Νέα

Αδειάζουν οι Τράπεζες! Ρεκορ αναλήψεων στις τράπεζες μέσα σε 5 μέρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μην το γελατε καθολου! Αν παμε στη δραχμη θα κλεισουν οι τραπεζες για καποιο διαστημα (μερες, μηνας...) και φυσικα θα κλεισουν και τα σουπερ μαρκετ διοτι δεν θα περιμενουν να γινει πλιατσικο. Τι θα τρωμε τοτε? Θα κυκλοφορουμε η θα σκοτωνομαστε σε καθε γωνια για ενα καρβελι ψωμι? Αν επικρατησει ο πανικος θα ζησουμε στιγμες Σομαλιας. Δεν ειναι κατι δυσκολο σε τετοιες συνθηκες. Για σκεφτειτε το.

Χαιρω πολυ! Στα βλαμμενα που πιστευουν οτι ειναι ωραια ιδεα να φυγουμε απο τα ευρω πεστα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Μην το γελατε καθολου! Αν παμε στη δραχμη θα κλεισουν οι τραπεζες για καποιο διαστημα (μερες, μηνας...) και φυσικα θα κλεισουν και τα σουπερ μαρκετ διοτι δεν θα περιμενουν να γινει πλιατσικο. Τι θα τρωμε τοτε? Θα κυκλοφορουμε η θα σκοτωνομαστε σε καθε γωνια για ενα καρβελι ψωμι? Αν επικρατησει ο πανικος θα ζησουμε στιγμες Σομαλιας. Δεν ειναι κατι δυσκολο σε τετοιες συνθηκες. Για σκεφτειτε το.
Mία είναι η λύση τύπε.
Εχεις χωριό;

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Χαιρω πολυ! Στα βλαμμενα που πιστευουν οτι ειναι ωραια ιδεα να φυγουμε απο τα ευρω πεστα...
Απλως να υπαρχει σταθεροτητα. Τα αλλα θα τα βρουμε στην πορεια.

Mία είναι η λύση τύπε.
Εχεις χωριό;
Εχω, αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.
Και εκει θα πεινασεις αν γινουν ολα μπουρδελο.
Αλλωστε δεν γνωριζω πολλα απο καλλιεργειες...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν φοβάμαι τίποτα. Θα πάω στην 92χρονη να με δανείσει κανένα ψιλό.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Απλως να υπαρχει σταθεροτητα. Τα αλλα θα τα βρουμε στην πορεια.
Εχω, αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο.
Και εκει θα πεινασεις αν γινουν ολα μπουρδελο.
Αλλωστε δεν γνωριζω πολλα απο καλλιεργειες...
Oταν πεινάσεις θα μάθεις.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χεσμενους βλεπω πολλους με την συνδρομη μεγκα σκαι κλπ.
Πολλοι ηδη δεν εχουν να πανε σουπερ μαρκετ και η τραπεζα τους κυνηγα.
Πολλοι προτιμουν τον αργο θανατο και την καθημερινη φαπα απο την εστω μια μικρη ελπιδα με μεγαλο ζορι και δυσκολιες να αλλαξουν τα πραγματα.
Μια ζωη ραγιας...

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε μάγκες στα αρχίδια μου αν θα έχουμε δραχμές...δεν έχω καταθέσεις οπότε το 0 ευρώ = 0 δραχμές ...ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσω ξανά ...ο Σόιμπλε θα πάρει το παπάρι μου στις εκλογές του Ιουνίου...σιγά μην ψηφίσω το αρχίδι τον σαμαρά να συνεχίσει το μνημόνιο...όσο για το αν θα πεινάσω μην νοιάζεστε για μένα έχω κάτι δολλάρια στο εξωτερικό

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ρε μάγκες στα αρχίδια μου αν θα έχουμε δραχμές...δεν έχω καταθέσεις οπότε το 0 ευρώ = 0 δραχμές ...ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσω ξανά ...ο Σόιμπλε θα πάρει το παπάρι μου στις εκλογές του Ιουνίου...σιγά μην ψηφίσω το αρχίδι τον σαμαρά να συνεχίσει το μνημόνιο...όσο για το αν θα πεινάσω μην νοιάζεστε για μένα έχω κάτι δολλάρια στο εξωτερικό
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
χεσμενους βλεπω πολλους με την συνδρομη μεγκα σκαι κλπ.
Πολλοι ηδη δεν εχουν να πανε σουπερ μαρκετ και η τραπεζα τους κυνηγα.
Πολλοι προτιμουν τον αργο θανατο και την καθημερινη φαπα απο την εστω μια μικρη ελπιδα με μεγαλο ζορι και δυσκολιες να αλλαξουν τα πραγματα.
Μια ζωη ραγιας...
Οταν δεν θα 'χουμε να φαμε θα ξεσπασουν ταραχες και σφαγες οπως γινονται στα τριτοκοσμικα κρατη. Ασε δε που και οι λαθρομεταναστες που ηδη ειναι σε ασχημη μοιρα θα βαλουν το χερακι τους οπως εγινε στο πλιατσικο στα καταστηματα στα Δεκεμβριανα. Δεν μιλαμε δηλαδη για οικονομικα αυτη τη στιγμη αλλα για βιαιοτητες και τρομακτικες καταστασεις, πλιατσικο, δολοφονιες κτλ. Προτιμω λοιπον την καθημερινη φαπα και ζωντανος παρα πεθαμενος και ισως και να εχω βασανιστει πριν πεθανω. Οταν δεν θα υπαρχει κρατος και κοινωνικη συνοχη ολα αυτα θα συμβουν με μεγαλη βεβαιοτητα. Τοτε να δουμε ποιος θα ειναι μαγκας.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εγω θα παρω χρημα απο τον τυπο που το παιζει λιλασ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ψηφίστε μνημόνιο σκύψτε και στα τέσσερα στην αγαπημένη σας στάση...βρε ουστ ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό ρε θα πέσουμε με ψηλά το κεφάλι γιατί είμαστε Έλληνες και λέμε πάντα ΟΧΙ

Επισκέπτης

Μαζι σου :thumbsup: Μονο που εγω δεν εχω δολαρια στο εξωτερικο, αλλα στ΄αρχιδια μου. Ας ειναι καλα το περιβολι. Εγω και τρια αρνια, θα παρω μερικα ακομα και καπως θα τη βολεψω.

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και επειδή είμαστε εδώ για να δίνουμε και καμιά συμβουλή στις δύσκολες ημέρες που έρχονται όσοι ξέρετε καλά Προγραμματισμό δοκιμάστε την τύχη σας στο odesk όπως οι Ρώσοι, οι Ινδοί με 5-10 δολλάρια την ώρα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ευκαιρία για ένα ακόμα πακέτο στήριξης των τραπεζών.

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μαζι σου :thumbsup: Μονο που εγω δεν εχω δολαρια στο εξωτερικο, αλλα στ΄αρχιδια μου. Ας ειναι καλα το περιβολι. Εγω και τρια αρνια, θα παρω μερικα ακομα και καπως θα τη βολεψω.
αγαπητε μην ποσταρεις εδω οτι εχεις αρνια.θα ερθει ο δημητρακης καυλωμενος απο τη ρωσια κ θα στα ξεκωλιασει. :zfuck:
να δουμε μετα τι θα εχεις. :2funny: :2funny: :2funny:
θα μεινεις μονο με το περιβολι.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ψηφίστε μνημόνιο σκύψτε και στα τέσσερα στην αγαπημένη σας στάση...βρε ουστ ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό ρε θα πέσουμε με ψηλά το κεφάλι γιατί είμαστε Έλληνες και λέμε πάντα ΟΧΙ
Εισαι τοσο σίγουρος οτι ο τσίπρας θα πει οχι στο μνημόνιο?
:think:

Επισκέπτης

αν το παμε ετσι...και εμας στα αρχιδια μας που δεν εχεις καμια καταθεση!να κατσουμε δηλαδη να γαμηθουμε επειδη καποιοι loosers οπως εσυ δεν εχουν μοιρα στον ηλιο....

Επισκέπτης
αγαπητε μην ποσταρεις εδω οτι εχεις αρνια.θα ερθει ο δημητρακης καυλωμενος απο τη ρωσια κ θα στα ξεκωλιασει. :zfuck:
να δουμε μετα τι θα εχεις. :2funny: :2funny: :2funny:
θα μεινεις μονο με το περιβολι.

Εχω και κοτες. Κινδυνευουν κι αυτες απο το Δημητρακη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom