You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
8 χρόνια Bourdela.Com!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 282
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Κ στο chat εξηγούσανε τι είναι το Cim/cif εντάξει...
Πουτανγαμων θρυλικό username... θυμάμαι πολύ παλιά ότι ποσταρε τότε τσόντες... κατι σαν τον gl... δεν ξέρω αν υπάρχει και σήμερα ο τύπος αλλά θυμάμαι ότι είχε θρυλικό αβαταρ επίσης...
Παλιά αυτό το σαιτ είχε άλλη αίγλη... πολύ πιο ελιτ... περισσότερο χρήμα τότε ο κόσμος... πολλά σεξ trips εξωτερικό και μεγάλη ποικιλία σε όλα ... τώρα έχει πέσει λίγο... περισσότερο κριτικές για μπουρδέλα βλέπεις και παζάρια του στυλ την έκοψα ένα 10αρικο ή 20ρικο...
Θα μπορούσε αυτό το σαιτ να πάει πάρα πολύ πιο ψηλά… αν είχε λίγο πιο πιασάρικο όνομα… το ‘’μπουρδέλα’’ είναι λίγο φτηνιάρικο και συμβολίζει λίγο μία κατάσταση κατάντιας και δεν είναι και τυχαίο ότι τα περισσότερα μπουρδέλα σήμερα τα λένε studio…
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
εγω το ειχα ανακαλυψει το σαιτ αν θυμαμαι καλα καλοκαιρι του 2011...μια δροσερή νυχτα του αυγουστο σερφαρα στον υπολογιστη του πατερα μου και ανοιξα τυχαια το ιστορικο του χρομ,τοτε επεσα τυχαια πάνω στην λέξη μπουρδελα.κομ..απο εκεινη την μερα μεχρι περσι τον δεκεμβρη εμπαινα το πολυ μια φορα την εβδοαμδα για να διαβασω την ημερησια ενημερωση,απο φετος τον γεναρη μπαίνω σχεδον καθε μέρα..ετσι πηρα την αποφαση φετος τελη μαρτη να γραφτώ..
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
eleftheros1
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τις ευχες και απο μενα αν και εχω να γραψω 5 χρονια σας παρακολουθω χαμηλοφωνος αν υπαρχει κανενας απο τα παιδια που μπαινανε εδω το2005 και βρισκομαστε και εξω ας στειλει μυνημα
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
]Τις ευχες και απο μενα αν και εχω να γραψω 5 χρονια σας παρακολουθω χαμηλοφωνος αν υπαρχει κανενας απο τα παιδια που μπαινανε εδω το2005 και βρισκομαστε και εξω ας στειλει μυνημα
πως γίνεται με μόλις 7 μηνύματα να είσαι τιμημένος???
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
man τον heelover θυμασαι μηπως;πολυ καλο παιδι και αυτο και ο πουτανγαμων φυσικα.....χαθηκαν σαν νικνειμς αμφοτεροι μαζι με τοσους αλλουςΠουτανγαμων θρυλικό username... θυμάμαι πολύ παλιά ότι ποσταρε τότε τσόντες... κατι σαν τον gl... δεν ξέρω αν υπάρχει και σήμερα ο τύπος αλλά θυμάμαι ότι είχε θρυλικό αβαταρ επίσης...
Παλιά αυτό το σαιτ είχε άλλη αίγλη... πολύ πιο ελιτ... περισσότερο χρήμα τότε ο κόσμος... πολλά σεξ trips εξωτερικό και μεγάλη ποικιλία σε όλα ... τώρα έχει πέσει λίγο... περισσότερο κριτικές για μπουρδέλα βλέπεις και παζάρια του στυλ την έκοψα ένα 10αρικο ή 20ρικο...
Θα μπορούσε αυτό το σαιτ να πάει πάρα πολύ πιο ψηλά… αν είχε λίγο πιο πιασάρικο όνομα… το ‘’μπουρδέλα’’ είναι λίγο φτηνιάρικο και συμβολίζει λίγο μία κατάσταση κατάντιας και δεν είναι και τυχαίο ότι τα περισσότερα μπουρδέλα σήμερα τα λένε studio…
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν παει με τα μηνυματα αυτο ρε συ......]
eleftheros1
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
]
οταν εγω ημουν τιμημενος δεν γινοουν απο τα μυνηματα αλλααπο αλλους λογους
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
το ιδιο ισχυει κ σημερα...οταν εγω ημουν τιμημενος δεν γινοουν απο τα μυνηματα αλλααπο αλλους λογους
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ο heelover ακομα γραφει ο πουτανγαμων απ το 2010 εχει να συνδεθεί μήπως του συνεβει τιποτα....αλλη μια μεγαλη απωλεια ειναι ο φαντομ απορω που εβρισκε τοσα πολλα λεφτα για συτι τουρςman τον heelover θυμασαι μηπως;πολυ καλο παιδι και αυτο και ο πουτανγαμων φυσικα.....χαθηκαν σαν νικνειμς αμφοτεροι μαζι με τοσους αλλους
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι ολα οκ ειναι...ο heelover ακομα γραφει ο πουτανγαμων απ το 2010 εχει να συνδεθεί μήπως του συνεβει τιποτα....αλλη μια μεγαλη απωλεια ειναι ο φαντομ απορω που εβρισκε τοσα πολλα λεφτα για συτι τουρς
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
και παλι τι σημαντικο εγραφε με τοσο λιγα μηνυματα και εγινε τιμημένος...το ιδιο ισχυει κ σημερα...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
μαλλον θα σταματησε τα μπουρδελα η θα βαρέθηκε το σαιτ....οχι ολα οκ ειναι...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αιντε παλι.....αμα γραψω πεντακοσιες κριτικες και κανενα μηνυμα δεν προσφερω δλδ;και παλι τι σημαντικο εγραφε με τοσο λιγα μηνυματα και εγινε τιμημένος...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
αιντε παλι.....αμα γραψω πεντακοσιες κριτικες και κανενα μηνυμα δεν προσφερω δλδ;
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
καλα οκ..ο συγκεκριμενος δεν εχει γραψει ουτε κριτικές..για αυτό ρώτησα...αιντε παλι.....αμα γραψω πεντακοσιες κριτικες και κανενα μηνυμα δεν προσφερω δλδ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 153K
- Απαντήσεις
- 191
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις