Νέα

Αδειάζουν οι Τράπεζες! Ρεκορ αναλήψεων στις τράπεζες μέσα σε 5 μέρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αγαπητε μη ποσταρεις εδω οτι εχεις αρνια.θα ερθει ο δημητρακης καυλωμενος απο τη ρωσια κ θα στα ξεκωλιασει. :zfuck:
να δουμε μετα τι θα εχεις. :2funny: :2funny: :2funny:
θα μεινεις μονο με το περιβολι.
Σκασε ρε με επνιξες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εισαι τοσο σίγουρος οτι ο τσίπρας θα πει οχι στο μνημόνιο?
:think:
όχι 100% αλλά τουλάχιστον μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...ψηφίστε ότι γουστάρετε αλλα αυτοί πρεπει να τελειώσουν με οποιοδήποτε τίμημα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
όχι 100% αλλά τουλάχιστον μην ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...ψηφίστε ότι γουστάρετε αλλα αυτοί πρεπει να τελειώσουν με οποιοδήποτε τίμημα
Αρα το προβλημα σου ειναι τα 2 κομματα οχι η κατάσταση της χώρας!

Επισκέπτης
ααα δν το ξερω αυτο..
καλου κακου χωστες σε καμμια καβαταζα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Εχω σκεφτει να φτιαξω αλλη μια περιφραξη, γιατι με την πεινα που θα ερθει οι κοτες θα ειναι σαν να εχω χρυσο, αλλα που λεφτα για περιφραξη. Με βλεπω τα βραδια να φυλαω σκοπια εξω απο το κοτετσι.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ψηφίστε μνημόνιο σκύψτε και στα τέσσερα στην αγαπημένη σας στάση...βρε ουστ ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό ρε θα πέσουμε με ψηλά το κεφάλι γιατί είμαστε Έλληνες και λέμε πάντα ΟΧΙ
Μπραβο ρε Μαγκιτη ετσι!!!!

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αν το παμε ετσι...και εμας στα αρχιδια μας που δεν εχεις καμια καταθεση!να κατσουμε δηλαδη να γαμηθουμε επειδη καποιοι loosers οπως εσυ δεν εχουν μοιρα στον ηλιο....
Πάρε τα λεφτά σου και φύγε εξωτερικό να σωθείς. Αν τα αφήσεις στην Ελλάδα θα τα χάσεις στο τέλος. Εγώ δεν έχω στην Ελλάδα λεφτά...

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εχω σκεφτει να φτιαξω αλλη μια περιφραξη, γιατι με την πεινα που θα ερθει οι κοτες θα ειναι σαν να εχω χρυσο, αλλα που λεφτα για περιφραξη. Με βλεπω τα βραδια να φυλαω σκοπια εξω απο το κοτετσι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστα να πανε....
δν ξερω ποσο καιρο θα αντεξει ο κοσμος στις μεγαλες πολεις αν η κατασταση χειροτερεψει.
θα πεσουνε σν ακριδες στην επαρχια κ οποιον παρει ο χαρος. :grin:

Επισκέπτης
αν το παμε ετσι...και εμας στα αρχιδια μας που δεν εχεις καμια καταθεση!να κατσουμε δηλαδη να γαμηθουμε επειδη καποιοι loosers οπως εσυ δεν εχουν μοιρα στον ηλιο....
Παρακαλουνται οι losers να αυτοκτονησουν μια ωρα αρχυτερα,να ξεμπερδευουμε με την παρτη τους.

Με εκτιμηση,οι καβατζωμενοι.

Επισκέπτης
Παρακαλουνται οι losers να αυτοκτονησουν μια ωρα αρχυτερα,να ξεμπερδευουμε με την παρτη τους.

Με εκτιμηση,οι καβατζωμενοι.

αν ειναι καβατζωμενος για σενα ακομα και ο υπαλληλος των 600 ευρω τοτε πασο πασο.

Επισκέπτης
Πάρε τα λεφτά σου και φύγε εξωτερικό να σωθείς. Αν τα αφήσεις στην Ελλάδα θα τα χάσεις στο τέλος. Εγώ δεν έχω στην Ελλάδα λεφτά...

οπως πανε τα πραγματα τελικα υπαρχει ο κινδυνος...παντως η καταστροφη ειναι τεραστια με μια επιστροφη στην δραχμη. Και η ουγγαρια ειχε τσαμπουκαλευτει για να βγει απο το ευρω και μετα παρακαλουσε για να την ξαναβαλουν. Μην γινουμε σαν την Ρωσια οταν επεσε το παραπετασμα του Σταλιν και σκαγανε μυτη οι ρωσοι με ρουβλια σε τσουβαλια για να τα ανταλλαξουν με δολλαρια με τους δυτικους επισκεπτες.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Αρα το προβλημα σου ειναι τα 2 κομματα οχι η κατάσταση της χώρας!
Πεστα! Στα αρχιδια του του Σαμαρα και του Βενιζελου. Αν υπαρξει προβλημα αυτοι θα πανε εξωτερικο και θα γυρισουν παλι οπως ο Καραμανλης ο "Εθναρχης" για να σωσουν εκ νεου τη χωρα. Εμεις θα φαμε τα σκατα μας εδω. Ας το καταλαβουν καποιοι επιτελους. Αυτοι τη μπαζα τους την εχουν κανει. Συνεπως να υπαρχει ηρεμια και σταθεροτητα και καπως θα βελτιωθουν τα πραγματα. Εκτος κι αν ονειρευεστε τη Κουβα του Καστρο. Μισο ευρω τη μερα καλο μεροκαματο ειναι εεε?

Επισκέπτης
εξαρταται τι θα αγοραζει......αν μιλαμε για αιφον γκουτσι και πραντα συμφωνω....αν μιλαμε για γαλα,ρυζι και πατατες θα ισορροπησει η αγορα
Τι λε ρε?
Συγνωμμη,αλλα μετα απο αυτο αποφασισα να αλλαξω σταση:ΦΟΥΛ ΜΝΗΜΟΝΙΟ απο εδω και μπρος!
Τι στο μπουτσο,να μην μπορω να παρω ενα αιφονι δηλαδη?Στην Βορεια Κορεα ειμαστε?
αν ειναι καβατζωμενος για σενα ακομα και ο υπαλληλος των 600 ευρω τοτε πασο πασο.
Τωρα που το λες ακουσα προχτες εναν τυπο σε κατασταση ΥΣΤΕΡΙΑΣ να καταριεται τους losers που θα ψηφισουν ΣΥΡΙΖΑ.
"Θελουν να μας τα παρουν επειδη δεν εχουν τιποτα","θα καταστραφει η χωρα"κλπ.
Α,ναι και το μεγαλειωδες:"ας ζησουν οπως μπορουν με τα 400 ευρω το μηνα".
Λεπτομερεια που τα σπαει:ειναι υπαλληλος με 9 κατοσταρικα καθαρα.

Επισκέπτης
Πεστα! Στα αρχιδια του του Σαμαρα και του Βενιζελου. Αν υπαρξει προβλημα αυτοι θα πανε εξωτερικο και θα γυρισουν παλι οπως ο Καραμανλης ο "Εθναρχης" για να σωσουν εκ νεου τη χωρα. Εμεις θα φαμε τα σκατα μας εδω. Ας το καταλαβουν καποιοι επιτελους. Αυτοι τη μπαζα τους την εχουν κανει. Συνεπως να υπαρχει ηρεμια και σταθεροτητα και καπως θα βελτιωθουν τα πραγματα. Εκτος κι αν ονειρευεστε τη Κουβα του Καστρο. Μισο ευρω τη μερα καλο μεροκαματο ειναι εεε?

Η Κουβα του Καστρο ειναι σαν την Ελλαδα της δραχμης. Θα ερχονται εδω οι δυτικοι θα σου πετανε ενα ευρω και θα γαμανε εσενα και την γυναικα σου μαζι. Γιατι το γαμημενο το κωλονομισμα σου δεν θα εχει κανενα σοβαρο ανταγωνισμο στις διεθνεις αγορες...Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι η Κουβα του Καστρο ειναι ενας απο τους δημοφιλεστερους πορνοπροορισμους.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δυστυχως φιλε μου αυτή είναι η πραγματικότητα!
παω στοιχημα οτι οι μισοί που ψηφίζουν Αλεξης ειναι δημόσιοι υπαλληλοι που τους διόρισε το πασοκ και οι αλλοι μισοι περιμενουν να διοριστουν και να ορμήξουν στα ταμεια!!!!!!!!!!!
Αλλα θα τα βρουν αδεια αυτη τη φορα. το 81 εγινε μια φορα!!!!!!!

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
έχεις δίκιο να ανησυχείς Αχιλλέα αλλά δεν γίνεται να λερώσουμε τα χέρια μας με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ας τους ψηφίσουν οι πελάτες τους εμένα δεν με διόρισε κανείς πουθενά

Επισκέπτης
Με αλλα λογια μπορει να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ καβατζωμενος,αλλα να εκτιμα οτι ο ιδιος θα τη γλιτωσει και να πα να γαμηθει το συμπαν.

Επισκέπτης
Τωρα που το λες ακουσα προχτες εναν τυπο σε κατασταση ΥΣΤΕΡΙΑΣ να καταριεται τους losers που θα ψηφισουν ΣΥΡΙΖΑ.
"Θελουν να μας τα παρουν επειδη δεν εχουν τιποτα","θα καταστραφει η χωρα"κλπ.
Α,ναι και το μεγαλειωδες:"ας ζησουν οπως μπορουν με τα 400 ευρω το μηνα".
Λεπτομερεια που τα σπαει:ειναι υπαλληλος με 9 κατοσταρικα καθαρα.

δεν ειναι ολα τα δακτυλα ιδια...δεν μιλαω προφανως για εφοπλιστες κτλ...αλλα σου αρεσει ή οχι υπαρχουν ακομα στην Ελλαδα και υπαλληλοι των 600-700 ευρω (οι περισσοτεροι πετσοκομμενοι του ευρυτερου δημοσιου τομεα) και υπαλληλοι του 1000αρικου και υπαλληλοι των 400 ευρω...καποιοι μπορει να εχουν και μικροοικονομιες φυλαμενες ειτε δικες τους ειτε απο τους γονεις τους. Ε γιατι να τα χασουν αυτα δηλαδη;Για να νιωσει καλυτερα μια μειοψηφια που ειναι κυριολεκτικα στον δρομο; Δεν ειναι τυχαιο εξαλου οτι ο Ελληνας δεν θελει μνημονιο αλλα 8ελει και να παραμεινει στο ευρω.

Επισκέπτης
Δυστυχως φιλε μου αυτή είναι η πραγματικότητα!
παω στοιχημα οτι οι μισοί που ψηφίζουν Αλεξης ειναι δημόσιοι υπαλληλοι που τους διόρισε το πασοκ και οι αλλοι μισοι περιμενουν να διοριστουν και να ορμήξουν στα ταμεια!!!!!!!!!!!
Αλλα θα τα βρουν αδεια αυτη τη φορα. το 81 εγινε μια φορα!!!!!!!
Αλλη λεπτομερεια με τον υπαλληλο των 900 Ευρω που τα σπαει:Ειναι ΦΟΥΛ ΠΑΣΟΚος,μεχρι και αντιπροσωπος σε εκλογες εχει κανει και μετραγε τα ψηφαλακια... :2funny:

Επισκέπτης
έχεις δίκιο να ανησυχείς Αχιλλέα αλλά δεν γίνεται να λερώσουμε τα χέρια μας με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ας τους ψηφίσουν οι πελάτες τους εμένα δεν με διόρισε κανείς πουθενά

Συμφωνω.Αυτο ελειπε...
Αλλα οχι να ακουω απο μερικους το "Αχ αντε και να γυρισουμε σητν δραχμη!" γιατι τοτε ολοι χαμενοι ειναι! Μα ολοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom