Νέα

77χρονος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πρόκληση-Μπεγλίτη: Δεν ξέρουμε αν τα “έφαγε”ο αυτόχειρας ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του”

Καλεσμένος της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο κ. Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε, ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: “αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου.”

Ο κ. Μπεγλίτης στην ερώτηση της κ. Τσαπανίδου:

“Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”;

ο κ. Μπεγλίτης απάντησε:

” Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.

Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Άλλωστε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα “έφαγε” αυτός ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του.”

[quote author= link=topic=144364.msg3665163#msg3665163 date=1333544260]
Πάνος Μπεγλίτης

Το 1987 προσελήφθη στην διπλωματική υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών. Κατά το διάστημα 1992-1996 ήταν μέλος της Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ στο διάστημα 1999-2004 ήταν διευθυντής της υπηρεσίας ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών. Το 2004 εξελέγη Ευρωβουλευτής με το [size=30pt]ΠΑΣΟΚ[/size]. Στις εκλογές του 2007 εξελέγη Βουλευτής Κορινθίας με το [size=30pt]ΠΑΣΟΚ [/size]και επανεξελέγη το 2009. Τον Οκτώβριο του 2009 ανέλαβε Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας [size=30pt]στην Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009[/size]. [size=30pt]Με τον ανασχηματισμό της 17ης Ιουνίου 2011[/size] αναβαθμίστηκε στη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, θέση την οποία κράτησε μέχρι την παραίτηση της κυβέρνησης Παπανδρέου το Νοέμβριο του 2011.

[/quote]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και συ ρε άρχοντα που ξέρεις τι ήταν αυτός ο 77αρης;;; Μπορεί να ήταν κανάς μαλάκας στην προσωπική του ζωή,και καλά να πάθει,ότι έπαθε...

Αμάν πια με αυτό το ότι μόλις πεθαίνει κάποιος γίνεται "άγιος" και "καλός"

Ναι ρε. Καλα μας κανουν και μας γαμανε στους φορους, καλα μας κανουν και κλεβουν τα λεφτα μας και τη ζωη μας.
Πες τα ρε. Μαλακας θα ταν και καλα να παθει. Καλα που εχουμε εσενα τον εξυπνο να μας ανοιγεις τα ματια.   :headbang:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ναι ρε. Καλα μας κανουν και μας γαμανε στους φορους, καλα μας κανουν και κλεβουν τα λεφτα μας και τη ζωη μας.
Πες τα ρε. Μαλακας θα ταν και καλα να παθει. Καλα που εχουμε εσενα τον εξυπνο να μας ανοιγεις τα ματια.   :headbang:
ανιχτοματισ !!!!!!!!!!!!

allk

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πες τα ρε. Μαλακας θα ταν και καλα να παθει. Καλα που εχουμε εσενα τον εξυπνο να μας ανοιγεις τα ματια.  :headbang:

Κοίτα,φίλε μπορεί ο γέρος να'ταν κανάς ματσωμένος,και επειδή ήταν κανάς μαλάκας....τώρα χρωστάει από παντού,και έπαθε ότι έπαθε....μην κρίνετε ρε γαμώτο χωρίς να ξέρετε τον άλλο....

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Πρόκληση-Μπεγλίτη: Δεν ξέρουμε αν τα “έφαγε”ο αυτόχειρας ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του”

Καλεσμένος της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο κ. Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε, ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: “αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου.”

Ο κ. Μπεγλίτης στην ερώτηση της κ. Τσαπανίδου:

“Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”;

ο κ. Μπεγλίτης απάντησε:

” Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.

Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Άλλωστε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα “έφαγε” αυτός ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του.”
Που είναι το περίεργο περίμενες να πει κάτι άλλο ;

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
[size=30pt]παο να χεσο καλο απογεμα λεβεντοπαλικαροπουλα![/size]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κοίτα,φίλε μπορεί ο γέρος να'ταν κανάς ματσωμένος,και επειδή ήταν κανάς μαλάκας....τώρα χρωστάει από παντού,και έπαθε ότι έπαθε....μην κρίνετε ρε γαμώτο χωρίς να ξέρετε τον άλλο....

Ε ναι ειπα εγω τιποτα? Πες τα , ετσι ακριβως ειναι. Λεγε οριστε, προχωρα :grin:  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
απορω ποσα ζωα εχουν απομεινει ακομα να ψηφισουν νδ πασοκ (ισως δημαρ,δεν μου αρεσουν τα κουβελιστικα περι ευρω κλπ),απορω ποσα ζωα λοιποον εχει ακομα αυθτος ο τοπος να στηριξουν την "ευρωπαικη προσπαθεια " της χωρας,προς την "αναπτυξη" της νικαραγουας..
απ οτι διαβαζω τα παραπανω ποστ, εχει ακομα αρκετους δυστυχως...
ρε δεν καταλαβενετε οτι δεν εχετε πλεον τιποτα να χασετε?
τι φοβαστε?την πτωχευση?εχει γινει κ συνεχιζετε καθε μερα και χειροτερα θαναι αν δεν μπει ενα στοπ
να βγειτε απο το ευρω?
γιατι θαχετε πανω απο 200ε το μηνα ,οσοι δουλευετε?
επισης .ετσι κι αλλιως σε 6-16 μηνες θα βγειτε κ χωρις μια τοτε..
να γινουμε τριτοκοσμικοι?
ηδη ειμαστε,σε κοινονικες παροχες κ κλεπτοκρατια,
αλλα κ σε παρουσια,λογω κ των λαθρομεταναστων
δηλ τι σας φοβιζει κ θελετε να συνεχιστει το μνημονιο
τι εχετε να χασετε?ας μου πει ενας μαλ..ς να δω τι στο διαολο ειναι αυτο που σας κανει να στηριζετε αυτους που σας γαμανε καθε μερα κι αλλο,και λενε θα το κανουν  κ στο μελλον(15δις)
δηλ ελεος,μαλ..ες γενηθηκατε,εχετε ευκαιρια μια φορα στη ζωη σας να κανετε κατι σωστο....μην την πεταξετε κι αυτη..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Που είναι το περίεργο περίμενες να πει κάτι άλλο ;
Θα θέλα ρε γμτ να μιλήσω με το 15% που στηρίζουν ακόμα πασόκ...έτσι να δω αν μιλάμε για ζώα ή τομάρια.

Πιστεύω κ από τα δύο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467

Τι το καπνίζετε το τιμημένο; Αφού σας πειράζει...

[size=30pt]παο να χεσο καλο απογεμα λεβεντοπαλικαροπουλα![/size]

[size=30pt]καλω βωλυ[/size]

Επισκέπτης
Aκομη ενα θυμα-εκετλεσθεις υπο των τυρρανικων δυναμεων που λυμαινονται τη χωρα .
Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα αλλα το σημερινο ειναι ΕΚΤΕΛΕΣΗ και οχι αυτοκτονια.
Ειχα βρει ενα αρθρο πριν μπει το ΔΝΤ στην Ελλαδα που εγραφε ποσο αυξηθηκαν οι αυτοκτονιες και ποσο επεσε το προσδοκιμο ζωης στην Εσθονια μετα το ΔΝΤ.Αν θυμαμε καλα το προσδοκιμο ειχε πεσει 8 χρονια.
Καποιοι λεγανε οτι ειναι υπερβολικο.
Το αρθρο μιλαγε για απωλειες που συγκρινονταν μονο με χωρες που βρισκονται σε πολεμο.
Καληνυχτα σας..

Επισκέπτης
suicideiaabc0.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα αλλα το σημερινο ειναι ΕΚΤΕΛΕΣΗ και οχι αυτοκτονια.
Ειχα βρει ενα αρθρο πριν μπει το ΔΝΤ στην Ελλαδα που εγραφε ποσο αυξηθηκαν οι αυτοκτονιες και ποσο επεσε το προσδοκιμο ζωης στην Εσθονια μετα το ΔΝΤ.Αν θυμαμε καλα το προσδοκιμο ειχε πεσει 8 χρονια.
Καποιοι λεγανε οτι ειναι υπερβολικο.
Το αρθρο μιλαγε για απωλειες που συγκρινονταν μονο με χωρες που βρισκονται σε πολεμο.
Καληνυχτα σας..

Οχι , σοβαροτατα το λεω. Ολες οι αυτοκτονιες καταγραφονται ως εκτελεσεις κατα τη γνωμη μου. Δε διαφερουν σε τιποτα απο εκτελεσεις απο αλλα καθεστωτα. Το θεμα ειναι πως κρατιουνται και κρυφες.
Δε βαζω τις καταστροφες χιλιαδων ζωων που εχουν καταντησει ζωντανοι-νεκροι, οπως και το καψιμο μιας ολοκληρης γενιας .

Για μενα αυτες οι αυτοκτονιες πρεπει να πιστωνονται ως εκτελεσεις  νετα-σκετα.

Επισκέπτης
Αν ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι συνταξιούχοι το παράδειγμά του και γλιτώναμε τόσες συντάξεις, θα είχαμε πλεόνασμα στο τσακ μπαμ..

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Αν ακολουθούσαν και οι υπόλοιποι συνταξιούχοι το παράδειγμά του και γλιτώναμε τόσες συντάξεις, θα είχαμε πλεόνασμα στο τσακ μπαμ..
Ρεαλιστική τοποθέτηση .....  :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκαιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλο αγώνα αντίδρασης εκτός απο ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου», φέρεται να έγραψε στο σημείωμά του.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
απορω ποσα ζωα εχουν απομεινει ακομα να ψηφισουν νδ πασοκ (ισως δημαρ,δεν μου αρεσουν τα κουβελιστικα περι ευρω κλπ),απορω ποσα ζωα λοιποον εχει ακομα αυθτος ο τοπος να στηριξουν την "ευρωπαικη προσπαθεια " της χωρας,προς την "αναπτυξη" της νικαραγουας..
απ οτι διαβαζω τα παραπανω ποστ, εχει ακομα αρκετους δυστυχως...
ρε δεν καταλαβενετε οτι δεν εχετε πλεον τιποτα να χασετε?
τι φοβαστε?την πτωχευση?εχει γινει κ συνεχιζετε καθε μερα και χειροτερα θαναι αν δεν μπει ενα στοπ
να βγειτε απο το ευρω?
γιατι θαχετε πανω απο 200ε το μηνα ,οσοι δουλευετε?
επισης .ετσι κι αλλιως σε 6-16 μηνες θα βγειτε κ χωρις μια τοτε..
να γινουμε τριτοκοσμικοι?
ηδη ειμαστε,σε κοινονικες παροχες κ κλεπτοκρατια,
αλλα κ σε παρουσια,λογω κ των λαθρομεταναστων
δηλ τι σας φοβιζει κ θελετε να συνεχιστει το μνημονιο
τι εχετε να χασετε?ας μου πει ενας μαλ..ς να δω τι στο διαολο ειναι αυτο που σας κανει να στηριζετε αυτους που σας γαμανε καθε μερα κι αλλο,και λενε θα το κανουν  κ στο μελλον(15δις)
δηλ ελεος,μαλ..ες γενηθηκατε,εχετε ευκαιρια μια φορα στη ζωη σας να κανετε κατι σωστο....μην την πεταξετε κι αυτη..
Φιλαράκι έχουμε μια γυναίκα σπίτι από πρώην ΕΣΣΔ που φροντίζει τη γιαγιά μου που έχει εγκεφαλικό. Μια μέρα που βλέπαμε ειδήσεις μαζί έλεγε η δημοσιογράφος το ένα πίσω από το άλλο, περικοπές, διαδηλώσεις, χαράτσια, ξύλο, ληστείες, αυτοκτονίες. Και της λέω ρε κυρά Άννα έτσι όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα δε σκέφτεσαι να γυρίσεις πίσω στην πατρίδα σου; Και μου λέει εσείς εδώ δεν ξέρετε τι θα πει κατάντια. Αν ζούσαμε μια βδομάδα στη χώρα μου θα έδινες τα πάντα για να γυρίσεις στην Ελλάδα του μνημονίου. Αυτα για όσους ψευτομαγκες αντιμνημονιακους λένε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom