Νέα

Acapoeira vs Το πουλι Ο μεγαλος τελικός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιόν είστε

• px75

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Jean Claud

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Kανείς από τους δυο

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εκανε τετοια υποχωρηση; Δυσκολευομαι να το πιστεψω.

εντωμεταξυ αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια αυτη τη βδομαδα οτι παιζει και να σπασει ο διαολος το ποδαρι του και να βγεις αληθινος για εκλογες τον οκτωβριο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Ο τυπος πουλι ηδη απο χθες ανασκευασε και μου εκμυστηρευτηκε οτι τελικα μαλλον θα δικαιωθω εγω που ελεγα για Οκτωβριο, αν και του φαινεται ακατανοητη η σταση του Συριζα να το καθυστερησει οσο μπορει.

Εμενα παντως μου φαινοταν ακατανοητη εξ αρχης η εκδοχη να κανει εκλογες πριν τον Οκτωβριο.

Εκτος του οτι ελπιζει μεσω λασπολογιας και σκανδαλων να ανεβασει τα ποσοστα του, πιστευω οτι δυστυχως ετοιμαζει και αλλο πληγμα για την Ελλαδα στα ελληνοτουρκικα αυτη την φορα.. Ειχα διαβασει πριν κανενα μηνα οτι διεταξε και την επειγουσα συσταση επιπλεον διμοιριων ΜΑΤ.
Εγω πιστευω οτι ο τυπος ηταν βαλτος και για να κανει την βρωμοδουλεια αλλα και να χαντακωσει την Αριστερα..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.248
Πόντοι
5.506
Ρε σεις, είναι καλά αυτοί οι δυο ή έχουν κακαρώσει στο ραντεβού θανάτου;;

Aris1101

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Like
7
Πόντοι
0

Αλέξανδρε είσαι από αυτούς τους δικηγορίσκους της κακιάς ώρας που τρέχουν όλη μέρα με ένα φάκελο και σακάκια απ’ τη λαϊκή; Αυτούς που κάνουν μπάνιο μόνο τις Κυριακές και βρωμοκοπάνε απ’ την ιδρωτίλα και το αφτερσειβ; Αυτούς με μαλλί σα περουκίνι, μελαχρινό, ίσιο σα κλωστή και αδύνατους σαν κάτι πουστράκια που είναι στην πρεζα;

Ή είσαι σαν αυτούς τους ευτραφείς με μερσεντές που δε βλέπουν ούτε το πουλί τους και καφριλιάζουν όλη μέρα στο γραφείο τους μπας και τους έρθει καμιά υπόθεση;

Γιατί συμβολαιογράφος μια φορά δεν είσαι. Γι’ αυτό ερωτώ.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Αλέξανδρε είσαι από αυτούς τους δικηγορίσκους της κακιάς ώρας που τρέχουν όλη μέρα με ένα φάκελο και σακάκια απ’ τη λαϊκή; Αυτούς που κάνουν μπάνιο μόνο τις Κυριακές και βρωμοκοπάνε απ’ την ιδρωτίλα και το αφτερσειβ; Αυτούς με μαλλί σα περουκίνι, μελαχρινό, ίσιο σα κλωστή και αδύνατους σαν κάτι πουστράκια που είναι στην πρεζα;

Ή είσαι σαν αυτούς τους ευτραφείς με μερσεντές που δε βλέπουν ούτε το πουλί τους και καφριλιάζουν όλη μέρα στο γραφείο τους μπας και τους έρθει καμιά υπόθεση;

Γιατί συμβολαιογράφος μια φορά δεν είσαι. Γι’ αυτό ερωτώ.

ειναι μεγαλος ποινικολογος !!! :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.787
Πόντοι
6.256
ΡΟΥΦΑ ενα αγκιστρι απο σπερμα  δεξιε  κιναιδε ...
τραβα να  πιασεις κανα πελατη ρε γλιτσα .

Εισαι πολυ σκληρο κοκορακι πισωγλεντζε κλωνε.... :S :S :S

d78fe6ab9e9f68aa8fe1-1428190728.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.787
Πόντοι
6.256
Τύποι είσαστε πολύ νέοι για να μιλάτε για τον αλεξ.
Εδώ μπήκατε με δίκη σας απόφαση,θέλω να πιστεύω ότι δεν σας ζόρισε κανένας.Καλο είναι να ανατρέξετε λοιπόν στα παλιά θρετ ώστε να μάθετε ποιος είναι τι και τι μορφή αποτελεί.Το να βρίζετε και να προσβάλετε σαν τα αγράμματα δεν νομίζω ότι σας τιμάει ιδιαίτερα.Λιγα πράγματα μπορείτε να αντιληφθείτε στον τόσο λίγο καιρό που σερφάρετε στο μπου.

Και ποιος σου ειπε οτι ειναι νεοι ρε τυπε;Νεοι ΚΛΩΝΟΙ ειναι παλιων μελων που δεν εχουν τα αρχιδια να γραψουν με τους κανονικους τους λογαριασμους και να κανουν επιθεσεις σε οποιον δεν γουσταρουν...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.787
Πόντοι
6.256
Αν αναφέρεσαι σε εμένα, τότε έχεις πέσει έξω. Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τον κύριο.

Δεν αναφερομουν σε σενα αλλα μιας και μου απαντας να σε ρωτησω και εγω απο τη στιγμη που δεν εχεις θεμα με τον Αλεξ γιατι του εκανες επιθεση;Εχεις θεμα γενικοτερα με τους δικηγορους;

Aris1101

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Like
7
Πόντοι
0
Δεν αναφερομουν σε σενα αλλα μιας και μου απαντας να σε ρωτησω και εγω απο τη στιγμη που δεν εχεις θεμα με τον Αλεξ γιατι του εκανες επιθεση;Εχεις θεμα γενικοτερα με τους δικηγορους;

Δεν μου άρεσε ο τρόπος του σε παλαιότερα ποστ. Κάθε μέλος πρέπει να γνωρίζει ότι τις μαλακίες που λέει και τον πρόλογο που πουλάει πρέπει να τα υποστηρίζει έξω από το φόρουμ. Για παράδειγμα, στον Τονι επιτέθηκε πρώτος με ειρωνικά σχόλια, αλλά έγινε ρόμπα μετά και δεν ήξερε ποιον να πρωτοκάνει παράθεση στα επόμενα ποστ. Όταν μαθαίνεις ότι πίσω από το βαρύ και σοφό μέλος με τα «πολλά» ποστ κρύβεται ένας χλιμίτζουρας, είναι αστείο και λυπηρό ταυτόχρονα. Πρόσεξε πώς ο Τονι γειώσε τον Σαβίδη για πλάκα, πώς μετέτρεψε το νήμα για τις Ελληνίδες σε μπουρδέλο, πώς τρέλανε 5-6 ακόμα μέλη που πουλούσαν ιστορία και πώς πόσταρε κριτικες γιατι ήθελε, για πλάκα. Ποτέ δεν έθιξε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου και πάντα σεβόταν τα μέλη του μπου, ενώ μερικοί εδώ μέσα έκαναν τα χειρότερα σχόλια για τις δικές του. Και σε τελική ανάλυση σιγά τα ωά, γαμησε μερικούς κωλους. Επομένως άσε τα σάπια γιατί ξέρεις πολύ καλά για ποιο λόγο ο Αλέξανδρος δέχεται επίθεση. Το ότι σαπίζετε εδώ 2-3 χρόνια περισσότερο δε σημαίνει ότι μπήκαμε στα λημέρια σας. Σε κατουράω και σένα και τον Αλέξανδρο και από κοντά αν θες.

Καλή σου μέρα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν μου άρεσε ο τρόπος του σε παλαιότερα ποστ. Κάθε μέλος πρέπει να γνωρίζει ότι τις μαλακίες που λέει και τον πρόλογο που πουλάει πρέπει να τα υποστηρίζει έξω από το φόρουμ. Για παράδειγμα, στον Τονι επιτέθηκε πρώτος με ειρωνικά σχόλια, αλλά έγινε ρόμπα μετά και δεν ήξερε ποιον να πρωτοκάνει παράθεση στα επόμενα ποστ. Όταν μαθαίνεις ότι πίσω από το βαρύ και σοφό μέλος με τα «πολλά» ποστ κρύβεται ένας χλιμίτζουρας, είναι αστείο και λυπηρό ταυτόχρονα. Πρόσεξε πώς ο Τονι γειώσε τον Σαβίδη για πλάκα, πώς μετέτρεψε το νήμα για τις Ελληνίδες σε μπουρδέλο, πώς τρέλανε 5-6 ακόμα μέλη που πουλούσαν ιστορία και πώς πόσταρε κριτικες γιατι ήθελε, για πλάκα. Ποτέ δεν έθιξε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου και πάντα σεβόταν τα μέλη του μπου, ενώ μερικοί εδώ μέσα έκαναν τα χειρότερα σχόλια για τις δικές του. Και σε τελική ανάλυση σιγά τα ωά, γαμησε μερικούς κωλους. Επομένως άσε τα σάπια γιατί ξέρεις πολύ καλά για ποιο λόγο ο Αλέξανδρος δέχεται επίθεση. Το ότι σαπίζετε εδώ 2-3 χρόνια περισσότερο δε σημαίνει ότι μπήκαμε στα λημέρια σας. Σε κατουράω και σένα και τον Αλέξανδρο και από κοντά αν θες.

Καλή σου μέρα.
Αδερφέ καρφώνεσαι....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.787
Πόντοι
6.256

Καλή σου μέρα.

Τονι αυτοτσιμπουκωνεσαι και εκτος σαι; :S :S :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Πρόσεξε πώς ο Τονι γειώσε τον Σαβίδη για πλάκα, πώς μετέτρεψε το νήμα για τις Ελληνίδες σε μπουρδέλο,
πώς τρέλανε 5-6 ακόμα μέλη που πουλούσαν ιστορία
Kαι μετά κρύφτηκε..  :cheesy:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (4).jpg
    αρχείο λήψης (4).jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom