Νέα

8 χρόνια Bourdela.Com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Αντε και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα :rockon:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Κ στο chat εξηγούσανε τι είναι το Cim/cif εντάξει...

AdminBourdela2008.jpg

Πουτανγαμων θρυλικό username... θυμάμαι πολύ παλιά ότι ποσταρε τότε τσόντες... κατι σαν τον gl... δεν ξέρω αν υπάρχει και σήμερα ο τύπος αλλά θυμάμαι ότι είχε θρυλικό αβαταρ επίσης... :rockon:

Παλιά αυτό το σαιτ είχε άλλη αίγλη... πολύ πιο ελιτ... περισσότερο χρήμα τότε ο κόσμος... πολλά σεξ trips εξωτερικό και μεγάλη ποικιλία σε όλα ... τώρα έχει πέσει λίγο... περισσότερο κριτικές για μπουρδέλα βλέπεις και παζάρια του στυλ την έκοψα ένα 10αρικο ή 20ρικο...
Θα μπορούσε αυτό το σαιτ να πάει πάρα πολύ πιο ψηλά…  αν είχε λίγο πιο πιασάρικο όνομα… το ‘’μπουρδέλα’’ είναι λίγο φτηνιάρικο και συμβολίζει λίγο μία κατάσταση κατάντιας και δεν είναι και τυχαίο ότι τα περισσότερα μπουρδέλα σήμερα τα λένε studio…

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
πιο πιασαρικο απο αυτο?θα μας τρελάνεις?

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εγω το ειχα ανακαλυψει το σαιτ αν θυμαμαι καλα καλοκαιρι του 2011...μια δροσερή νυχτα του αυγουστο σερφαρα στον υπολογιστη του πατερα μου και ανοιξα τυχαια το ιστορικο του χρομ,τοτε επεσα τυχαια πάνω στην λέξη μπουρδελα.κομ..απο εκεινη την μερα μεχρι περσι τον δεκεμβρη εμπαινα το πολυ μια φορα την εβδοαμδα για να διαβασω την ημερησια ενημερωση,απο φετος τον γεναρη μπαίνω σχεδον καθε μέρα..ετσι πηρα την αποφαση φετος τελη μαρτη να γραφτώ..

eleftheros1

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τις ευχες και απο μενα αν και εχω να γραψω 5 χρονια σας παρακολουθω χαμηλοφωνος αν υπαρχει κανενας απο τα παιδια που μπαινανε εδω το2005 και βρισκομαστε και εξω ας στειλει μυνημα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Τις ευχες και απο μενα αν και εχω να γραψω 5 χρονια σας παρακολουθω χαμηλοφωνος αν υπαρχει κανενας απο τα παιδια που μπαινανε εδω το2005 και βρισκομαστε και εξω ας στειλει μυνημα
]
:offtopic: :offtopic: πως γίνεται με μόλις 7 μηνύματα να είσαι τιμημένος???  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πουτανγαμων θρυλικό username... θυμάμαι πολύ παλιά ότι ποσταρε τότε τσόντες... κατι σαν τον gl... δεν ξέρω αν υπάρχει και σήμερα ο τύπος αλλά θυμάμαι ότι είχε θρυλικό αβαταρ επίσης... :rockon:

Παλιά αυτό το σαιτ είχε άλλη αίγλη... πολύ πιο ελιτ... περισσότερο χρήμα τότε ο κόσμος... πολλά σεξ trips εξωτερικό και μεγάλη ποικιλία σε όλα ... τώρα έχει πέσει λίγο... περισσότερο κριτικές για μπουρδέλα βλέπεις και παζάρια του στυλ την έκοψα ένα 10αρικο ή 20ρικο...
Θα μπορούσε αυτό το σαιτ να πάει πάρα πολύ πιο ψηλά…  αν είχε λίγο πιο πιασάρικο όνομα… το ‘’μπουρδέλα’’ είναι λίγο φτηνιάρικο και συμβολίζει λίγο μία κατάσταση κατάντιας και δεν είναι και τυχαίο ότι τα περισσότερα μπουρδέλα σήμερα τα λένε studio…
man τον heelover θυμασαι μηπως;πολυ καλο παιδι και αυτο και ο πουτανγαμων φυσικα.....χαθηκαν σαν νικνειμς αμφοτεροι μαζι με τοσους αλλους

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
man τον heelover θυμασαι μηπως;πολυ καλο παιδι και αυτο και ο πουτανγαμων φυσικα.....χαθηκαν σαν νικνειμς αμφοτεροι μαζι με τοσους αλλους
ο heelover ακομα γραφει :think: :think: ο πουτανγαμων απ το 2010 εχει να συνδεθεί μήπως του συνεβει τιποτα....αλλη μια μεγαλη απωλεια ειναι ο φαντομ απορω που εβρισκε τοσα πολλα λεφτα για συτι τουρς  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο heelover ακομα γραφει :think: :think: ο πουτανγαμων απ το 2010 εχει να συνδεθεί μήπως του συνεβει τιποτα....αλλη μια μεγαλη απωλεια ειναι ο φαντομ απορω που εβρισκε τοσα πολλα λεφτα για συτι τουρς  
οχι ολα οκ ειναι...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
αιντε παλι.....αμα γραψω πεντακοσιες κριτικες και κανενα μηνυμα δεν προσφερω δλδ; :think:
καλα οκ..ο συγκεκριμενος δεν εχει γραψει ουτε κριτικές..για αυτό ρώτησα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom