amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.133
- Πόντοι
- 22.785
Χαράς Ευαγγέλια στον κώλο σου μωρη λατρεμένη.
Κρεας θα τρως - κρέας θα βγένει, και ταρέστα παγωτο
Λές νά βρώ καί γαμπρό ??
Χαράς Ευαγγέλια στον κώλο σου μωρη λατρεμένη.
Κρεας θα τρως - κρέας θα βγένει, και ταρέστα παγωτο
Στα νεκροταφεία;ελα ρε ψηλε ειμαστε γειτονες κ δε το ξερα![]()
Μήν σπαμάρετε τό θρέντελα ρε ψηλε ειμαστε γειτονες κ δε το ξερα![]()
Στα νεκροταφεία;
Πεθαμένος είστε και εσείς:![]()
Πολυ ωραια,ειμαι κοντα,θα περασω μια βολτα απο εκει.
Στης Καλλιθέας.
Ωραία! στο Νεκροταφείο Καλλιθέας θα κάνουμε ενα πάρτι όλο τρέλαΠολυ ωραια,ειμαι κοντα,θα περασω μια βολτα απο εκει.
Λές νά βρώ καί γαμπρό ??
Να είναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του που αδειάζουν οι τράπεζες!!!
Οχι θα αφήσουμε τις καταθεσεις μας να τις φάνε τα λαμόγια και οι ξενοι φίλοι τους
προφανώς αναφέρεσαι στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί μίλησαν για δέσμευση των καταθέσεων (Στρατούλης,Γλέζος)
Οχι θα αφήσουμε τις καταθεσεις μας να τις φάνε τα λαμόγια και οι ξενοι φίλοι τους
πήγα καί τα σήκωσα όλα,,,,,, 22,50 ευρώ !!!!!!!
Τάπαμε. δεν τάπαμε φιλουνάδα
εσυ εχεις εμένα και γω εσένα.
Μην σκιάζεσαι καθολου
Λοιπόν χαιρετώ πάω έκκλησία νά ξομολογιθο....
έκανα κάτι κακό σίμερισ >![]()
Ο Γκλεζος θα γινει υπουργος Εθν.Οικονομιας και ο Στρατουλης διοικητης της Τραπεζας της Ελλαδοςπροφανώς αναφέρεσαι στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί μίλησαν για δέσμευση των καταθέσεων (Στρατούλης,Γλέζος)
Gia ενα χρονο μακαρονια, φακεσ, φασολια,κονσερβες,ριζι,μελι,μαρμελαδες.ρεβυθια,κτλ κτλ..Στην καταψηξη βαζεις αν θες εναν γοριλα και τον τρως σε 2 χρονια..Εχει πραμα μην αγχωνεσε..Eρωτηση...
Πια τροφιμα κρατανε πολυ καιρο ?
Εννοω να μην πιανουν μαμουνι και να διατηρουνται για ενα ετος τουλαχιστον
κωλόχαρτο πήρες ή έχεις παλιές εφημερίδεςοι κονδερβες δε χαλανε ουτε τα γαλατα, εχω περιπου 350 κουτια γαλα και 150 κουτια μακαρονια γυρω στα 50 κιλα λαδι και 25 κονσερβες ντοματας .επισης εχω 30 κιλα ρυζι αλλα οι φακες δε μου αρεσουν καθολου.αυτα θα κρατρησουν κανα εξαμηνο.α εχω και 10 κουτια οδοντοκρεμες.καθως και σαπουνια.