Νέα

8 χρόνια Bourdela.Com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.928
Πόντοι
42.697
εσύ μας ξέρεις zero μου! καλό καλοκαίρι να έχεις!

γεια σου filos78!!!!

για την ιστορία και για να ξέρετε οι νεοτεροι χρηστες.
Η πρώτη οργανωμένη τσάρκα που εγινε απο μέλη του bourdela έγινε αρχες του 2006 και στην τσαρκα ηταν τα μελη
anal hunter
kotsarikos
filos78
ZeroTolerance

Επισκέπτης
γεια σου filos78!!!!

Η πρώτη οργανωμένη τσάρκα που εγινε απο μέλη του bourdela έγινε αρχες του 2006 και στην τσαρκα ηταν τα μελη
anal hunter
kotsarikos
filos78
ZeroTolerance
ουτε εκει ηταν ο ελευθερος1 :sunglasses:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
γεια σου filos78!!!!

anal hunter
kotsarikos
filos78
ZeroTolerance
πες τα παιχταρά μου! γράψαμε ιστορία τα άτομα!

Kotsarikos(1)

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά στο site

και θερμούς χαιρετισμούς σε gobr, zerotolerance, eleftheros1  analhunter και λοιπούς του 2005.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.928
Πόντοι
42.697

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Χρόνια πολλά στο site

και θερμούς χαιρετισμούς σε gobr, zerotolerance, eleftheros1  analhunter και λοιπούς του 2005.
τους χαιρετισμούς μου και από εμένα Κώτσο μου! έχουμε καιρό να σε δούμε!  :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.928
Πόντοι
42.697
Παροτι "νεο" μελος, διαβαζω το σαιτ απ το 2007(ημουνα και μελος απο τοτε αλλα με την ιστορια που εγινε με τα .τv .com κλπ και το προσωρινο κλεισιμο δεν ξαναεγραψα και ξεχασα και τον κωδικο μου).
Ουτε και γω τον ηξερα τον ελευθερο1 και λογικο ειναι να απορησαμε καποια ατομα..

ΟΚ μπεμπα δεν ειπαμε οτι δεν εχει βαση λογικης ο προβληματισμος σας...
να ξερετε ολοι οτι τα 2 πρωτα χρονια του σαιτ ηταν τα καλυτερα και γαμησανε ακαποτα και ασαλιωτα...
ανεπαναληπτη εποχη

Kotsarikos(1)

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχα ματσαπλοκεεε

όσα χρόνια και αν περάσουν 2005-2007 δεν θα επαναληφθεί. εποχές που μερικοί έμπαιναν ακόμη με modem στο site.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ΟΚ μπεμπα δεν ειπαμε οτι δεν εχει βαση λογικης ο προβληματισμος σας...
να ξερετε ολοι οτι τα 2 πρωτα χρονια του σαιτ ηταν τα καλυτερα και γαμησανε ακαποτα και ασαλιωτα...
ανεπαναληπτη εποχη
:rockon: :rockon: :rockon:

Kotsarikos(1)

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τους χαιρετισμούς μου και από εμένα Κώτσο μου! έχουμε καιρό να σε δούμε!  :rockon:

χαχαχαχα πρώτη οργανωμένη τσάρκαααα.

πω τι πράγματα μου έρχονται στο μυαλό!! τι μαλακίες κάναμε, αλλά άλλες εποχές τότε.

PS. o flyeron που είναι OEO!!! καταλήψεις πανεπιστήμιο 2006 και chat με flyeron!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975

πω τι πράγματα μου έρχονται στο μυαλό!! τι μαλακίες κάναμε, αλλά άλλες εποχές τότε.
όπως το είπες φίλε... ααααάλλες εποχές τότε!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.928
Πόντοι
42.697

PS. o flyeron που είναι OEO!!! καταλήψεις πανεπιστήμιο 2006 και chat με flyeron!

για flyeron δες pm!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
και παλι τι σημαντικο εγραφε με τοσο λιγα μηνυματα και εγινε τιμημένος...

το θρεντάκι είναι εορταστικό ρε guys βάζουμε καμιά ευχή ,λέμε και καμιά μαλακιούλα να γελάσουμε ή να θυμηθούμε και το ρίξαμε πάλι στις μπηχτές και το κουτσομπολιό...
άλλες εποχές τότε λίγο πιο ρομαντικές...κάποιοι γούσταραν να γράφουν κάποιοι να μην γράφουν ...άλλο μείγμα μελών τότε λιγότερο προμοτάρισμα και περισσότερη κριτική ,πλάκα και μικρή συμμετοχή από Θεσσαλονίκη...

μην κρίνετε ούτε από τον αριθμό των ποστς ούτε από τον αριθμό των κριτικών αλλά από την ουσιαστική συμμετοχή τόσο όταν δημιουργήθηκε το site όσο και όταν πήρε την μορφή που έχει σήμερα...

όλοι έχουμε κατά διαστήματα κάνει παύσεις μεγάλες ή μικρές...άλλος παντεύτηκε άλλος αρρώστησε, άλλος έγινε καλά ...το ότι επιστρέφουν έστω και για ευχές σημαίνει πως παρόλο το ατυχές κατ'εμένα όνομα του portal εξακολουθεί να είναι ότι πιο σοβαρό και πολυποίκιλο υπάρχει στο διαδίκτυο λόγω της κουλτούρας των συμμετεχόντων του παλιών και νέων 

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Ο προηγουμενος αντμιν alexxx που να ναι ρε μαγκες?  :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Χρονια Πολλα στο  site των αιωνια εφηβων μπουρδελιαρηδων  :rockon: :rockon:

Kotsarikos(1)

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η πρώτη έκδοση του φόρουμ ήταν σε λογισμικό που δεν μπορούσε να γίνει μεταφορά ποστ στο παρόν λειτουργικό.

οι παλιοί χρήστες είχαν 1k+ Posts τα οποία δεν μεταφέρθηκαν στο νεο σύστημα. ουσιαστικά το φορουμ ξεκίνησε απο την αρχή.

μετά απο λίγους μήνες έγινε και μια μικρή διαμάχη σε mod και σπάσαμε.

εγώ και ο anal_hunter είμαστε οι 2 πρώτοι mods του φορουμ τοτε και ο zero μετα απο λίγες εβδομάδες.

PS. χαιρετισμούς στον stavros51!  ;)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
η πρώτη έκδοση του φόρουμ ήταν σε λογισμικό που δεν μπορούσε να γίνει μεταφορά ποστ στο παρόν λειτουργικό.

οι παλιοί χρήστες είχαν 1k+ Posts τα οποία δεν μεταφέρθηκαν στο νεο σύστημα. ουσιαστικά το φορουμ ξεκίνησε απο την αρχή.

μετά απο λίγους μήνες έγινε και μια μικρή διαμάχη σε mod και σπάσαμε.

εγώ και ο anal_hunter είμαστε οι 2 πρώτοι mods του φορουμ τοτε και ο zero μετα απο λίγες εβδομάδες.

PS. χαιρετισμούς στον stavros51!  ;)

χαχαχαχα μωρη λουγκρα. ενας PARAGWGOS  που τους χρειαζεται....

Kotsarikos(1)

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχα να δω παραγωγό να ποστάρει και μετα ασ μου πάρουν τη ψυχή! χαχαχαχα

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
:o  :think:
Εδώ έγιναν ιστορικά πράγματα που πρέπει να τα μάθουμε, μιλάτε για ρουφιανιές, διαμάχες, κλεισίματα και ανοίγματα του σαιτ και ιστορίες για αγρίους με τον νόμο και δεν τα βάζετε σε μία σειρά να μάθουμε τι έγινε… άνθρωπος που δεν γνωρίζει την ιστορία και το παρελθόν του φορουμ που συμμετέχει δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον και εκτίμηση και θα καταλήξει μπαναρισμένος και κλώνος!
Για αυτό ξεράστετα όλα! Μιλήστε! :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom