- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
κι εγω.....μεγαλη απωλεια η ενημερωση τοτετο ειχα ζησει αυτο....
αστα να πανε....δεν ηξερες τι να γαμησεις και τι οχι ;)κι εγω.....μεγαλη απωλεια η ενημερωση τοτε![]()
για ποσο καιρό ειχε κλείσει???και ποτε??Kαλή Συνέχεια να έχουμε όλοι μας, τις καλύτερες ευχές για την μακροημέρευση του πολυαγαπημένου μας ιστοτόπου.
Ίδιως όσοι ζήσανε το κλείσιμο του 2008 σίγουρα καταλαβαίνουν καλύτερα.
υγ: στάμπα από μπλουζάκι που είχε τυπωθεί παλιότερα.
για ποσο καιρό ειχε κλείσει???και ποτε??
ΥΓ της κατερινας 69 ειναι το μπλουζακι???
αραγε τι να κανει αυτη τωρα??εγω θυμαμαι που ειχαν πιασει τον τοτε αντμιν στην γλυφαδα απο τοτε παραιτήθηκε και αναλαβε ο αντισθενης..Ναι φυσικά της Κατερίνας.
7 Νοέμβρη του 2008. Για κανα τρίμηνο μου φαίνεται. Ίσως και λίγο παραπάνω. Ευτυχώς άνοιξε όπως κ την στιγμή που είχε κλείσει. Τπτ δεν είχε πειραχτεί.
προχτες μπηκε στο τσατ ρε λεμπρον και σε εψαχνε.....που ησουν;αραγε τι να κανει αυτη τωρα??
απλα με την επανοδο το φορουμ ηταν μικροτερο για τους επισκεπτες σε σχεση με τα εγγεγραμμενα μελη.....τα στουντιο,ημερησια ενημερωση κλπ ηταν κρυφα για το πολυ κοινο σε αντιθεση με πρινΛοιπόν λάθος έγραψα. Δεν ήταν τρίμηνο. 15/12/08 ήταν πάλι πάνω.
edit: Προφανώς οι 5 βδομάδες αυτές μας φάνηκαν αιώνας.
απλα με την επανοδο το φορουμ ηταν μικροτερο για τους επισκεπτες σε σχεση με τα εγγεγραμμενα μελη.....τα στουντιο,ημερησια ενημερωση κλπ ηταν κρυφα για το πολυ κοινο σε αντιθεση με πριν
τα λες τοσο διακριτικα.....Κ είχε γυρίσει σε .tv
Στις 5 αυτές βδομάδες είχαν ανοίξει τρία-τέσσερα site για να στεγαστούμε κ είχαμε βρει προσωρινό καταφύγιο σε δυο-τρία ακόμη που ήδη λειτουργούσαν.
Ενα από αυτά του Cosmopolitan που μπαναριστήκαμε αρκετοί, καθώς ανοίξανε τα θέματα της ενημέρωσης στο εκεί φόρουμ.
τα λες τοσο διακριτικα.....
πουτσες ποσταρανε βρε και δεσιματα και μαυρο θανατο στις ελλεηνιδες![]()
![]()
![]()