Επισκέπτης
Στην ψυχή ρε,παραμένει 5χρόνο.Βάζεις και τον τραμομαλάκα στους νέους;
Στην ψυχή ρε,παραμένει 5χρόνο.Βάζεις και τον τραμομαλάκα στους νέους;
Στην ψυχή ρε,παραμένει 5χρόνο.
εχει υποπεσει στην αντιληψη σου καποια δικαστικη αποφαση και το λες αυτο????πρεπει να εισαι καθυστερημενος μπαμπουίνος για να ψηφιζεις Μπεο
μουαααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαεχει υποπεσει στην αντιληψη σου καποια δικαστικη αποφαση και το λες αυτο????
Τι να πούμε όταν ψηφίζουν ανθρώπους της νυχτας για δημοσίους λειτουργούς...
Όποιος μου έλεγε, πριν κανα 2 χρόνια, ότι θα έχω υπουργό τον Άδωνι και Δήμαρχο το Μπέο, θα τον περνούσαν για τρελό...
Τύπε ERASER, απείχα λίγο από το bou, αλλά ήσουν στο μυάλό μου φαίνεται και συνέχισες τη σειρά πολύ επιτυχημένα!
Τι να πούμε όταν ψηφίζουν ανθρώπους της νυχτας για δημοσίους λειτουργούς...
Όποιος μου έλεγε, πριν κανα 2 χρόνια, ότι θα έχω υπουργό τον Άδωνι και Δήμαρχο το Μπέο, θα τον περνούσαν για τρελό...
Τύπε ERASER, απείχα λίγο από το bou, αλλά ήσουν στο μυάλό μου φαίνεται και συνέχισες τη σειρά πολύ επιτυχημένα!
χαχα! Ετσι μπραβο! Καιρος να τ'ακουσουν οι βρωμοκρητικοιπάρτε έναν δήμαρχο...
Επεισόδιο Μπέου - Χανιωτών στο ξενοδοχείο!
Εντονο φραστικό επεισόδιο με φίλους των Χανίων είχε στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου, όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόλου, ο οποίος ταξίδεψε στην Κρήτη με την ομάδα που είχε στην ιδιοκτησία του, είχε επεισόδιο με περίπου 30 οπαδούς του Α.Ο.Χ. που βρίσκονταν έξω από το ξενοδοχείο και φώναζαν διάφορα συνθήματα.
Ο Μπέος, λοιπόν, βγήκε έξω και η κατάσταση δεν άργησε να πάρει άλλη τροπή. Δημιουργήθηκε κομφούζιο και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας με τους οργανωμένους οπαδούς των Χανίων να κάνουν λόγο για βαριές εκφράσεις αναρτώντας στο προφίλ τους στο Facebook πως ο δήμαρχος Βόλου τους έβρισε χυδαία: «Γ@@@ τα Χανιά σας, το Μο@@@ της μάνας σας» και τα λοιπά!
να τον χαίρονται.
Μπραβο Μπεο! Καλα της τα'πες της μπαζοκλας!
Ειναι ΚΑΙ γυναικα, ειναι ΚΑΙ χοντρη και θελει να πολιτευεται κιολας η μοσχαρω...
mplaglamasΒρε τον Μπέο, είναι μορφή. Τον είχα πετύχει μια μέρα σε πιτσαρία επαρχία να "διαπραγματεύεται" το κόστος μια πίτσας με το σερβιτόρο. Έκανε παράπονο για το κόστος. Μεγάλη μορφη!