Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχω πολλες να τις τριβω στη μουρη σου μαζι με τα περιττωματακωλόχαρτο πήρες ή έχεις παλιές εφημερίδες![]()
εχω πολλες να τις τριβω στη μουρη σου μαζι με τα περιττωματακωλόχαρτο πήρες ή έχεις παλιές εφημερίδες![]()
οπ με γάμησεςεχω πολλες να τις τριβω στη μουρη σου μαζι με τα περιττωματα![]()
θες να σου δωσω και κατι τσισα που φυλαξα?τα πινουν οι κινεζοι για προγευμαοπ με γάμησεςτουλάχιστον απάντησες
όμως με γάμησες
![]()
τσάι είναι αυτόθες να σου δωσω και κατι τσισα που φυλαξα?τα πινουν οι κινεζοι για προγευμα![]()
Ρεκορ αναλήψεων στις τράπεζες μέσα σε 5 μέρες (Πάνω από 800 εκατομμύρια)!
Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα φύγουν πάνω από 1,5 δις από τις Ελληνικές τράπεζες!
Τα περισσότερα λεφτά φεύγουν σε τράπεζες του εξωτερικού και ομόλογα και άλλα τέτοια παρόμοια προϊόντα. Κάποια μάλιστα τα κάνουν και σε δολάρια μιας και το ευρώ βλέπουν ότι θα πάει στα τάρταρα.
Άλλοι πιο παραδοσιακοί τα κάνουν χρυσό, λίρες κτλ. και τα βάζουν σε θυρίδες.
Οι έλληνες είναι αποφασισμένοι να πάνε στην δραχμή.
SOS
Κανένας δεν τα συζητάει αυτά…όλοι εδώ μέσα είναι απασχολημένoi με το μουνί της Φαρμάκης, την τσοντα της Ντούβλης , τον Κουμουνισμό και την Χρυσή Αυγή.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 19 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΥΝΙΑ
δε μου λετε ρε παικτες εγω που ειμαι ματσωμενος και εχω 1000 ευρω στην τραπεζα αμα τα βγαλω και πτωχευσει η χωρα δεν χανουν την αξια τους ετσι κι αλλιως?![]()
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΥΝΙΑ
κατ τ αλλα φοβασαι την δραχμη??κι οχι το τραπεζοκρατουμενο ΕΕ συστημα...![]()
![]()
![]()
ποσο ηλιθιοι ειστε μερικοι;Εχει σκεφτει κανεις τις καταστροφικες συνεπειες με την δραχμη; και δεν μιλαω για τις κοινωνικες/πολιτικες.Για τις ατομικες! ΟΛΩΝ! Οι μονοι που δεν εχουν να χασουν τιποτα ειναι αυτοι που εχουν ψιχουλα στον τραπεζικο τους λογαριασμο και δεν εχουν να χασουν τιποτα περα απο 10-20 ευρω δηλαδη...
εχεις σκεφτει οτι δυστυχως αυτοι που εχουν στις τραπεζες ψιχουλα ειναι τα εννια εκατομμυρια και βαλε απο τα δεκα;Οι μονοι που δεν εχουν να χασουν τιποτα ειναι αυτοι που εχουν ψιχουλα στον τραπεζικο τους λογαριασμο και δεν εχουν να χασουν τιποτα περα απο 10-20 ευρω δηλαδη...
Ψιτ! Βαλέρια δεν θα έχουμε πυρηνικό πόλεμο καρδιά μου.οι κονδερβες δε χαλανε ουτε τα γαλατα, εχω περιπου 350 κουτια γαλα και 150 κουτια μακαρονια γυρω στα 50 κιλα λαδι και 25 κονσερβες ντοματας .επισης εχω 30 κιλα ρυζι αλλα οι φακες δε μου αρεσουν καθολου.αυτα θα κρατρησουν κανα εξαμηνο.α εχω και 10 κουτια οδοντοκρεμες.καθως και σαπουνια.
Οι περισσότεροι που ξέρω δεν έχουν καμία κατάθεση πλέον
ή πρόλαβαν και τα σηκοσαν από πέρσι
ή τις τελευταίες μέρες
ή δεν ειχνα μια και χρωστάνε της ΜΙχαλούς
εχεις σκεφτει οτι δυστυχως αυτοι που εχουν στις τραπεζες ψιχουλα ειναι τα εννια εκατομμυρια και βαλε απο τα δεκα;
4 με 5 εκατομυρια ελληνες δλδ.....ποσο ηλιθιοι ειστε μερικοι;Εχει σκεφτει κανεις τις καταστροφικες συνεπειες με την δραχμη; και δεν μιλαω για τις κοινωνικες/πολιτικες.Για τις ατομικες! ΟΛΩΝ! Οι μονοι που δεν εχουν να χασουν τιποτα ειναι αυτοι που εχουν ψιχουλα στον τραπεζικο τους λογαριασμο και δεν εχουν να χασουν τιποτα περα απο 10-20 ευρω δηλαδη...
εξαρταται τι θα αγοραζει......αν μιλαμε για αιφον γκουτσι και πραντα συμφωνω....αν μιλαμε για γαλα,ρυζι και πατατες θα ισορροπησει η αγοραΜΑΛΑΚΙΕΣ. Εγω εκανα λογο και για ατομα που μπορει να εχουν πχ 5-6 χιλιαρικα ευρω στην τραπεζα. Η και 2 χιλιαρικα. Γιατι να υποτιμηθουν ετσι; Ας τα φανε σε ενα ταξιδι τα 2 χιλιαρικα. Στην ταυλανδη πχ
Γιατι να πεσει ετσι η αξια τους; Αυτο ισχυει οχι για τις καταθεσεις αλλα και για τους μισθους.Το ιδιο ειναι να πληρωνεται ο αλλος σε ευρω και το ιδιο σε ψωροδραχμες; Θα πεσει στα μισα η καταναλωτικη του δυνατοτητα...
εξαρταται τι θα αγοραζει......αν μιλαμε για αιφον γκουτσι και πραντα συμφωνω....αν μιλαμε για γαλα,ρυζι και πατατες θα ισορροπησει η αγορα
εξαρταται τι θα αγοραζει......αν μιλαμε για αιφον γκουτσι και πραντα συμφωνω....αν μιλαμε για γαλα,ρυζι και πατατες θα ισορροπησει η αγορα
Μην το γελατε καθολου! Αν παμε στη δραχμη θα κλεισουν οι τραπεζες για καποιο διαστημα (μερες, μηνας...) και φυσικα θα κλεισουν και τα σουπερ μαρκετ διοτι δεν θα περιμενουν να γινει πλιατσικο. Τι θα τρωμε τοτε? Θα κυκλοφορουμε η θα σκοτωνομαστε σε καθε γωνια για ενα καρβελι ψωμι? Αν επικρατησει ο πανικος θα ζησουμε στιγμες Σομαλιας. Δεν ειναι κατι δυσκολο σε τετοιες συνθηκες. Για σκεφτειτε το.τελεια! θα ειμαστε πολυ χαρουμενοι με το να αγοραζουμε ισα ισα το γαλατορυζο μας και μετα νανακια...