Επισκέπτης
Ετσι.Στη Σ. Αραβία και γενικά στην Αραβική Χερσόνησο οι ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ περνάνε ΤΕΛΕΙΑ. Τις πιο δύσκολες δουλείες τις κάνουν Κινέζοι, Πακιστανοί και άλλοι λαοί
Ετσι.Στη Σ. Αραβία και γενικά στην Αραβική Χερσόνησο οι ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ περνάνε ΤΕΛΕΙΑ. Τις πιο δύσκολες δουλείες τις κάνουν Κινέζοι, Πακιστανοί και άλλοι λαοί
Τί ρεφενέ ρε...δεν πληρώνω τίποτα,προτιμώ να τον πετάξω σε κανένα ρέμα.καλα θα μπισ κε εσι στο ρεφενε
Πηγούλα; Γιατί εγώ βλέπω πως στο Δείκτη Ανθρώπινης Ανάπτυξης είναι σε υψηλή θέση
Οι γκασταρμπαιτερ υπολογιζονται?Πηγούλα; Γιατί εγώ βλέπω πως στο Δείκτη Ανθρώπινης Ανάπτυξης είναι σε υψηλή θέση
εσι ισε αθροπιστι οποτε πρεπι να πλεροσιΤί ρεφενέ ρε...δεν πληρώνω τίποτα,προτιμώ να τον πετάξω σε κανένα ρέμα. .
εγο ιμε ανθροπιστι,γεροτράμυ δεν ινε ανθροπο.εσι ισε αθροπιστι οποτε πρεπι να πλεροσι
ισε κε φιλοζοοεγο ιμε ανθροπιστι,γεροτράμυ δεν ινε ανθροπο.
ισε κε φιλοζοο
Σπάστα και ξαναρίχταΟι γκασταρμπαιτερ υπολογιζονται?
Οι γκασταρμπαιτερ υπολογιζονται?
Για τον δεικτη ανθρωπινης αναπτυξης λεω.Σπάστα και ξαναρίχτα
Μιλάμε για ιθαγενείς. Για Άραβες. Όχι για του Κινέζουν ή τους Φιλιπινέζους που ζουν εκεί. Αυτοί δεν υπολογίζονται ΚΑΝ στην Ιαπωνία που έχει από τα υψηλότερα ΔΑΑ (και κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου για να ζει κάποιος)Οι γκασταρμπαιτερ υπολογιζονται?
Υ.Γ.(μόρτη μην μου κάνεις μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων)
Μουφα λοιπον ο δεικτης οταν εχεις ενα μερος της εργατικης ταξης,μπορει και ΟΛΗ την εργατικη ταξη οπως στο Ντουμπαι,στα κοντεηνερ με μισθους πεινας και τους απαγορευεις να κυκλοφορουν καν...Μιλάμε για ιθαγενείς. Για Άραβες. Όχι για του Κινέζουν ή τους Φιλιπινέζους που ζουν εκεί. Αυτοί δεν υπολογίζονται ΚΑΝ στην Ιαπωνία που έχει από τα υψηλότερα ΔΑΑ (και κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου για να ζει κάποιος)
Αυτο ειναι ασχετο,για να μην πω παρανοικο.Καλώς ή κακώ οι γκασταρμπαιτερ δεν έχουν τόπο. Δεν υπολογίζονται ούτε στο ΔΑΑ της χώρας απ την οποία προέρχονται
Μουφα λοιπον ο δεικτης οταν εχεις ενα μερος της εργατικης ταξης,μπορει και ΟΛΗ την εργατικη ταξη οπως στο Ντουμπαι,στα κοντεηνερ με μισθους πεινας και τους απαγορευεις να κυκλοφορουν καν...Αυτο ειναι ασχετο,για να μην πω παρανοικο.
Ειναι σα να λεμε να υπολογιζονται στον αντιστοιχο ελληνικο δεικτη οι ελληνες μεταναστες πρωτης γενιας απανταχου της γης.
Βασικα ο δεικτης ανθρωπινης αναπτυξης αποδεικνυεται παπατζιλικι,καταλληλος προς χρηση μονο απο καθεστωτοσκυλα σα και λογου σου...οι έλληνες μετανάστες πρώτης γενιάς έχουν πάρει πλέον την υπηκοότητα στις χώρες που μετανάστευσαν.. οπότε υπολογίζονται στα στατιστικά των χωρών που μετανάστευσαν..
κερασματοκιονεσ εχι ο δικτισ σα κε μεναΒασικα ο δεικτης ανθρωπινης αναπτυξης αποδεικνυεται παπατζιλικι,καταλληλος προς χρηση μονο απο καθεστωτοσκυλα σα και λογου σου...
Kαι από τις τρεις που θα πήγαινες ως τουρίστας,μόνο σε μία ευημερούν οι πολίτες της(για την πλειοψηφία μιλάμε πάντα) αν κ πετρελαϊκές.Φίλτατοι pz, τραμουντάνα, Gregory κλπ
Παρανοήσατε.
Τις χώρες αυτές τις παρέθεσα με τα αποδεδειγμένα πετρελαϊκά τους αποθέματα για να καταδείξω ότι αυτά (τα αποθέματα) είναι πολύ μεγαλύτερα από τα υποτιθέμενα δικά μας (αυτά για τα οποια άκουσα τουλάχιστον σαν νούμερο) και άρα το όφελος μας από πετρέλαια σχετικοποιείται μέσα στην παγκόσμια αγορά πετρελαιου.
Τώρα το αν αυτές οι χώρες είναι συγκρίσιμες με μας σε ανάπτυξη, ποιότητα ζωής Η είναι τέλος πάντων παράδειγμα προς μίμηση Η αποφυγή γενικwς i ως προς την οικονομία, τi νa πω, αυτό όπως το βλέπei ο καθένας. Πάντως με εξαίρεση Canada, Venezuela και Ρωσία σε όλες τις άλλες then θα πήγαινα για πάνω από 10 μέρες σαν τουρίστας.