Παμε απ' την αρχη...
Επειδη ειμαι ασχετος απο μπαλα, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ?
Συγκεκριμενα - οχι γενικως "ειναι της νυχτας"/ "ειναι αγραμματος"/ "ειναι λαμογιο"
Για τι πραγμα κατηγορειται?
αστο,δεν εχουμε δικαστικες αποφασεις ευκαιρες.....οπως και για τον μπομπολα,τον βαρδινογιαννη και τον αλ καπονε...Παμε απ' την αρχη...
Επειδη ειμαι ασχετος απο μπαλα, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ?
Συγκεκριμενα - οχι γενικως "ειναι της νυχτας"/ "ειναι αγραμματος"/ "ειναι λαμογιο"
Για τι πραγμα κατηγορειται?
αστο,δεν εχουμε δικαστικες αποφασεις ευκαιρες.....οπως και για τον μπομπολα,τον βαρδινογιαννη και τον αλ καπονε...
δηλαδη το μονο κριτηριο για σενα ειναι αν εχει κλεψει το κρατος?????Μα ο Μπομπολας εχει κρατικοδιαιτα μαγαζια. Ο ΒΒ γλιτωσε προστιμο - μαμουθ με παρεμβαση της ΝΔ.
Ο Μπεος τι ακριβως εμπλοκη εχει με το κρατος/δημο?
Δηλαδη, τι οικονομικο κινητρο ειχε να κατεβει για δημαρχος?
Παντως, εγω πιστευω πως οποιος θελει ν' αρπαξει, δεν βγαινει μπροστα.
Καθεται στα παρασκηνια και λαδωνει αλλους (πολιτικους - μαριονετες, δημαρχους - μαριονετες, ΜΜΕ - μαριονετες, κλπ κλπ)
Και, ποσο μαλλον, οταν ολοι τον εχουν στη μπουκα και τον ψαχνουν.
δηλαδη το μονο κριτηριο για σενα ειναι αν εχει κλεψει το κρατος?????
ε τοτε να κανουμε και τον πασσαρη δημαρχο να τελειωνουμε...
δηλαδη το μονο κριτηριο για σενα ειναι αν εχει κλεψει το κρατος?????
ε τοτε να κανουμε και τον πασσαρη δημαρχο να τελειωνουμε...
Μακάρι! Αυτη η χώρα μόνο για πεδίο βολής κάνει!Πάτα το το γαμημένο ρε μαλάκα Κιμ Γιονγκ..
ααα ναι και στο Ελληνικό παρολίγο να βγάλουνε για δήμαρχο φονιά
Εγω γενικα δεν ασχολουμαι με δημοτικες, γιατι οι αρμοδιοτητες και τα κονδυλια των δημων μου φαινονται γτπ...
Απ' την αλλη, αν θεωρησουμε πως οι δημαρχοι ειναι "ανεξαρτητοι" και δεν εχουν "κομματικο μηνυμα", ας βγει ο οποιοσδηποτε γνωριζει και μπορει να διαχειριστει τα ζητηματα του δημου.
Δε νομιζω οτι ο δημαρχος Βολου πρεπει να εχει PhD στο M.I.T. για να κανει μια νορμαλ διαχειριση.
Και επαναλαμβανω οτι ενας κλεφτης δεν παει να "καρφωθει", γινομενος δημοσιο προσωπο.
θα σε καλεσω εγω αργοτερα που θα χουμε γιορτη χοιρινου να φας κανα λουκανικο με πρασο να στανιαρειςΔεν υπαρχει προβλημα ειμαι κοινωνικο ατομο οποιος θελει
με καλει και του τα λεω απο κοντα
ναι ρε τυπε και εσυ τον κραζεις απο μακρια ενω απο κοντα μπορει να σου ριχνε καμια φαπα στην φαλακρα οταν δεν θα κοιτουσες;
Παππούλη πάρε τα φάρμακα για την πίεση μη σε βρει τίποτα.
Γιατί το λες αυτό; Υπάρχει δικαστική απόφαση;
Μέσα σε όλα είσαι ρε καριόλη...ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΕΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ
Άμα φέρεις και τον φίλο σου τον Αχιλλέα τον Μπέο είμαι μέσα.Δεν υπαρχει προβλημα ειμαι κοινωνικο ατομο οποιος θελει
με καλει και του τα λεω απο κοντα
ναι εφαγε μπαν ως τεραςΓιατί το λες αυτό; Υπάρχει δικαστική απόφαση;