμε γλυτωσει πολυ χρημα απο τα ταξιδια στις χωρες των κοντων αδυνατων μελαχροινων γυναικων ;)Οποιος ξαναπει την κοντη κοντη θαχει να κανει με μενα ρεεε
αλλαξε nickname. Καντο nanolagnos;)αμα ηταν ετσι οι κοντες θα ειχαμε γλυτωσει πολυ χρημα απο τα ταξιδια στις χωρες των κοντων αδυνατων μελαχροινων γυναικων ;)
οι νανοι εχουν ιδιαιτερα χαρακτηριστικα,αλλαξε nickname. Καντο nanolagnos
καυλα.