Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φοράνε ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικα νύχια, βάφουν τα χείλια τους, τα μάτια τους τα μάγουλα τους, φοράνε ειδικά σουτιέν που ανορθώνουν το στήθος κάνουν πλαστικές για να φτιάξουν το σώμα και την φάτσα τους, βάζουν 35 διαφορετικές κρέμες πρωινή κρέμα μεσημεριανή κρέμα βραδινή κρέμα, φοράνε τακούνια για να φαίνονται πιο ψηλές και κορσέδες για να φαίνονται λεπτότερες και άλλα πολλά!
Αλλα τελικά σου λένε "Δεν υπάρχουν αληθινοί άντρες πια!" :jerking:
"γιατί μαζεύονται στα κωλόμπαρα" συμπληρώνω εγώ..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
"γιατί μαζεύονται στα κωλόμπαρα" συμπληρώνω εγώ..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 

γιατι ειμαστε κωλομπαραδες περσονα μου / εγω και ο DIKY ακομα και τη Σκλεναρικοβα να παντρευτουμε μεσα στους καπνους και στο πατσουλι θα ειμαστε καποιο βραδυ της εβδομαδας

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Οι "κακές" συνήθειες δεν κόβονται.... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι ειμαστε κωλομπαραδες περσονα μου / εγω και ο DIKY ακομα και τη Σκλεναρικοβα να παντρευτουμε μεσα στους καπνους και στο πατσουλι θα ειμαστε καποιο βραδυ της εβδομαδας
Υπουργέ μου έχω αποσυρθεί στην Ιθάκη..... Παίρνω μεθαδώνη τελευταία. Η ΟΧΙΑ προσπαθεί με συντονισμένες προσπάθειες να με αποτοξινώσει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Tης υποσχέθηκα να μην ξανακυλίσω εκτός και εάν ο Υπουργός και ο Ντίκυ με βγάλουν τσάρκα ελεγχόμενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ μου έχω αποσυρθεί στην Ιθάκη..... Παίρνω μεθαδώνη τελευταία. Η ΟΧΙΑ προσπαθεί με συντονισμένες προσπάθειες να με αποτοξινώσει :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Tης υποσχέθηκασ να μην ξανακυλίσω εκτός και εάν ο Υπουργός και ο Ντίκυ με βγάλουν τσάρκα ελεγχόμενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ειναι μπορει να βγουμε απλα για πουτο χωρις πριβε και ποτα κοριτσιων / απλως να κοιταμε .... χαχαχαχαχαχα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι..δεν θα αναφερθώ στην γνώμη που έχω για τις περισσότερεςγυναίκες..ειδικά όταν μου την δίδει...δεν θα χαλάσω το ευγενές προφίλ που έχω φτιάξει με κόπο εδώ μέσα...θα κρατηθώ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Μα γιατι γελας / δεν το ξερεις οτι ο αντρας ειναι οπτικος τυπος περισσοτερο ενω οι γυναικες ακουστικες / δεν καταλαβαινω γιατι μερικες παρερμηνευεται αυτα που λεω ......

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μα γιατι γελας / δεν το ξερεις οτι ο αντρας ειναι οπτικος τυπος περισσοτερο ενω οι γυναικες ακουστικες / δεν καταλαβαινω γιατι μερικες παρερμηνευεται αυτα που λεω ......

Ξανα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να σου πω Υπουργέ, η απόσταση που θα κοιτάζετε μετράει; πχ χουρό και τα σχετικά;  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν ειναι μπορει να βγουμε απλα για πουτο χωρις πριβε και ποτα κοριτσιων / απλως να κοιταμε .... χαχαχαχαχαχα
Εννοείς εσύ και ο Ντίκυ να κοιτάτε εμένα στο πριβέ.....
ΟΧΙΑ φέρε μου δόση τώρα... Ξανακυλάω στην ακολασία....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εννοείς εσύ και ο Ντίκυ να κοιτάτε εμένα στο πριβέ.....
ΟΧΙΑ φέρε μου δόση τώρα... Ξανακυλάω στην ακολασία....... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Περσόνα σου έχω ετοιμάσει εξαιρετικά ένα πακετάκι για τις δύσκολες αυτές ώρες που ξανακυλάς.
Περίμενε μέχρι να με συναντήσεις. :boobies:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δεν μπορω να σας καταλαβω / ολη την ωρα το sex σκεφτεστε / εγω αρκετες φορες οταν παω στριπ παω για να πιω την μπυριτσα μου και να μιλησω με την παρεα μου ασχετα αν δεν μπορουμε να αναπνευσουμε απο τους καπνους και δεν ακουμε τι λεμε .....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν μπορω να σας καταλαβω / ολη την ωρα το sex σκεφτεστε / εγω αρκετες φορες οταν παω στριπ παω για να πιω την μπυριτσα μου και να μιλησω με την παρεα μου ασχετα αν δεν μπορουμε να αναπνευσουμε απο τους καπνους και δεν ακουμε τι λεμε .....
Αφού την έχεις ακούσει απ τους πολλούς φραπέδες ρε πουτανόγερε που να ακούσεις τον Ντίκυ.... Ασε που σίγουρα τον κόβω αυτόν στην γωνία να μπριτζολιάζεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom