Επισκέπτης
το Ακ47 περνι ιδα σφερα με το τζι3?
Η χράπα χρούπα μου
παίρνει τα ίδια φυσίγγια με το καργιοφίλι του Νικηταρά του τουρκοφάγου ;;
το Ακ47 περνι ιδα σφερα με το τζι3?
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου».Eγω μια χαρα χαμογελαστος ειμαι παντως![]()
Να θυμάσαι αυτή την κουβέντα μας την επομένη φορά που θα μου πεις πως δεν απαντώ...ντάξει πρασινορουφιανίτσα;;;αν εχεις υπαρξιακα προβληματα πηγαινε σε καμμια χαρτοριχτρα να στα λυσει
μονο που ο νικιταρασ ιτανε ιροασ εσι ισε???Η χράπα χρούπα μου
Οι αλβανοί και εκ ρωσσίας ομογενείς σε ασπρόπυργο μενίδι ,
πουλάνε 300€ το ΑΚ47 και τα περίστροφα πιστόλια 500€ ....
ΔΕΝ γνωριζω τον αγιο ουτε τον εβρισα νομιζω εδωνα μαθισ να σεβεσε τουσ μεγαλιτερουσ σου αρα τον εαφτο σου δε ισαστε ισα κε ομια εσι κε ο αγιοσ!!!!!!!!
Βγηκαν τα μουνοπανα του σαιτ να λοιδορησουν εναν ανθρωπο 77 χρονων που μπορουσε να ηταν πατερας τους-παππους τους και με τον τροπο τους να μας δειξουν ποσο πετυχημενοι ειναι οικονομικα.
Ξεκασμα και κερατο στα νεφρα θελετε μουνοπανα.
Προσεχώς αυτός.μονο που ο νικιταρασ ιτανε ιροασ εσι ισε???
ο γεροτραμουντάνας ένας.Ποιος το εκανε αυτο![]()
θα γινισ βασιλοχουντικοσ οπος εγο εβγε!Προσεχώς αυτός.
Πάντως αλήθεια αν καθαρίσει τα 5-6 γνωστά καθίκια που μας κυβερνάνε εγώ θα βάλω την φωτογραφία του στο σαλόνι μου κ θα την προσκυνώ κάθε μέρα.![]()
![]()
![]()
Βγηκαν τα μουνοπανα του σαιτ να λοιδορησουν εναν ανθρωπο 77 χρονων που μπορουσε να ηταν πατερας τους-παππους τους και με τον τροπο τους να μας δειξουν ποσο πετυχημενοι ειναι οικονομικα.
Ξεκασμα και κερατο στα νεφρα θελετε μουνοπανα.
Ναι ρε συ....θα στηρίζω ανοιχτά τον Λάκη!!!θα γινισ βασιλοχουντικοσ οπος εγο εβγε!
Η χράπα χρούπα μου
βαφεν εσ-εσ να ισθε ακριβισΝαι ρε συ....θα στηρίζω ανοιχτά τον Λάκη!!!
Θα βάλω κ την στολή τως SS!!!![]()
πεντοβολα χαχαχαχαχαχαTo Cario e figli έπαιρνε φυσίγγια; Τι μου αποκαλύπτετε!!!
Να θυμάσαι αυτή την κουβέντα μας την επομένη φορά που θα μου πεις πως δεν απαντώ...ντάξει πρασινορουφιανίτσα;;;![]()
![]()