Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Τί να κάνω... έχω κολλήσει και εγώ με το site.

:-* αγαπητέ...πάω κι εγώ καμιά βόλτα. Ωραία μέρα σήμερα, γιορτάζω κιόλας...κρίμα να μείνω μέσα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ αγαπάω όλα τα πουλέν έτσι κι αλλιώς....κάθε βράδυ στο τσάτ..οπότε γιορτάζετε κάθε μέρα...μέχρι και τον βύζο αγαπάωω...είδες κατάντια?.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
χρονια πολλα!
οχι ομως σε ολες τις γυναικες..μονο σε οσες αξιζουν μια ευχη σαν αυτη.
και δυστυχως δεν ειναι πολλες.

Επισκέπτης
χρονια πολλα!
οχι ομως σε ολες τις γυναικες..μονο σε οσες αξιζουν μια ευχη σαν αυτη.
και δυστυχως δεν ειναι πολλες.
σωστη κουβεντα.χρονια πολλα στις κοπελες που το αξιζουν λοιπον και που μαλλον δε θα τις πετυχουμε πουθενα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φτουυυυυυυυ χτες ηταν??? και δεν πηγα σε στριπτιτζαδικο???? πως μου διεφυγε??? χαχαχαχαχαχαχαχααχα
ελεγε ενας φιλος χτες που βγηκαμε....ρε μαλακες (στους αλλους φιλους) σημερα ειναι η μερα της γυναικας....παμε για κυνηγι....του λεει ο αλλος το μονο που θα κυνηγισεις ειναι αντρες γιατι το 80% αυτων που κυκλοφορουν ειναι αντρες που κυνηγουν γυναικες στην ημερα της γυναικας :P :P :P

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Καλύτερα να βγεις σήμερα... Άλλωστε ποιός λέει ότι πρέπει να το γιορτάζουμε μια μόνο μέρα; Πάμε κόντρα στο ρεύμα....  ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Στην Ελλαδα δεν καταλαβενεις καν αν ηταν Γιορτη της Γυναικας,σε χωρες ομως του πρωην ανατολικου μπλοκ ειναι τελιως διαφορετικα,στην Ρωσια ας πουμε χθες ηταν αργια.οι Γυναικες κυκλοφορουν ολες μα ολες με λουλουδια,εκει να βγεις για καμακι να παθεις πλακα αυτην την μερα!Οσες ειναι μονες κανουν κρα  για να εχουν καποιον διπλα τους.Ακομα και οι τηλεφωνικες γραμμες ειναι μπλοκαρισμενες λες και ειναι πρωτοχρονια! Ολοι περνουν για να ευχηθουν.

Επισκέπτης
Άλλη μια γιορτή για να κονομάνε τα ζαχαροπλαστεία και τα ανθοπωλεία!

Επισκέπτης
Χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσια μα πιο πολυ απο ολα στο δικο μου τον ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ. :2funny: :rockon:

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Ευτυχώς που υπάρχει ιεραρχία και αξιοκρατεία....  :2funny:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παγκοσμια μερα του ανδρα γιατι δεν παιζει?  :think:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Απ' όσο βλέπω υπάρχει επισήμως στις 3 Νοεμβρίου...
αλλά και αν δεν υπήρχε... εσείς έχετε τις υπόλοιπες 364...δεν είναι αρκετές;  :P

:)
τις έχουμε?..είσαι σίγουρη...γιατί μια ζωή κερδίζουμε μια μάχη και...χάνουμε τον πόλεμο....εχω άδικο κυρια μου?..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Καθόμουν και σκεφτόμουν! Τι είναι άραγε η γιορτή της γυναίκας? Δηλαδή γιορτάζει κάποια επειδή γεννήθηκε γυναίκα και όχι άντρας? Τι σόι γιορτή είναι αυτή? Και από την άλλη από τα 7 δις πληθυσμού της γης γιορτάζουν τα 4? Ε τότε να δημιουργηθεί και μια καινούρια γιορτή!!! Η γιορτή του ανθρώπου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom