Νέα

Acapoeira vs Το πουλι Ο μεγαλος τελικός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Με ποιόν είστε

• px75

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Jean Claud

Ψήφοι: 4 44,4%
  • Kανείς από τους δυο

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ε ΚΑΛΑ ............

εσυ  με 3 ευρω την ωρα εισαι .... που πας  ρε ντελιβερα  ; ; ; ; ;
ο ακαπορουλης παραπανω απο  εσενα παιρνει ...

Θεωρεις ότι (αυτή) η δουλειά είναι ντροπή?

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.661
Πόντοι
506
μια εκδοχη είναι να τις κανει νωρις για να εχει οσο το δυνατό μικροτερη ηττα για να μην εχει αυτοδυναμια ο Μητσοτάκης. Και μετα μπορει να κανει και καμιά συγκυβέρνηση παλι με τιποτα απιθανους

Υπαρχει και η αλλη εκδοχη. Στις ευρωεκλογες μπορουν να ανδειχθουν μικρα κοματα. Ετσι στις εθνικες εκλογες κοσμος που σκφτεταται να ψηφισει μικρο κομα αλλα δισταζει,λογο οτι θεωρει οτι η ψηφος παει χαμενη, να ψηφισει τελικα μικρα κομα.

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
πουλί έχεις καταλάβει ότι στο αβαταρ έχεις τον πατέρα σπουργίτι και όχι τον γιο, ή είσαι τόσο...

arkas_003_.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
οταν την κανεις  στα 45  σου ... και μετα μπαινεις εδω να το παιξεις ιστορια ..
ειναι  ΚΑΤΑΝΤΙΑ ...οχι ντροπη ..
Ο μονος που το παιζει ιστορια εισαι του λογου σου

Τι δουλεια κανεις εσυ δεν μας ειπες ακομη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ο τυπος Πουλι ειχε πει με την απολυτοτητα που τον διακρινει μονιμως, οτι εθνικες εκλογες θα γινουν μαζι με τις Ευρωεκλογες, ενω αλλοι πιστευαν οτι μαλλον για Οκτωβριο πανε, παντως οχι Μαιο. Το Πουλι ομως αταλαντευτα, τους εβαζε στη θεση τους επιμενοντας για Μαιο. Ας περιμενουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ο τυπος Πουλι ειχε πει με την απολυτοτητα που τον διακρινει μονιμως, οτι εθνικες εκλογες θα γινουν μαζι με τις Ευρωεκλογες, ενω αλλοι πιστευαν οτι μαλλον για Οκτωβριο πανε, παντως οχι Μαιο. Το Πουλι ομως αταλαντευτα, τους εβαζε στη θεση τους επιμενοντας για Μαιο. Ας περιμενουμε.
Ο τυπος πουλι ηδη απο χθες ανασκευασε και μου εκμυστηρευτηκε οτι τελικα μαλλον θα δικαιωθω εγω που ελεγα για Οκτωβριο, αν και του φαινεται ακατανοητη η σταση του Συριζα να το καθυστερησει οσο μπορει.

Εμενα παντως μου φαινοταν ακατανοητη εξ αρχης η εκδοχη να κανει εκλογες πριν τον Οκτωβριο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.975
Πόντοι
5.506
Ο τυπος πουλι ηδη απο χθες ανασκευασε και μου εκμυστηρευτηκε οτι τελικα μαλλον θα δικαιωθω εγω που ελεγα για Οκτωβριο, αν και του φαινεται ακατανοητη η σταση του Συριζα να το καθυστερησει οσο μπορει.

Εμενα παντως μου φαινοταν ακατανοητη εξ αρχης η εκδοχη να κανει εκλογες πριν τον Οκτωβριο.

Κοίτα, από τη μια δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι θα κάνει, η πολιτική του ευφυία και στρατηγική είναι "όπου φυσά ο άνεμος/οτι φάμε οτι πιούμε" από την άλλη μπορεί όντως να πιστεύει οτι βρέχει και δεν τον φτύνουν και περιμένει "επιβραβεύση" στις Ευρωεκλογές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κοίτα, από τη μια δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι θα κάνει, η πολιτική του ευφυία και στρατηγική είναι "όπου φυσά ο άνεμος/οτι φάμε οτι πιούμε" από την άλλη μπορεί όντως να πιστεύει οτι βρέχει και δεν τον φτύνουν και περιμένει "επιβραβεύση" στις Ευρωεκλογές.
Αυτη τη στιγμη ο Αλεξης τηρει γραμμη Παππά-Φλαμπουραρη.
Η οποια ειναι να συγκρατηθει η διαφορα στις 4-5 μοναδες στις ευρωεκλογες, να παμε μετα δυνατα με 120 δοσεις εφοριας και κοκκινα δανεια και το κανουμε ντερμπι ως το τελος

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Η ποιά? :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ δυο μηνες τωρα ο Καμμενος εχει εξαφανισθει, κατι δεν παει καλα και με την υγεια του, δεν ξερω τι γινεται.
Παντως τουλαχιστον πολιτικα εχει τελειωσει πλεον

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Εκανε τετοια υποχωρηση; Δυσκολευομαι να το πιστεψω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom