Νέα

8 ΜΑρτίου Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 712
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Βασικά δεν κάνουμε πόλεμο...

Συναγωνιστές είμαστε. Και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε όλοι αυτό τόσο το καλύτερο. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανενάν  :-*

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Βασικά δεν κάνουμε πόλεμο...

Συναγωνιστές είμαστε. Και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε όλοι αυτό τόσο το καλύτερο. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανενάν  :-*
το ξέρω ότι δεν έχουμε πόλεμο...εγώ τουλάχιστον καλά....πάρτο σαν γνωμικό....σαν παραβολή

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οπως λενε οι πιο πολλοι η ημερα της πουτανας,οι γυναικες εχουν καταφερει οτι κ οι εβραιοι,οι γυναικες περνουν συνταξη νωριτερα απο μας,ζουνε περισσοτερο,οι εταιρειες ειναι υποχρεωμενες να εχουν καποιο ποσοστο αναγκαστηκα γυναικες,οπως και στην βουλη το ιδιο,και το καλυτερο,αν τους τα λες σε λενε και φαλοκρατικο γουρουνι...δεν υπαρχει λογος να γιορταζετε αυτη η μερα,εξαλλου καμια δεν ξερει γιατι γιορταζει,ειναι μια δικαιολογια να βγουν και ν ακανουν τις πουτανιες τους

Επισκέπτης
οπως λενε οι πιο πολλοι η ημερα της πουτανας,οι γυναικες εχουν καταφερει οτι κ οι εβραιοι,οι γυναικες περνουν συνταξη νωριτερα απο μας,ζουνε περισσοτερο,οι εταιρειες ειναι υποχρεωμενες να εχουν καποιο ποσοστο αναγκαστηκα γυναικες,οπως και στην βουλη το ιδιο,και το καλυτερο,αν τους τα λες σε λενε και φαλοκρατικο γουρουνι...δεν υπαρχει λογος να γιορταζετε αυτη η μερα,εξαλλου καμια δεν ξερει γιατι γιορταζει,ειναι μια δικαιολογια να βγουν και ν ακανουν τις πουτανιες τους

παντως με τετοιο αβαταρ κ σωστα πραγματα να λες εγω δεν προκειται ΠΟΤΕ να συμφωνησω με οτι λες :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οσο ηλιθιο μου φαινεται να βγαινουν οι γυναικες εξω επι τουτου και οχι για χαβαλε και να το παιρνουν στα "σοβαρα" το ολο θεμα (περαν της ιστορικης αξιας του θεματος) αλλο τοσο ηλιθιο μου φαινεται να βγαινουν για κυνηγι τα επιδοξα καμακια μπας και καμακωσουν καμια απο τις προαναφερθεισες ηλιθιες... :P

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Οσο ηλιθιο μου φαινεται να βγαινουν οι γυναικες εξω επι τουτου και οχι για χαβαλε και να το παιρνουν στα "σοβαρα" το ολο θεμα (περαν της ιστορικης αξιας του θεματος) αλλο τοσο ηλιθιο μου φαινεται να βγαινουν για κυνηγι τα επιδοξα καμακια μπας και καμακωσουν καμια απο τις προαναφερθεισες ηλιθιες... :P
χρονια σου πολλα!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μερσι...τι μου πηρες? :P

Επισκέπτης

ελα ρε σοβαρα σου φαινεται ηλιθιο...κ για πες μας εσυ τι να κανουνε τα επιδοξα καμακια που το ενα σου βρωμαει το ενα σου ξυνιζει αλλα μετα αναρωτιεσαι γιατι οι αντρες δεν μας την πεφτουνε...ρε μπας κ ειστε ολες τζιβιτζιλουδες... :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα προσωπικα δε μου βρωμαει και δε μου ξινιζει τιποτα :grin: και φλερταρω και ευγενικη ειμαι και κολληματα τετοιου τυπου δεν εχω.....ειπα οτι το βρισκω ηλιθιο για τη συγκεκριμενη μερα...δεν ηταν κατανοητο? :)

βαλεντινο να ανησυχησω? να ερθω τοιχο τοιχο??

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τοιχο τοιχο μη σε πετυχω!!!!! τι να σου πω ρε κουκλα μου βαλε καμια φωτο η στειλε να σε δουμε

Επισκέπτης
Εμενα προσωπικα δε μου βρωμαει και δε μου ξινιζει τιποτα :grin: και φλερταρω και ευγενικη ειμαι και κολληματα τετοιου τυπου δεν εχω.....ειπα οτι το βρισκω ηλιθιο για τη συγκεκριμενη μερα...δεν ηταν κατανοητο? :)

βαλεντινο να ανησυχησω? να ερθω τοιχο τοιχο??

ναι αλλα εδω δεν μιλαμε ειδικα μιλαμε γενικα..οταν ενα κοινο σ-κ εσεις ειστε μες την μουρτζουφλια λογικο ειναι τετοιες ημερες που περνει φωτια το αιδιο σας για διασκεδαση λογικο ειναι κ τοτε να βγαινουν τα επιδοξα καμακια....εμενα μου φαινεται απολυτως λογικο

Επισκέπτης
Φοράνε ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικα νύχια, βάφουν τα χείλια τους, τα μάτια τους τα μάγουλα τους, φοράνε ειδικά σουτιέν που ανορθώνουν το στήθος κάνουν πλαστικές για να φτιάξουν το σώμα και την φάτσα τους, βάζουν 35 διαφορετικές κρέμες πρωινή κρέμα μεσημεριανή κρέμα βραδινή κρέμα, φοράνε τακούνια για να φαίνονται πιο ψηλές και κορσέδες για να φαίνονται λεπτότερες και άλλα πολλά!
Αλλα τελικά σου λένε "Δεν υπάρχουν αληθινοί άντρες πια!" :jerking:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
α καλα!! το χαλι που ειδα χτες δεν το περιμενα!!!με παρατησε η γκομενα μου και τα τακιμιασε με τις κολητες μου και βγηκανε μπαροτσαρκα!!!ασε που σε κλαμπακια δεν μπορουσαμε να μπουμε πριν τις μια!!ειχε και ανδρικο στριπτιζ!!
ε ετσι και μεις μιας και γινοτανε χαμος βγηκαμε 4 ψολες με αυτοκινητο και καναμε βολτες!!πηγαμε για μπυτρα βαρελισια και μετα σπιτια μας με την μελιτζανα στο χερι!!
και γαμω τα σαββατα!!!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ποιος κάνει καμάκι σε ποιον για να καταλάβω? Μας δουλεύουνε μου φαίνεται!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι αλλα εδω δεν μιλαμε ειδικα μιλαμε γενικα..οταν ενα κοινο σ-κ εσεις ειστε μες την μουρτζουφλια λογικο ειναι τετοιες ημερες που περνει φωτια το αιδιο σας για διασκεδαση λογικο ειναι κ τοτε να βγαινουν τα επιδοξα καμακια....εμενα μου φαινεται απολυτως λογικο

ε τζενεραλι σπικινγκ λοιπον...θεωρω ηλιθιο να παιρνει φωτια το αιδοιο τους εκεινο το σ/κ και να βγαινουν σαν τις μουρλες στους δρομους και επισης θεωρω ηλιθιους αυτους που περιμενουν ποτε θα ξυπνησει το αιδοιο των δεσποινιδων αυτων ωστε να τους κολλησουν :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom