Νέα

Αδειάζουν οι Τράπεζες! Ρεκορ αναλήψεων στις τράπεζες μέσα σε 5 μέρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
δε μου λετε ρε παικτες εγω που ειμαι ματσωμενος και εχω 1000 ευρω στην τραπεζα αμα τα βγαλω και πτωχευσει η χωρα δεν χανουν την αξια τους ετσι κι αλλιως?  :think:

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε φανταστειτε κυβερνηση υπ υγειας ο μιχαλολιακος και υπ αμυνας ο τσιπρας με πρωθυπουργο κουβελη :2funny: :2funny: :2funny:το μπαχαλο! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ρεκορ αναλήψεων στις τράπεζες μέσα σε 5 μέρες (Πάνω από 800 εκατομμύρια)!
Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα φύγουν πάνω από 1,5 δις από τις Ελληνικές τράπεζες!
Τα περισσότερα λεφτά φεύγουν σε τράπεζες του εξωτερικού και ομόλογα και άλλα τέτοια παρόμοια προϊόντα. Κάποια μάλιστα τα κάνουν και σε δολάρια μιας και το ευρώ βλέπουν ότι θα πάει στα τάρταρα.
Άλλοι πιο παραδοσιακοί τα κάνουν χρυσό, λίρες κτλ. και τα βάζουν σε θυρίδες.
Οι έλληνες είναι αποφασισμένοι να πάνε στην δραχμή.
SOS
Κανένας δεν τα συζητάει αυτά…όλοι εδώ μέσα είναι απασχολημένoi με το μουνί της Φαρμάκης, την τσοντα της Ντούβλης , τον Κουμουνισμό και την Χρυσή Αυγή.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 19 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΥΝΙΑ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
δε μου λετε ρε παικτες εγω που ειμαι ματσωμενος και εχω 1000 ευρω στην τραπεζα αμα τα βγαλω και πτωχευσει η χωρα δεν χανουν την αξια τους ετσι κι αλλιως?  :think:

Πολύ καλό :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αστα να στα φανε τα λαμόγια οι τραπεζίτες

Επισκέπτης
κατ τ αλλα φοβασαι την δραχμη??κι οχι το τραπεζοκρατουμενο ΕΕ συστημα... :jerking: :jerking: :jerking:

ποσο ηλιθιοι ειστε μερικοι;Εχει σκεφτει κανεις τις καταστροφικες συνεπειες με την δραχμη; και δεν μιλαω για τις κοινωνικες/πολιτικες.Για τις ατομικες! ΟΛΩΝ! Οι μονοι που δεν εχουν να χασουν τιποτα ειναι αυτοι που εχουν ψιχουλα στον τραπεζικο τους λογαριασμο και δεν εχουν να χασουν τιποτα περα απο 10-20 ευρω δηλαδη...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ποσο ηλιθιοι ειστε μερικοι;Εχει σκεφτει κανεις τις καταστροφικες συνεπειες με την δραχμη; και δεν μιλαω για τις κοινωνικες/πολιτικες.Για τις ατομικες! ΟΛΩΝ! Οι μονοι που δεν εχουν να χασουν τιποτα ειναι αυτοι που εχουν ψιχουλα στον τραπεζικο τους λογαριασμο και δεν εχουν να χασουν τιποτα περα απο 10-20 ευρω δηλαδη...

Οι περισσότεροι που ξέρω δεν έχουν καμία κατάθεση πλέον

ή πρόλαβαν και τα σηκοσαν από πέρσι

ή τις τελευταίες μέρες

ή δεν ειχνα μια και χρωστάνε της ΜΙχαλούς

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Οι μονοι που δεν εχουν να χασουν τιποτα ειναι αυτοι που εχουν ψιχουλα στον τραπεζικο τους λογαριασμο και δεν εχουν να χασουν τιποτα περα απο 10-20 ευρω δηλαδη...
εχεις σκεφτει οτι δυστυχως αυτοι που εχουν στις τραπεζες ψιχουλα ειναι τα εννια εκατομμυρια και βαλε απο τα δεκα;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
οι κονδερβες δε χαλανε ουτε τα γαλατα, εχω περιπου 350 κουτια γαλα και 150 κουτια μακαρονια γυρω στα 50 κιλα λαδι και 25 κονσερβες ντοματας .επισης εχω 30 κιλα ρυζι αλλα οι φακες δε μου αρεσουν καθολου. :Pαυτα θα κρατρησουν κανα εξαμηνο.α εχω και 10 κουτια οδοντοκρεμες.καθως και σαπουνια.
Ψιτ! Βαλέρια δεν θα έχουμε πυρηνικό πόλεμο καρδιά μου.  :grin:

1159582418_18273bf5a7.jpg

P2xue.jpg

Επισκέπτης
Οι περισσότεροι που ξέρω δεν έχουν καμία κατάθεση πλέον

ή πρόλαβαν και τα σηκοσαν από πέρσι

ή τις τελευταίες μέρες

ή δεν ειχνα μια και χρωστάνε της ΜΙχαλούς

Μιλαω για τα μεσα νοικοκυρια που αν και σε δεινη οικονομικη κατασταση εχουν καποιες μικροοικονομιες στην ακρη.Δεν εχουν παει ολοι τα λεφτα τους στο εξωτερικο ακομα (και οσοι τα εχουν παει καλα το χουν κανει αν και ειναι βαβουρα η ολη ιστορια της μεταφορας),ουτε ολοι δεν εχουν τιποτα στις καταθεσεις τους.Υπαρχει μια διολου ευκαταφρονητη μεριδα του ελληνικου λαου που εχει ενα κουτσουρομενο μισθο και κατι λιγα χιλιαρικα στην τραπεζα. Γιατι να τα χασει ετσι με την επιστροφη στην δραχμη; Το να γυρισεις σε ενα νομισμα τρομερα υποτιμησμενο μπροστα στο ευρω μονο καλο δεν κανει.

Επισκέπτης
εχεις σκεφτει οτι δυστυχως αυτοι που εχουν στις τραπεζες ψιχουλα ειναι τα εννια εκατομμυρια και βαλε απο τα δεκα;

ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Εγω εκανα λογο και για ατομα που μπορει να εχουν πχ 5-6 χιλιαρικα ευρω στην τραπεζα. Η και 2 χιλιαρικα. Γιατι να υποτιμηθουν ετσι; Ας τα φανε σε ενα ταξιδι τα 2 χιλιαρικα. Στην ταυλανδη πχ :fuck1:
Γιατι να πεσει ετσι η αξια τους; Αυτο ισχυει οχι για τις καταθεσεις αλλα και για τους μισθους.Το ιδιο ειναι να πληρωνεται ο αλλος σε ευρω και το ιδιο σε ψωροδραχμες; Θα πεσει στα μισα η καταναλωτικη του δυνατοτητα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
4 με 5 εκατομυρια ελληνες δλδ.....

Μαλακες βολεμενοι 1,5 εκατομυριο ελληνες ανεργοι.

[size=40pt]το 0 ειναι ο μονος αριθμος που εχει την ιδια αξια σε ολα τα νομισματα!!!!!!![/size]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Εγω εκανα λογο και για ατομα που μπορει να εχουν πχ 5-6 χιλιαρικα ευρω στην τραπεζα. Η και 2 χιλιαρικα. Γιατι να υποτιμηθουν ετσι; Ας τα φανε σε ενα ταξιδι τα 2 χιλιαρικα. Στην ταυλανδη πχ :fuck1:
Γιατι να πεσει ετσι η αξια τους; Αυτο ισχυει οχι για τις καταθεσεις αλλα και για τους μισθους.Το ιδιο ειναι να πληρωνεται ο αλλος σε ευρω και το ιδιο σε ψωροδραχμες; Θα πεσει στα μισα η καταναλωτικη του δυνατοτητα...
εξαρταται τι θα αγοραζει......αν μιλαμε για αιφον γκουτσι και πραντα συμφωνω....αν μιλαμε για γαλα,ρυζι και πατατες θα ισορροπησει η αγορα

Επισκέπτης
εξαρταται τι θα αγοραζει......αν μιλαμε για αιφον γκουτσι και πραντα συμφωνω....αν μιλαμε για γαλα,ρυζι και πατατες θα ισορροπησει η αγορα

τελεια! θα ειμαστε πολυ χαρουμενοι με το να αγοραζουμε ισα ισα το γαλατορυζο μας και μετα νανακια...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-5.jpg

*Ανελαστική ζήτηση ή ελαστική προσφορά  :think:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
τελεια! θα ειμαστε πολυ χαρουμενοι με το να αγοραζουμε ισα ισα το γαλατορυζο μας και μετα νανακια...
Μην το γελατε καθολου! Αν παμε στη δραχμη θα κλεισουν οι τραπεζες για καποιο διαστημα (μερες, μηνας...) και φυσικα θα κλεισουν και τα σουπερ μαρκετ διοτι δεν θα περιμενουν να γινει πλιατσικο. Τι θα τρωμε τοτε? Θα κυκλοφορουμε η θα σκοτωνομαστε σε καθε γωνια για ενα καρβελι ψωμι? Αν επικρατησει ο πανικος θα ζησουμε στιγμες Σομαλιας. Δεν ειναι κατι δυσκολο σε τετοιες συνθηκες. Για σκεφτειτε το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom