pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αι πατριώται.ποιος κρίνει???
Ο ΠΑΠΑΣ????
Τρομάρα τους.
Αι πατριώται.ποιος κρίνει???
Ο ΠΑΠΑΣ????
ποιος κρίνει???
Ο ΠΑΠΑΣ????
Αι πατριώται.
Τρομάρα τους.
άμα είχες διαβάσει και κανα βιβλίο πέρα απο τα αριστερίστικα , θα καταλάβαινες τι λέω
αλλά δυστυχώς πέρασαν τα χρόνια έτσι, γηραιέ μου φίλε ... ;)
εσύ έχεις περιθώριο ακόμα , μην αφήσεις τον χρόνο σου ανεκμετάλλευτο ;)
Έχω περιθώριο να αποβάλλω τις ''σάπιες'' ''ανθελληνικές'' αριστερές ιδέες εννοείς ή κάτι άλλο που μου διαφεύγει;;;εσύ έχεις περιθώριο ακόμα , μην αφήσεις τον χρόνο σου ανεκμετάλλευτο ;)
γιατί με υποτίμας έτσι μ'αυτό τον φτηνό τρόπο ?δυστυχώς από τις αρχαιοελληνικες αξίες προτιμάς τις ελληναράδικες...
Έχω περιθώριο να αποβάλλω τις ''σάπιες'' ''ανθελληνικές'' αριστερές ιδέες εννοείς ή κάτι άλλο που μου διαφεύγει;;;
Του νεοεθνικισμού εννοείς μάλλον με εκπροσώπους Πλεύρηδες,Καρατζαφέρηδες κ χρυσαύγουλα.απλά να προσλάβεις τις αξίες του ελληνισμού...και θα κρίνεις μόνος σου μετά ;)
άσχετο ,Του νεοεθνικισμού εννοείς μάλλον με εκπροσώπους Πλεύρηδες,Καρατζαφέρηδες κ χρυσαύγουλα.
Και συνεχίζει μέσω;;;άσχετο ,
δε μιλάμε για εθνικισμό , μιλάμε για ελληνισμό , δηλαδή τον πολιτισμό που διαμορφώθηκε απο το έργο των Ελλήνων στοχαστών (Σωκράτης , Πλάτωνας, Ευριπίδης κτλ κτλ ) και διατηρήθηκε μέσω των αγώνων ( πχ Μαραθώνας , Θερμοπύλές , βυζάντιο , επανάσταση του 21 , αντίσταση κτλ )
Και συνεχίζει μέσω;;;
ή ετελείωσε;;;
Εγώ σήμερα βλέπω κάποιους να έχουν πάρει όλα αυτά που γράφεις να τα έχουν κόψει κ ράψει όπως γουστάρουν,κατά το δοκούν κ να τα σερβίρουν στον κόσμο.δέν ξέρω να σου απαντήσω σ'αυτό
διατηρείται ένας πυρήνας μέχρι σήμερα και κάποιοι αγωνιστές ο καθένας στον τομέα του,
αλλά δεν ξέρω το μέγεθος
εσύ τι λές ?
Εγώ σήμερα βλέπω κάποιους να έχουν πάρει όλα αυτά που γράφεις να τα έχουν κόψει κ ράψει όπως γουστάρουν,κατά το δοκούν κ να τα σερβίρουν στον κόσμο.
Ποιους εννοώ;;;
Τους νεοεθνικιστές: χρυσαύγουλα,Καρατζαφέρηδες,Πλεύρηδες,εκτός αν υπάρχει άλλος εκπρόσωπος που μου διαφεύγει;;;
Σόρρυ αλλά δεν θα πάρω,προτιμώ αριστερές ιδέες από νεοεθνικιστικές.
Ποιος είναι ο ανθρωποκεντρισμός,να οριοθετήσουμε την Α.Ο.Ζ. για εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου(έστω ότι υπάρχει) από τις πολυεθνικές;;;όυτε εθνικισμός ούτε αριστερισμός...δεν έχουν σχέση αυτά με τον ελληνισμό.
είναι αδύνατον να καταλάβει κάποιος αν δεν έχει διαβάσει...
πώς να κατανοήσει κάποιος τον ανθρωποκεντρισμό αν περιστοιχίζεται μονίμως απο φτηνές ιδεολογίες ?
αφενός θα σε προέτρεπα να σταματήσουμε τον λαικισμό ότι και καλά θα εκμεταλλέυονται την ΑΟΖ οι κακές πολυεθνικές και ο φτωχός λαός θα πεινάει...Ποιος είναι ο ανθρωποκεντρισμός,να οριοθετήσουμε την Α.Ο.Ζ. για εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου(έστω ότι υπάρχει) από τις πολυεθνικές;;;
ποιος μπλέκει Παρμενίδη, ιδεαλισμό, αντικομμουνισμό κι "ελληνισμό" σε εναν ιδεολογικό ταραμά?αφενός θα σε προέτρεπα να σταματήσουμε τον λαικισμό ότι και καλά θα εκμεταλλέυονται την ΑΟΖ οι κακές πολυεθνικές και ο φτωχός λαός θα πεινάει...
αφετέρου , όπως έχεις αντιληφθεί υπάρχει οικονομική κρίση και άρα χρειαζόμαστε λύσεις σ'αυτό το επιπέδο, παρόλαυτά όμως η οριοθέτηση ΑΟΖ δεν διώχνει το κέντρο του ελληνισμού απο κεί που είναι εδώ και 5000 χρόνια , δλδ στον άνθρωπο.
Μήν μπλέκουμε τις έννοιες
δικό σου πρόβλημα αν τα βλέπεις ταραμάποιος μπλέκει Παρμενίδη, ιδεαλισμό, αντικομμουνισμό κι "ελληνισμό" σε εναν ιδεολογικό ταραμά?
crystal clear like ταραμάς!!!
τι να κάνουμε φίλε μου , δεν μπορούμε να καταλαβαίνουμε όλοι τα ίδια ;)
αν το ταβάνι σου είναι αυτό...θα σε προέτρεπα να κλαις και όχι να γελάς ;)