Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Eγω μια χαρα χαμογελαστος ειμαι παντως  :grin:
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου».

το σιμιομα του νεκρου ΗΡΩΑ!!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αν εχεις υπαρξιακα προβληματα πηγαινε σε καμμια χαρτοριχτρα να στα λυσει
Να θυμάσαι αυτή την κουβέντα μας την επομένη φορά που θα μου πεις πως δεν απαντώ...ντάξει πρασινορουφιανίτσα;;; :kissass2: :kissass:

allk

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι αλβανοί και εκ ρωσσίας ομογενείς σε ασπρόπυργο μενίδι ,
πουλάνε 300€ το ΑΚ47 και τα περίστροφα πιστόλια 500€ ....

Δε μένουμε ούτε ασπρόπυργο,ούτε μενίδι ρε μεγάλε....μένουμε πιο μακριά,και δε τα ξέρουμε αυτά τα κόλπα...

Και από την άλλη,και πάλι....300 € και 500 € είναι και κάποιο ποσό,ας τα έδινε στα παιδιά του ο πορνόγερος,αφού στο σημειώμά του τ'αναφέρει,και ας φούνταρε τσάμπα όπως είπα....αλλά πάντα ο έλληνας την πάρτη του θα κοιτάζει ;-)

Επισκέπτης
Βγηκαν τα μουνοπανα του σαιτ να λοιδορησουν εναν ανθρωπο 77 χρονων που μπορουσε να ηταν πατερας τους-παππους τους και με τον τροπο τους να μας δειξουν ποσο πετυχημενοι ειναι οικονομικα.
Ψεκασμα και κερατο στα νεφρα θελετε μουνοπανα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
να μαθισ να σεβεσε τουσ μεγαλιτερουσ σου αρα τον εαφτο σου δε ισαστε ισα κε ομια εσι κε ο αγιοσ!!!!!!!!
ΔΕΝ γνωριζω τον αγιο ουτε τον εβρισα νομιζω εδω

κι επειδη δεν γνωριζω καποια ατομα οπως δεν με γνωριζουν κι αυτα θα σεβομαι οσο με σεβονται
Αν με βρισουν απροκλητα θα βρισω κι εγω τρις χειροτερα, αν συμπεριφερονται ωριμα και με ευγενια θα ειμαι κι εγω δυο φορες ευγενης μαζι τους.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βγηκαν τα μουνοπανα του σαιτ να λοιδορησουν εναν ανθρωπο 77 χρονων που μπορουσε να ηταν πατερας τους-παππους τους και με τον τροπο τους να μας δειξουν ποσο πετυχημενοι ειναι οικονομικα.
Ξεκασμα και κερατο στα νεφρα θελετε μουνοπανα.

Ποιος το εκανε αυτο  :huh:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μονο που ο νικιταρασ ιτανε ιροασ εσι ισε???
Προσεχώς αυτός.

Πάντως αλήθεια αν καθαρίσει τα 5-6 γνωστά καθίκια που μας κυβερνάνε εγώ θα βάλω την φωτογραφία του στο σαλόνι μου κ θα την προσκυνώ κάθε μέρα. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αποχωρω απο το παρον θρεντ γιατι η ασεβια και η μικροπρεπεια απο αρκετους περισσευουν και δεν ειναι της παρουσης σε αυτο το θεμα

εχετε ξεφτυλισει καθε εννοια που εχει να κανει με το θεμα ....

Καλη συνεχεια κυριοι.....

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ΗΡΩΑΣ ειπαμε λεβεντης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προσεχώς αυτός.

Πάντως αλήθεια αν καθαρίσει τα 5-6 γνωστά καθίκια που μας κυβερνάνε εγώ θα βάλω την φωτογραφία του στο σαλόνι μου κ θα την προσκυνώ κάθε μέρα. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
θα γινισ βασιλοχουντικοσ οπος εγο εβγε!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
προσ ΑΧΑΧΟΥΧΑ να μι βριζισ να σεβεσε ολουσ τουσ αθροπουσ οτι κε να σου λενε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

allk

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκασμα και κερατο στα νεφρα θελετε μουνοπανα.

Και συ ρε άρχοντα που ξέρεις τι ήταν αυτός ο 77αρης;;; Μπορεί να ήταν κανάς μαλάκας στην προσωπική του ζωή,και καλά να πάθει,ότι έπαθε...

Αμάν πια με αυτό το ότι μόλις πεθαίνει κάποιος γίνεται "άγιος" και "καλός"

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Να θυμάσαι αυτή την κουβέντα μας την επομένη φορά που θα μου πεις πως δεν απαντώ...ντάξει πρασινορουφιανίτσα;;; :kissass2: :kissass:

θα την γραψω στο σκληρο δισκο 1TB σε zip αρχειο συμπιεσμενο με κωδικο*  να μεινει για τις επομενες γενιες

*τον κωδικο θα τον ξερουν λιγοι εκλεκτοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom