You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 712
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τί να κάνω... έχω κολλήσει και εγώ με το site.
:-* αγαπητέ...πάω κι εγώ καμιά βόλτα. Ωραία μέρα σήμερα, γιορτάζω κιόλας...κρίμα να μείνω μέσα...
[/quot
ετσι μπραβο,εξω ειναι η ζωη οχι στον υπολογιστη
Επισκέπτης
η αγαπη ειναι για ολους χε χεεγώ αγαπάω όλα τα πουλέν έτσι κι αλλιώς....κάθε βράδυ στο τσάτ..οπότε γιορτάζετε κάθε μέρα...μέχρι και τον βύζο αγαπάωω...είδες κατάντια?....
Επισκέπτης
σωστη κουβεντα.χρονια πολλα στις κοπελες που το αξιζουν λοιπον και που μαλλον δε θα τις πετυχουμε πουθενα!χρονια πολλα!
οχι ομως σε ολες τις γυναικες..μονο σε οσες αξιζουν μια ευχη σαν αυτη.
και δυστυχως δεν ειναι πολλες.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
100% σωστός...συμφωνώ απόλυτα..χρονια πολλα!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Φτουυυυυυυυ χτες ηταν??? και δεν πηγα σε στριπτιτζαδικο???? πως μου διεφυγε??? χαχαχαχαχαχαχαχααχα
ελεγε ενας φιλος χτες που βγηκαμε....ρε μαλακες (στους αλλους φιλους) σημερα ειναι η μερα της γυναικας....παμε για κυνηγι....του λεει ο αλλος το μονο που θα κυνηγισεις ειναι αντρες γιατι το 80% αυτων που κυκλοφορουν ειναι αντρες που κυνηγουν γυναικες στην ημερα της γυναικας
ελεγε ενας φιλος χτες που βγηκαμε....ρε μαλακες (στους αλλους φιλους) σημερα ειναι η μερα της γυναικας....παμε για κυνηγι....του λεει ο αλλος το μονο που θα κυνηγισεις ειναι αντρες γιατι το 80% αυτων που κυκλοφορουν ειναι αντρες που κυνηγουν γυναικες στην ημερα της γυναικας
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Στην Ελλαδα δεν καταλαβενεις καν αν ηταν Γιορτη της Γυναικας,σε χωρες ομως του πρωην ανατολικου μπλοκ ειναι τελιως διαφορετικα,στην Ρωσια ας πουμε χθες ηταν αργια.οι Γυναικες κυκλοφορουν ολες μα ολες με λουλουδια,εκει να βγεις για καμακι να παθεις πλακα αυτην την μερα!Οσες ειναι μονες κανουν κρα για να εχουν καποιον διπλα τους.Ακομα και οι τηλεφωνικες γραμμες ειναι μπλοκαρισμενες λες και ειναι πρωτοχρονια! Ολοι περνουν για να ευχηθουν.
Επισκέπτης
Άλλη μια γιορτή για να κονομάνε τα ζαχαροπλαστεία και τα ανθοπωλεία!
Επισκέπτης
Χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια μα πιο πολυ απο ολα στο δικο μου τον ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ.
Επισκέπτης
χρονια πολλα!
+1000 και κατα πλειοψηφια δεν ειναι Ελεινιδες!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
στο/στα.... τι ρολο παιζει ????Χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια μα πιο πολυ απο ολα [size=14pt]στο[/size] δικο μου τον ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ.
Επισκέπτης
ΕΝΑ ειναι ΠΑΝΩ απο ολα τα αλλα.στο/στα.... τι ρολο παιζει ????
παγκοσμια μερα του ανδρα γιατι δεν παιζει?
Απ' όσο βλέπω υπάρχει επισήμως στις 3 Νοεμβρίου...
αλλά και αν δεν υπήρχε... εσείς έχετε τις υπόλοιπες 364...δεν είναι αρκετές;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τις έχουμε?..είσαι σίγουρη...γιατί μια ζωή κερδίζουμε μια μάχη και...χάνουμε τον πόλεμο....εχω άδικο κυρια μου?..Απ' όσο βλέπω υπάρχει επισήμως στις 3 Νοεμβρίου...
αλλά και αν δεν υπήρχε... εσείς έχετε τις υπόλοιπες 364...δεν είναι αρκετές;
Καθόμουν και σκεφτόμουν! Τι είναι άραγε η γιορτή της γυναίκας? Δηλαδή γιορτάζει κάποια επειδή γεννήθηκε γυναίκα και όχι άντρας? Τι σόι γιορτή είναι αυτή? Και από την άλλη από τα 7 δις πληθυσμού της γης γιορτάζουν τα 4? Ε τότε να δημιουργηθεί και μια καινούρια γιορτή!!! Η γιορτή του ανθρώπου!!!