The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.380
- Πόντοι
- 25.467
εγο εχο πολι καλο κρεβατι διοροφο αλα κιμαμε κατο για να μι πεσο
κοι αιγω κυμαμε στω κατο γηατει αιχω ακρατυα ουρον κε σταζι στων απωκατο.
εγο εχο πολι καλο κρεβατι διοροφο αλα κιμαμε κατο για να μι πεσο
ελα κε εσι στο κοτερο!!!!!!!!!!!Μα σε τίποτα..όντως:
Το θέμα είναι κατά πόσο είναι δίκαιο,σωστό κ αξιοκρατικό αυτό....εσύ να έχεις διοριστεί από το ΠΑΣΟΚ σε κάποιο κομματικό πόστο κ ο άλλος να'ναι άνεργος ή στην καλύτερη με 400e κ ανασφάλιστος....
Βαλε περουκα και βυζια να γινεις μενεγακη να τα παιρνεις κι εσυ !!!!!!!!Μα ναι ακριβώς αυτό....400.000e εισόδημα η Μενεγάκη τον χρόνο/400e τον μήνα ο μ.ο.
Η Μενεγάκη προφανώς κ έχει περισσότερες ανάγκες κ ικανότητες όποτε τα δικαιούται!!!!
Δαιν μπωρο,μαι πηραζι ει θαλασσα.ελα κε εσι στο κοτερο!!!!!!!!!!!
θα σε βανι ο αρχιγοσ δασαρχι στο εθνικο κιπο
Α... Συγγνώμην.
Συνεπώς είναι η ελεύθερη οικονομία και όχι η Μενεγάκη, αυτή που κάνει το καλλίτερο κρεβάτι.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΑΤΙΝΑΠάμε σιγά σιγά ...
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΓΟΝΕΙΣ+ΠΑΙΔΙΑ+ΣΥΖΥΓΟΙ)
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΔΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ
ξέχασα κάτι ;;;;
Δεν είμαι εγώ αυτός που παραδέχτηκα την κάθε Μενεγάκη,οπότε κάτι τέτοιο δεν με ενδιαφέρει...Βαλε περουκα και βυζια να γινεις μενεγακη να τα παιρνεις κι εσυ !!!!!!!!
Καλώς ή κακώς;;;ναι η ελευθερη οικονομια λεει η μενεγακη τα φερνει στο καναλι και γω το καναλι της κανω συμβολαιο με αυτα τα λεφτα και υπογραφουν
ο λιγουρης με την συμβαση που κανει με την επιχειρηση λεει θα παιρνεις 1000 ε και υπογραφουν
καλως η κακως ετσι ειναι
ε τοτενεσ σταματα να θεσ πιπινακια στα σκελια σου ελα να με κερασισ μπιρα κε φαγιτα ορεα στο καλιτερο μαγαζικοι αιγω κυμαμε στω κατο γηατει αιχω ακρατυα ουρον κε σταζι στων απωκατο.
Δεν καταλαβα.... σε ποιον μιλησα ασχημα εγω ?εσι να μιλα με σεβασμο στουσ μεγαλιτερουσ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΛΕΝΗ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΙΩΡΓΙΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ
ΚΑΛΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΙΓΟ Η ΞΕΧΥΛΩΣΕΣ?
Α ΝΑΙ ΤΗ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙη τασουλα του κιτσου;
ε τοτενεσ σταματα να θεσ πιπινακια στα σκελια σου ελα να με κερασισ μπιρα κε φαγιτα ορεα στο καλιτερο μαγαζι
να μιλασ με σεβασμο κε παντα στο πλιθιντικοΔεν καταλαβα.... σε ποιον μιλησα ασχημα εγω ?
Ασχολησαι ομως ...... αρα σε καιει.....Δεν είμαι εγώ αυτός που παραδέχτηκα την κάθε Μενεγάκη,οπότε κάτι τέτοιο δεν με ενδιαφέρει...
εχουμε ενα πολι καλο μαγιρα τον κιριο Κετερινγκ μαλον ινε εγλεζοσ αλα δε τον εχο δι ποτεστω κωταιρω δαιν αιχαιται μαγυρα;
Καλώς ή κακώς;;;
εμενα ι ροσικι μαρεσι πολι παι με το κοτομπιφτακορε ρωσικη σαλατα θα μας τα πρηζεις για πολυ ακομα;
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΑΤΙΝΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΛΕΝΗ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΙΩΡΓΙΑ
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ
ΚΑΛΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΙΓΟ Η ΞΕΧΥΛΩΣΕΣ?